Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 3/2017

Zobrazuji informace o produkci 3 / 2017


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romány28 R ANora Robertsová (Roberts, Nora)Skandál v knížectvíAféry privilegovanýchPrincezna Gabriella z knížectví Cordina uteče ze zajetí, ale na cestě k rodině má nehodu a ztratí paměť. A únosci jsou stále na svobodě! Proto jejímu otci nezbude nic jiného než najmout bodyguarda, který s Její Výsostí princeznou Gabriellou bude ve dne v noci… Jediný muž, který se na tuto práci hodí, je Američan Reeve MacGee. Přitažlivý a charismatický bývalý policista dokáže ochránit Gabriellu před únosci, možná jí i vrátit paměť, ale zabránit tomu, aby jeho srdce propadlo lásce k ní, neumí…
Romány28 R BNora Robertsová (Roberts, Nora)Dokonalé představeníAféry privilegovanýchKdyž Američanka Eve před lety navštívila knížectví Cordina - tehdy ještě jako školačka -, setkala se s neodolatelným princem Alexanderem a od té doby o něm nepřestala snít. Jenže princové si obyčejnou dívku berou jen v pohádkách.
Teď se do téhle malé země na břehu Středozemního moře znovu vrací, aby tu na divadelních prknech představila svou hereckou společnost. Alex je překvapený, v jakou sebevědomou, nezávislou a krásnou ženu Eve vyrostla. Přestože to vůbec neměl v plánu, najednou touží Eve dokázat, že on je tím pravým, koho by si měla vzít za manžela!
Historická romance456 W Eliza Redgoldová (Redgold, Eliza)Setkání s múzouKdyž Benedict Cole odmítne její žádost, aby jí poskytl lekce malování, lady Cameo - Catherine Mary St Clair - vezme věci do vlastních rukou. Vydá se do Benedictova ateliéru, aby umělce přemluvila osobně, ale k jejímu překvapení ji považuje za modelku! A to je příležitost, kterou prostě nemůže odmítnout…
Benedict ví, že by neměl dovolit, aby soukromé záležitosti zasahovaly do jeho práce, ovšem nemůže popřít, že ho tajemná Cameo fascinuje. A pak se po jedné společné noci vše změní. Zůstane jeho múzou, až se Benedict dozví, kdo je Cameo ve skutečnosti?
Historická romance457 Z Bronwyn Scottová (Scott, Bronwyn)Srdcová dámaSkvělý karetní hráč Nolan Gray, který přijel do Benátek s vidinou vysokých zisků u hracích stolků, rozhodně nepatří mezi nezkušené muže. Proto ho možnost vyhrát panenství Gianny Minotti nijak neláká a raději by bral peníze - zvlášť když si jejím panenstvím nemůže být tak docela jistý.
Nakonec se rozhodne, že se stane jejím dočasným ochráncem a co nejdříve ji vrátí nedotknutou otci. Brzy však zjistí, že krásná Gianna s ním má jiné plány.
Dokáže se Nolan ovládnout a počkat, až si Gianna uvědomí, že sex skrývá potěšení, o jakých nemá ani tušení? A pochopí Gianna, že pokud přestane své tělo používat jako zbraň, dosáhne větší svobody, než o jaké kdy snila?

(3. část minisérie Hrdinové na cestách)
Sladký život353 X Lynne Grahamová (Graham, Lynne)Popelka v bílémLeo byl vždycky zvyklý dostat to, co chtěl. A protože Grace, ta anglická dívka, s níž se seznámil v tureckém nočním klubu, má něco, co nemůže mít bez ní, rozhodne se vzít si i ji. Abychom mu ale nekřivdili - Grace ho přitahuje a vzbuzuje v něm touhu, to je ale všechno. Na takové věci, jako je láska a romantika, přece sofistikovaný podnikatel jako Leo nebude věřit!
Jenže pokud chce Leo Grace získat, musí se smířit s tím, že ona na ně věří!
Uvěří i on?
Sladký život354 Y Michelle Smartová (Smart, Michelle)Španělské předsudkyRaul svou manželku nikdy nepřestal milovat… I když ho před dvěma roky opustila. Bylo to ale složitější - nikdy ji také nepřestal nenávidět. A nejinak na tom byla Charley.
Láska a nenávist mohou mít k sobě tak blízko!
Teď ho žena vyhledala, ale jenom proto, že po něm něco potřebuje. To, že se na něj obrátila, poskytlo Raulovi tolik potřebnou možnost vypudit ji z hlavy… Dostat z myšlenek tu zelenookou ženu, zbavit se nenávisti k ní. Vyléčit se z lásky k ní…
Na minulost se ale nedá tak snadno zapomenout.
Na to, co bylo špatné, ani na to, co bylo krásné!
Sladký život Duo194 I AJulia Jamesová (James, Julia)Londýnský plesMel se s Nikosem dokázala shodnout na dvou věcech: že to nejdůležitější v životě je svoboda a že se navzájem přitahují…
To, co se mělo stát krásnými prázdninami pro ně oba, ale Nikos chce najednou proměnit v něco jiného, něco bez určených hranic. Něco, co je připraví o svobodu oba…
Jenže není svoboda náhodou něco úplně jiného, než si mysleli?
Sladký život Duo194 I BDani Collinsová (Collins, Dani)Melodie z MontmartruJiskra mezi Melodií a Romanem sice přeskočila v prvním okamžiku, ale ani jeden nevěřil tomu, že by mohl doufat v nějakou budoucnost.
Roman v budoucnost nevěřil vůbec, pro Melodii byla představa, že by o ni mohl tak úchvatný muž projevit více než krátký a prchavý zájem, jenom nedostižným snem.
A to Melodie nevěděla, že Roman má důvod ji nenávidět!
Sladký život Duo195 J ACathy Williamsová (Williams, Cathy)Skotské štěstíSvět přestal být předvídatelný, když ji poprvé uviděl!
Pokud nepočítal otce, neměl Alessandro se vztahy nikdy žádné problémy. Či jinak: Nikdy neměl vztahy. Byť jim tak občas říkal…
Jenže když se v otcově domě poprvé setkal s Laurou, vše, v co věřil, se začalo rozpadat na střepy!
Sladký život Duo195 J BKate Hewittová (Hewitt, Kate)Tanec pod olivamiŘecký milionář Leo vlastně ani nevěděl, jakou očekával od Margo reakci, když jí nabídl prsten, své jméno a život po svém boku… Úžas? Dojetí? Ohromení? Slzy štěstí? Možná, kategorické odmítnutí ale určitě ne.
Tři měsíce poté, co ho odmítla, se ale Margo objevila v Řecku s přáním? aby si ji vzal za ženu. Za podmínek, které si určí on sám!
Desire1108 K Janice Maynardová (Maynard, Janice)Sňatek nežádoucíLibby byla ještě před rokem hýčkaná a rozmazlená dívka z newyorské vyšší společnosti. Po otcově uvěznění a matčině sebevraždě se jí zhroutil svět, přesto byla odhodlaná postavit se na vlastní nohy. Příležitost dostala jako dočasná asistentka Patricka Kavanagha. Patrick byl zpočátku velmi skeptický a nevěřil, že Libby náročnou práci zvládne, ale houževnatá kráska si brzy získala nejen jeho klienty…
Desire Duo1110 L ASarah M. Andersonová (Anderson, Sarah M.)Počestné úmyslyNate Longmire je postavený před nutnost stát se otcem své osiřelé neteře, což dalece přesahuje jeho zkušenosti. Naštěstí pro něj se objevila Trish, pro kterou je mateřství přirozené jako dýchání. Nakonec souhlasí s tím, že se stane jeho dočasnou chůvou. Ale postupně se z dočasné chůvy stává i milenka…
Desire Duo1110 L BKathie DeNoskyová (DeNosky, Kathie)Kráska ze sousedstvíKdyž se rančer T.J. Malloy seznámil se svou sousedkou Heather, nebyl z ní zrovna dvakrát nadšený. Ale pak ji a jejího synka objevil na zaplavené cestě a ani na okamžik nezaváhal, odvezl je na svůj ranč a získal tak cennou zkušenost, že věci nejsou vždy takové, jak se na první pohled zdají. Se stoupající vodou narůstala i jejich vášeň a T.J. si nepřál nic jiného, než aby u něj zůstali…
Desire Duo1109 O AJoanne Rocková (Rock, Joanne)Zamilovaná do ničemyAdelaide s Dempseym vyrůstala a léta pro něj pracovala. Vždy však byli pouze přátelé, takže když fotbalový trenér oficiálně oznámil jejich zasnoubení, aby jí zabránil dát výpověď, byla to pro Adelaide rána pod pás. Právě když se chystala začít s vlastním podnikáním, uvízla v předstíraném vztahu! A jako kdyby to nestačilo, brzy si Adelaide uvědomila, že se do toho ničemy doopravdy zamilovala…
Desire Duo1109 O BMaureen Childová (Child, Maureen)Jako oheň a ledOd prvního okamžiku Seana nezávislá Kate jak přitahovala, tak se navzájem nemohli vystát. Sean se těšil, až se bude moci vrátit ze zamrzlého Wyomingu do tepla Kalifornie. Avšak sněhová bouře tuto dvojici uvěznila v právě rekonstruovaném hotelu a oni se nečekaně sblížili natolik, že se Seanovi už ani odjíždět nechtělo…
Zlatá kolekce63 U Sheri WhiteFeatherová (WhiteFeather, Sheri)Krásná čarodějkaMaggie se rozhodne bez ohledu na hrozící nebezpečí odhalit vrahy svého dědečka a strýce a zároveň získat srdce záhadného detektiva. Lucas ale není snadná kořist ani pro krásnou dceru z milionářské rodiny, a tak se Maggie rozpomene na rčení, že v lásce a ve válce je dovoleno všechno, a uchýlí se ke lsti…
Lucasovo tajemství z minulosti mu brání připustit si kohokoli blíž k tělu, a Maggie není výjimkou. Jenže když se Maggie dostane do nesnází, Lucas nemůže jednat jinak než ji zachránit. Ocitne se tak nejen ve spárech únosců, ale i v zajetí Maggiiny lásky.

(Závěr rodinné minisérie Connellyovi)
Special na přání307 G AChantelle Shawová (Shaw, Chantelle)Romance v MonakuMonacký sexy miliardář Zak dal Freye vše, co si člověk za peníze může koupit! Poté, co mu sdělila, že s ním čeká dítě, ji však vyhodil. Když je osud znovu svede dohromady, vášeň mezi nimi je stejně silná jako kdysi!
Special na přání307 G BJules Bennettová (Bennett, Jules)Kouzla HavajeBrady přijíždí na Havaj, aby znovu získal letovisko, o které jeho rodinu připravil bezohledný podnikatel Donovan. Ke svému úžasu zjišťuje, že letovisko vede dcera jeho nepřítele, šarmantní Samantha. Rozhodne se využít ji ve svých plánech, ale velmi brzy propadá jejímu kouzlu.
Special na přání308 H ABarbara Dunlopová (Dunlop, Barbara)Ztraceni v MontaněRoyce se na svatbě svého staršího bratra potká s oslňující blondýnkou. Náhodné setkání u baru, které zpočátku vypadá jako nevinný flirt, přeroste v drama poté, kdy se Royce nechá dívkou v nesnázích přemluvit, aby ji s sebou odvezl na rodinný ranč do Montany.
Special na přání308 H BAnne Oliverová (Oliver, Anne)Týden na BaliVášnivým románkem s neznámým mužem začne pro Australanku Kate nový život. Zejména když se ukáže, že oním milencem je Katein nový šéf, Damon! Oba chtějí pokračovat tak, jak začali… vzájemně uspokojovat svou touhu. Pochopí ale Damon, že Kate potřebuje i něco více?

Počet zobrazených záznamů: 20

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 1060
Denní počet: 1
Počítáno od: 19.03.2017

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace