Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 10/2016

Zobrazuji informace o produkci 10 / 2016


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Historická romance446 W Ann Lethbridgeová (Lethbridge, Ann)Krásná vyzvědačkaNicoletta, hraběnka Vilandryová, má za úkol svést vyzvědače Gabriela D?Arcyho a získat od něj informace o tom, komu vlastně slouží. Mezi oběma špióny panuje velké napětí a ne vždy dokážou ovládnout své city. Není divu, že se Nicky pod takovým tlakem stále méně daří neprozradit svoji pravou totožnost.
Gabe samozřejmě ví, že hraběnčiným úkolem je ho svést. Jenomže ještě nikdy nepotkal tak okouzlující ženu, a tak je pevně odhodlaný využít každé chvilky, kterou svůdná Nicky stráví jako jeho zajatkyně.
Historická romance447 Z Blythe Giffordová (Gifford, Blythe)Tajemství dvoraAnne ze Stamfordu, dvorní dáma Jany z Kentu, léta střeží dávné tajemství své paní. Ale když se lady Jana provdá za prince Eduarda, který by se jednoho dne měl stát králem Anglie, přestává být pro ni život u dvora bezpečný.
Sir Nicholas Lovayne, který pro tento sňatek získal papežův souhlas, začíná tušit, že není vše tak docela v pořádku, a chce přijít tajemství na kloub. Okolnosti ho sblíží s Anne, k níž zpočátku cítí soucit kvůli její znetvořené noze, poté obdiv a nakonec…

(První část minisérie Královské svatby)
Sladký život343 X Maggie Coxová (Cox, Maggie)Chuť hříchuGene byl zvyklý vždy všechno přepočítávat na peníze. Na peníze, které uměl vydělat, na peníze, za něž si pořídil, co si zamanul, na peníze, které mu přinášely další peníze. Na peníze, za něž si dopřával obdivu mužů i žen?
Až na Rose, tu umíněnou obchodnici se starožitnostmi, která se mu obdivovat odmítla. Až na tu osudovou ženu s fialkovýma očima, která dala jasně najevo, že před všemi penězi světa dá přednost prostým lidským radostem.
Radostem, které se za peníze koupit nedají!

(Čtvrtý z příběhů série Sedm sexy hříchů, tentokrát o nenasytnosti!)
Sladký život344 Y Michelle Smartová (Smart, Michelle)Řecký mušketýrTo nejlepší, co se Christianovi v životě stalo, bylo to, že poznal své tři kamarády, že se stal jedním ze ?čtyř mušketýrů?, jedním z "Kolumbijské čtyřky". Jejich přátelství nemohlo zkalit nic!
Opravdu?
Christianův neplánovaný románek se sestrou nejlepšího přítele skončil tak, že aby dostál své pověsti čestného muže, nezbývá mu než nabídnout jí manželství. A Alessandra - neochotně - souhlasí. Jenže sliby vyslovené před oltářem mají ke skutečnému svazku daleko! A manželství, které ani jeden z nich nechtěl, se stává pastí…
Podaří se Christianovi a Alessandře najít z této pasti cestu na svobodu? A je svoboda skutečně to, po čem touží?

(Druhý příběh ze série o Kolumbijské čtyřce!)
Sladký život Duo184 I AKelly Hunterová (Hunter, Kelly)Můj milenec špionŽe to nebude jen tak ledasjaký špion, který se právě vrátil z akce, napadlo Rowan, sekční ředitelku australské výzvědné služby, hned když Jareda uviděla. A to, že ani jemu není lhostejná, jí dal ten tvrdohlavý muž najevo taky hned.
Jenže jak navázat vztah, když ona je o deset let starší než on a navíc mu šéfuje?!
Jak navázat vztah, když oba jsou zvyklí všechny kolem sebe ovládat?
Sladký život Duo184 I BMaisey Yatesová (Yates, Maisey)Něžná vražedkyněStačí nezaváhat a dýka ukončí Ferranův život… a Sámarah by se dočkala odplaty…
Jenže zaváhala!
Princezna bez paláce neměla co ztratit. Jenom život, a na tom jí nezáleželo. Stačilo, když s sebou vezme do zatracení muže, který ji připravil o všechno, nejenom o palác.
Jenže osud tomu nechtěl! A Ferran jí místo smrti nabídl něco jiného.
Něco mnohem strašnějšího.
Něco mnohem krásnějšího!
Sladký život Duo185 J ALynne Grahamová (Graham, Lynne)Ostrov zázrakůCesare už dávno zjistil, že pravidla je lepší dodržovat. Takže když jedinou možností, jak navštívit ostrov, který patřil jeho rodině a o který přišel jeho dědeček, je oženit se s jeho současnou majitelkou, udělá to.
Pravidla je rozhodnuta dodržovat i Lizzie. A pokud jedinou možností, jak Cesaremu ostrov vrátit, je mít s ním dítě, souhlasí…
Jenže pravidla, jak to provedou, nedokáže dodržet ani jeden!

(V listopadu pokračování v příběhu Palácové tajemství!)
Sladký život Duo185 J BAbby Greenová (Green, Abby)Vášeň v džungliAni jeden nečekal, že se ještě někdy uvidí. Ani jeden o to nestál!
Před sedmi roky se "princezně" Sereně podařilo zničit skoro všechno, co Luca dokázal ve snaze napravit jméno rodiny. A teď před ním Serena stojí, říká mu, že nic z toho, co se tenkrát stalo, nebylo takové, jak to vypadalo? a chce po něm práci!
Tentokrát se Luca oklamat nedá… i když se zdá, že je opravdu všechno jinak než před sedmi roky!
A stejné je jenom to, že Serena je pořád stejně krásná a že ho pořád stejně přitahuje!

(V listopadu pokračování v příběhu Dohoda s Římanem!)
Desire1093 K Kat Cantrellová (Cantrell, Kat)Manželství nanečistoPřed dvěma lety Meredith a Jason prožili bláznivý víkend v Las Vegas, báječný flirt, který skončil jejich svatbou. Samozřejmě to nemysleli vážně a jen hloupým nedopatřením nebyl jejich sňatek anulován. Sešli se tedy znovu jen proto, aby se domluvili na urychleném rozvodu. Oba však ale zaskočilo, že ta magická přitažlivost mezi nimi stále působí s nezmenšenou silou. Je možné, že by jejich netradiční manželství mohlo skončit happy endem?
Desire Duo1095 L ACharlene Sandsová (Sands, Charlene)Adamova dceraMia před sebou měla nesmírně obtížný úkol. Sestra ji před svou smrtí požádala, aby vyhledala otce jejího dítěte. Ten ale o existenci malé Rose neměl ani ponětí. Mia se tedy rozhodne prověřit, co je Adam Chase, miliardář, geniální architekt a náruživý plavec žijící osaměle v nádherném domě na pláži ve skutečnosti za člověka. Jenže její plán se poněkud zkomplikuje, když zjistí, že Adam je ten nejkrásnější a nejpřitažlivější muž, jakého kdy potkala…
Desire Duo1095 L BKaren Boothová (Booth, Karen)Sen na jednu nocMelanie, odbornice na vztahy s veřejností, prožila po rozchodu se svým snoubencem vztah na jedinou noc s úspěšným a bohatým podnikatelem Adamem Langfordem. Tehdy, jakmile usnul, se z jeho bytu vykradla a on ani neznal celé její jméno. Rok po té si ji Adamův otec najal, aby vedla jeho synovi PR kampaň. Adam se měl stát otcovým nástupcem v jeho telekomunikační společnosti a Melanie měla vylepšit jeho obraz před veřejností i ředitelskou radou…
Desire Duo1094 O ATracy Wolffová (Wolff, Tracy)Polepšená zlodějkaIsabella Moreno je uznávaná profesorka a odbornice na diamanty. Nikdo netuší,že to není její pravé jméno a že je dcerou známého lupiče. Jen její bývalý přítel Marc dobře ví, že si na ni musí dávat pozor. Její otec jej okradl a ona mu lhala. Marc jí to nikdy neodpustil, ale ani na ni nezapomněl. Dokážou překonat vzájemnou nedůvěru a odpustit si?
Desire Duo1094 O BRachel Baileyová (Bailey, Rachel)Rubínová láskaFaith se odhodlala k odvážnému a riskantnímu činu: na dobročinné aukci vydražila tři schůzky se svým šéfem Dylanem Hawkem, aby mu dokázala, že je skvělá floristka. Hned na první schůzce ale oba zjistí, že je k sobě něco neodolatelně přitahuje. Firemní pravidla však nedovolují vztahy mezi zaměstnanci a vedoucími, a těmi pravidly se musí řídit dokonce i majitel. Nebo nemusí?
Zlatá kolekce58 U Kathryn Jensenová (Jensen, Kathryn)Dívka s fantaziíPrinc Phillip ze Silverdonu je už znuděný nikdy nekončícími večírky a debutantkami lovícími bohaté ženichy. Pak ale na jednom plese zahlédne ženu, která přitáhne jeho pozornost svým extravagantním oblečením. Proč se mu Alexandra - dědička Connellyova bohatství - představí jako obyčejná trenérka koní? To sama nedokáže vysvětlit a do svých lží se zaplétá stále víc a víc.
Po několika společně strávených týdnech je pro Alexandru velice těžké přiznat pravdu, protože už chápe, že to byly právě lži žen, bažících pouze po princových penězích a titulu, které mu tolik ublížily. Alexandra riskuje, že Phillipa ztratí navždy…
Special na přání297 G AMaureen Childová (Child, Maureen)Ve vlastní pastiTři roky pracovala Caitlyn jako osobní asistentka u zámožného rejdaře Jeffersona Lyona, aniž by si všiml, že je nejen velice schopná, ale i půvabná a atraktivní mladá žena. Teprve když se rozhodla odejít, umínil si Jefferson, že využije veškerý šarm bohatého plejboje, aby ji přivedl zpět. Avšak, kdo jinému jámu kopá…
Special na přání297 G BRebecca Wintersová (Winters, Rebecca)Ve stínu legendyLance Malbois, vévoda Du Lac ví, že vlastní děti mít nikdy nebude, a přesto touží jen po jediném - držet v náručí potomka, který mu bude říkat tati. Andrea je těhotná vdova, pevně rozhodnutá dát svému dítěti otce a rodinu, kterou sama nikdy neměla. Nabízí se tedy perfektní řešení: sňatek z rozumu. Jenže do čistě obchodní transakce se vkrade láska.
Special na přání298 H AJackie Braunová (Braun, Jackie)Riskantní přitažlivostRegina nevěří na lásku na první pohled. Ale pak se jednoho letního večera na jejím prahu objeví neznámý muž a všechna její předsevzetí obrátí naruby. Je třeba zavřít dveře za minulostí a dívat se před sebe. Regina si je jistá, že Dan Conlan jí přinese šťastnou budoucnost.
Special na přání298 H BLee Wilkinsonová (Wilkinson, Lee)Milionář z FlorencieNakonec se Gail přemluvit nechá! Bude se ucházet o místo osobní asistentky londýnského milionáře Zanea, jak si to přeje její snoubenec. Přestože je to ta poslední věc, o kterou by stála. Přestože je to právě to, čeho se v životě nejvíce bála! Se Zanem se totiž už nikdy nechtěla znovu setkat! Co když ji Zane pozná?

Počet zobrazených záznamů: 18

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 1151
Denní počet: 1
Počítáno od: 15.10.2016

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace