Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 4/2015

Zobrazuji informace o produkci 4 / 2015


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Historická romance410 W Michelle Stylesová (Styles, Michelle)Vikomtka s mečemEleanor Blackwellová se po smrti otce ujala slévárny, v níž se vyráběly meče, a podařilo se jí zachovat jejich kvalitu i pověst, jakou měly už od dob jejího dědečka. Po smrti nevlastního otce se však dostala do takřka neřešitelné situace. Otčím na ni totiž nachystal past: podnik jí připadne pouze v tom případě, když se do určitého termínu provdá. A kdo si vezme neohrabané a nepohledné bidlo, jak ji otčím často nazýval?
Lord Benjamin Whittonstall, jehož zcela nečekaně Eleanor vyzve na souboj, ale o ní začíná mít jiné mínění…
Historická romance411 Z Carol Townendová (Townend, Carol)Nalezená lady ClareClare, otrokyně uprchlá z Apulie, kam byla zavlečena jako dítě, žije v Troyes s nemocnou ženou a její dcerkou. Když se jí dostane varování, že se ve městě objevili obchodníci s otroky, snaží se uprchnout.
Na útěku ji zastihne rytíř Arthur, který ji má z rozhodnutí svého hraběte doprovodit do Bretaně k jejímu domnělému otci. O tom, že byla otrokyní, Arthur nic neví, ale nevídaná barva jejích očí napovídá, že je skutečně dcerou urozeného hraběte. Bude tomu tak opravdu? A co si Arthur počne se svou vzrůstající láskou ke Clare, když je sám pouhý rytíř neurozeného původu?

(2. část minisérie Rytíři z Champagne)
Sladký život307 X Lynne Grahamová (Graham, Lynne)Rusův rozmarKdyž se ve sněhové vánici objevili před dveřmi Katina penzionu v Jezerní oblasti tři muži, nemohla tušit, že se celý její život právě změnil od základu. Až dosud mladá žena žila klidně, starala se o penzion a své sestry. Muž v jejím životě neměl místo.
Jenže jsou muži, jsou muži… A je Michail!
Ruský miliardář Michail od túry v zasněžené anglické krajině očekával pár dnů, kdy si odpočine od zvonění mobilů, od povinností spojených s řízením impéria rozprostírajícího se po celém světě. Ano, ženy měly v jeho životě vždy své místo, tentokrát ale nepočítal s žádnou.
Jenže jsou ženy, jsou ženy… A je Kat!
Sladký život308 Y Trish Moreyová (Morey, Trish)Svatba jako darNávrh, s nímž za baskickým milionářem přišla ta Australanka, byl nesmyslný. Ale Alesander by nedosáhl svých úspěchů, kdyby nenacházel výhody i v těch nejnesmyslnějších plánech.
Pro Simone se svatba se sousedem stala možností, jak na smrt nemocnému dědečkovi poskytnout alespoň trochu radosti v životě. Stačí, když Alesander bude souhlasit s tím, že si na jejího manžela bude těch pár měsíců hrát. Odměna, která mu za to padne do klína, je více než lákavá!
Na jedné podmínce ale Simone trvat musí. Veškeré intimity se budou v jejich manželství odehrávat pouze na veřejnosti. Vždyť stejně, jako nemá Alesander rád ji, je on protivný i jí!
Sladký život Duo148 I AAbby Greenová (Green, Abby)Stíny pařížské nociPět roků si Andreas představoval, jak se zhroutí povýšenost, chlad a pýcha té italské debutantky…
Která ho zničila!
Pět let se Siena užírala vzpomínkami na to, jak mladému hotelovému zaměstnanci ublížila. A pouze to, že Andreas na rozdíl od ní uspěl, zatímco její rodina upadla do bídy, ji utěšovalo…
A teď musí Andreasovi jeho pomstu dopřát!
Sladký život Duo148 I BKelly Hunterová (Hunter, Kelly)Týden v SydneyKam se poděla ta pokorná, tichá dívka…? Když se tehdy setkali v Londýně, byla připravena vyhovět všem Loganovým přáním… A proto od ní musel utéci.
Evie se už dávno naučila stát na vlastních nohách a dokáže se o sebe postarat. Pro Logana má ovšem slabost.
Hrát se tentokrát bude ale nejenom podle jeho pravidel!
Sladký život Duo149 J AKate Hewittová (Hewitt, Kate)Návrat princezny popuSvého času vyprodávala Aurelie sály… Jenže sláva pomíjí… Teď už jí čeká jen sem tam vystoupení. Například při otevření nového obchodu luxusního řetězce.
Luke rozhodně nebyl nadšený tím, že v jeho nákupním středisku má vystupovat tahle omšelá hvězdička. Ale pak… pak zjistil, že na ní něco je!
Sladký život Duo149 J BNatalie Andersonová (Anderson, Natalie)Poprask na atoluVzpomněl by si špičkový novozélandský právník Brad na Myu, kdyby mu ve schránce mobilu omylem neskončila její provokativní fotografie?
Co se to s Myou stalo? Kam se podělo to veselé děvče, kterému každý věštil skvělou budoucnost? Pomůže mu Brad opět na světlo světa?
A pomůže i sám sobě?
Desire1039 K Rachel Baileyová (Bailey, Rachel)Skandální odhaleníPřestože Lucy pocházela z jedné z nejbohatších rodin ve Spojených státech, do hýčkané princezničky z lepší společnosti měla daleko. Když se rozhodla spolupracovat s vyšetřovatelem Haydenem Blackem na odhalení iniciátora nelegálních odposlechů prezidenta, netušila, že bude muset volit mezi láskou k pravdě a loajalitou ke své rodině. Naštěstí se mohla opřít o Haydena…
Desire Duo1041 L AHeidi Bettsová (Betts, Heidi)Než řekneš anoJuliet tomu sama nerozuměla. Jak se mohla zakoukat do Reida McCormacka, když byla zasnoubená a přípravy na svatbu s Paulem byly v plném proudu? Když pak ve svatební den těsně před obřadem nabyla strašné jistoty, že čeká dítě, ale ne se svým nastávajícím, nezbylo jí než rovnou z kostela prchnout…
Desire Duo1041 L BAimee Carsonová (Carson, Aimee)Cesta z temnotyReese se připravuje na svatbu se svým snoubencem Dylanem. Na svatbu, kterou z nepochopitelných důvodu neustále odkládala. Proč? Když v zrcadle při zkoušení svatebních šatů uvidí za sebou postavu svého bývalého manžela, začnou jí důvody pozvolna a těžce docházet. Jak se ukazuje, ještě deset let po rozvodu s Masonem není jejich společná minulost uzavřená…
Desire Duo1040 O AMerline Lovelaceová (Lovelace, Merline)Nemravný návrhBabiččina výchova a vznešené způsoby se lady Sarah vryly hluboko pod kůži. Od běžných mladých Američanek se neodlišovala jen modrou krví, ale především noblesou a etickými zásadami. O tom se průmyslník Devon Hunter přesvědčil velmi brzy poté, co jí přednesl v mnoha ohledech nemravný návrh, aby během jeho pařížského obchodního jednání předstírala, že je jeho snoubenka…
Desire Duo1040 O BKat Cantrellová (Cantrell, Kat)Skok do neznámaJuliana, která snila o poklidném životě, byla z jiného těsta než Shay, který měl dobrodružství v krvi, proto jejich vztah nemohl mít budoucnost. Když se po letech znovu potkali, byl z Shaye milionář, ale taky bezradný otec miminka. Dokáže z něj dětská psycholožka Juliana udělat správného otce? Juliana si dobře uvědomuje, jak nebezpečná je to výzva…
Zlatá kolekce40 U Leanne Banksová (Banks, Leanne)Playboy a PopelkaNicholas Barone si o ženách nedělá žádné iluze. Všechny jsou stejně proradné jako jeho bývalá milenka, která mu ze zištnosti zatajila existenci roční dcerky. Nyní se o ni musí Nicholas postarat, a tak najde chůvu - Gail Fentonovou, dívku přímo zázračných schopností. Nejen že z uplakaného dítěte udělá spokojenou holčičku, ale Nicholase naplní erotickými vidinami a touhou co nejvíce pobývat v její blízkosti.

(1. část minisérie o osudech zmrzlinářského impéria rodiny Baroneových v Bostonu)
Special na přání261 G AMaureen Childová (Child, Maureen)Léčba šokemPřelétavý majitel vinařského impéria Travis se ocitl v pasti – aby uzavřel dohodu se strategickým partnerem a stal se tak jedničkou na světovém trhu vín, musí se oženit s jednou z jeho dcer. Po ničem takovém ale Travis vůbec netouží, a tak si pořídí manželku - dočasnou a jen naoko. Chladně kalkulující milionář ovšem netuší, do čeho se pouští…
Special na přání261 G BSusan Crosbyová (Crosby, Susan)Důvěrná tajemstvíSam přijíždí po patnácti letech na sraz střední školy, aby udělal tlustou čáru za minulostí. Potřebuje si promluvit se spolužačkou, která pro něho kdysi mnoho znamenala. I když navenek Sam a Dana stále patří do dvou odlišných světů, ta neuvěřitelná přitažlivost mezi nimi stále přetrvává…
Special na přání262 H AHelen Brooksová (Brooks, Helen)Jaro v PařížiTemperamentní Jacques se pravidelně objevoval ve společenských časopisech, většinou s nějakou kráskou po boku. Když zaměstnal Holly ve svém pařížském týmu, ukázalo se, že šlo o osudový krok. Holly však byla rozhodnuta nepodlehnout kouzlu tohoto charismatického playboye. Dlouhé hodiny, které spolu tráví v práci, jí ale začínají odhalovat jiného muže. Není to klam?
Special na přání262 H BMelissa McCloneová (McClone, Melissa)Plán na svatbuGabriel má představu o ideální manželce už od mládí a Faith do nich nezapadá. Je příliš krásná, příliš velkoměstská a příliš svůdná. Společná práce na přestavbě domu je ale sblíží a Faith se Gabrielovi pomalu vkrade do srdce.

Počet zobrazených záznamů: 18

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 4687
Denní počet: 1
Počítáno od: 04.04.2015

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace