Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 1/2015

Zobrazuji informace o produkci 1 / 2015


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Historická romance404 W Joanna Fulfordová (Fulford, Joanna)Setkání ve tměHraběnka Claudia Brudenellová alias Claudine již dávno nabídla své služby Anglii - válečnému úsilí napomáhá v roli špionky, a kvůli tomu se často objeví i na místech, o jejichž existenci by jako úctyhodná žena neměla vůbec vědět. Při jedné misi se na jednom takovém místě setká s mužem, který ji okamžitě uchvátí a zaujme.
Antoine Duval je opředený tajemstvím - jeho znetvořená tvář má v sobě znepokojivé kouzlo i příchuť nebezpečí. A navíc… navíc je Claudii čímsi povědomý. Kdyby tak mohla zjistit, co to je!
Historická romance405 Z Carole Mortimerová (Mortimer, Carole)Krásná vražedkyněLord Adam Hawthorne prožil nešťastné manželství, z něhož mu zbyla dcerka, a zařekl se, že už se nikdy neožení. To se ale nelíbí jeho babičce, která se se svými dvěma přítelkyněmi domluví, že během společenské sezóny najdou pro své vnuky vhodné nevěsty.
Elena Leightonová nastoupí k lordu Adamovi jako nová guvernantka a jemu je brzy jasné, že s ní není něco v pořádku. Elena ho sice vzrušuje, ale jediné, co je jí schopen nabídnout, je návrh, aby se stala jeho milenkou…

(1. část minisérie Sezóna odhalených tajemství)
Sladký život301 X Emma Darcyová (Darcy, Emma)Nenapravitelný playboyBýt zamilovaná do šéfa - to vždycky věští trable…
Být zamilovaná do šéfa, který o tom neví a který se zrovna zamiloval do vaší sestry… to je katastrofa!
Elizabeth musí tuhle katastrofu vyřešit co nejrychleji. A pomoci se jí dostane z nečekané strany. Bratr jejího šéfa, nespolehlivý a přelétavý Harry, se projeví jako džentlmen a přesvědčí sourozence, aby mu svou skvělou asistentku na měsíc půjčil coby manažerku jeho letoviska.
O tom, že Harry má pro své porozumění vlastní důvody, nepochybuje Elizabeth ani na chvilku. Ty jeho důvody se ale kupodivu mohou stát i důvody jejími!
Jenže… nezmýlila se Elzabeth v Harrym?
Sladký život302 Y Lynn Raye Harrisová (Harris, Lynn Raye)Zvítězí jen jedenJe tak snadné ublížit…
Caroline před pěti roky Romanovi, ruskému manažerovi zaměstnanému v jejich rodinné firmě, ublížila. Hodně. A dokonce ještě mnohem více, než Roman tuší. Neměla ale tenkrát jinou možnost, než mu do očí říci tu strašnou lež…
"Nikdy jsem tě nemilovala!"
Roman je rozhodnut dosáhnout odplaty. A ví, že ta chvíle, až bude Caroline žadonit a slibovat, že splní všechna jeho přání, bude sladká. Dočkal se… ani zrádná Caroline, ani Carolinin otec, jenž ho potupně vyhnal z firmy, nemají šanci se zachránit!
Je tak snadné se zmýlit…
Je možné, že vše bylo jinak, než si Roman celou dobu myslel? Že Caroline byla k tomu, co udělala, donucena? Že její vina není zdaleka taková, jak se domníval?
A co ještě Roman neví?
Sladký život Duo142 I AJennie Lucasová (Lucas, Jennie)Nejvyšší kartaVsadit všechno na jedinou kartu… Tak to přece Breannu učil otec. Zachovat klid, zůstat nad věcí… a pak odejít s výhrou.
Co když ale ten, kdo sázku přijal, je muž, na něhož Breanna ani po deseti letech nezapomněla? Ten, kvůli němuž začala žít jinak, čestně a poctivě, ten, který když zjistil, čím se Breanna živí, odešel s pohrdavým výrazem středem?
Kníže Vladimir nečekal, že se s tou podvodnicí ještě někdy setká. Když ale ta příležitost nastala, rozhodně si ji mezi prsty utéct nenechal. Breanna je od chvíle, kdy si vytáhla nejvyšší kartu, jeho.
A on si svého vlastnictví užije!
Sladký život Duo142 I BTrish Moreyová (Morey, Trish)Třicet nocí v BenátkáchKdo ví, kolikrát si Valentina opakovala, že zpupného benátského milionáře Luku už nikdy v životě nechce vidět? Poslední setkání s ním se pro ni stalo zdrojem té největší bolesti jejího života…
Ale osud Valentinu tváří tvář Lukovi opět vystavil…
Ne, nebyl to osud! To jen Luca rozehrál svou hru, rozhodil sítě, aby opět Valentinu spatřil. Aby se jí pomstil za to, že ho opustila tak, jak ho opustila!
Sladký život Duo143 J AMelanie Milburneová (Milburne, Melanie)Venkovský zámekTenkrát bylo Belle šestnáct let a Edoardo pro ni představoval pokušení. Ryzí, hříšné pokušení…
Po osmi letech se na tom nezměnilo nic!
Edoardo je teď pro Bellu snad jen ještě lákavějším ovocem. A to i přesto, že je jejím nepřítelem, přesto, že se chystá zmařit její zásnuby. Přesto, že je mužem, jemuž její otec odkázal venkovský zámek, na němž vyrůstala, mužem, jehož určil jejím poručníkem… Přesto, že je mužem, který si o ní myslí jen to nejhorší.
Jak dlouho si dokáže Edoardo namlouvat, že jeho vztah k Belle je jenom chtíč?
Sladký život Duo143 J BMichelle Conderová (Conder, Michelle)Šaráda s láskouKdyž se svědomitá sydneyská konzultantka Miller rozhodla, že bude ohněm čelit ohni a před dotěrnýma rukama nepříjemného klienta ji ochrání přítomnost falešného přítele, rozhodně nepředpokládala, koho jí náhoda za onoho přítele přisoudí. Toho nejnevhodnějšího a nejpřitažlivějšího muže na světě!
Špičkový automobilový závodník Tino měl pocit, že jeho okamžitý nápad vyjít té upjaté slečně v kostýmku vstříc, se mu pěkně nevyplatí a víkend s ní že se pro něj stane noční můrou…
Desire1030 K Barbara Dunlopová (Dunlop, Barbara)Konec romantikyJako PR specialistka pracující pro Bílý dům nemůže Cara s Maxem, novinářem z prestižní americké televizní stanice, udržovat romantický vztah. Cara si kromě toho stejně myslí, že Max se jí nechce vzdát jenom proto, že ji nemůže mít! Pro samou práci navíc nemá ani jeden čas rozvíjet to, co k sobě cítili, a to i přesto, že Cara čeká Maxovo dítě…
Desire Duo1032 L ARobyn Gradyová (Grady, Robyn)Náhodná známostGrace přišla za tragických okolností o snoubence. Rok se skrývala před světem, ale nakonec se rozhodla, že se pokusí o nový začátek se vším všudy. Kdo by mohl tušit, že z náhodné známosti v baru se vyklube její dávný kamarád z dětství, do kterého byla zamilovaná?
Desire Duo1032 L BLouisa Georgeová (George, Louisa)Láska v zákulisíSaša, vážená učitelka střední školy, se odhodlá ke ztřeštěné akci. Skryje se v zákulisí slavné londýnské hudební arény, jen aby mohla požádat svou bývalou lásku, nyní rockovou superstar, o pomoc při získání financí na finálovou soutěž svého pěveckého sboru. Setkání tváří v tvář po deseti letech oba nečekaně zasáhne.
Desire Duo1031 O ACatherine Mannová (Mann, Catherine)Lepší než pohádkaKdyž se pilot formule 1 Elliot Starc dozvěděl, že Lucy Ann porodila syna – jeho syna, byl v šoku. Vzápětí však začal jednat. Lucy Ann i malý Eli se stanou součástí jeho života. Budou s ním cestovat, uvidí kus světa, budou si žít jako v pohádce. Elliot byl odhodlaný stát se tím nejlepším otcem, ale jak se zdálo, matce jeho syna to nestačilo…
Desire Duo1031 O BKat Cantrellová (Cantrell, Kat)Půlroční manželství"Rozvedeš se se mnou?" Tuto větu chce Cia slyšet z úst Lucase Wheelera. Pochopitelně si ji ale napřed musí vzít. Lehkomyslný plejboj na její nabídku kývne, protože je výhodná i pro něj. Jejich hru na manželství by jim mohla zkomplikovat jedině láska, ale té se oba statečně brání.
Zlatá kolekce37 U Nora Robertsová (Roberts, Nora)Nedokončená záležitostCo tady vlastně dělám? ptala se Vanessa sebe samé. Proč jsem se vrátila do městečka, které - jak se zdá -, se po těch dvanácti letech vůbec nezměnilo? A Brady - jediný kluk, kterého jsem kdy milovala -, vypadá taky stejně: pořád je to ten štíhlý přitažlivý atlet. Jen z bezstarostného a lehkovážného mladíka se stal spolehlivý muž. Jenže mě nechal na holičkách v nejdůležitější chvíli mého života… Můžu mu teď důvěřovat?
Tak Vanessa se konečně vrátila domů, pomyslel si Brady. Její úsměv mě pořád ještě dovede rozehřát. Vím, že mi tu noc před dvanácti lety nikdy neodpustí, ale bůh ví, že jsem k tomu měl zatracený důvod. Nemohl jsem se jí tehdy svěřit, a tak jsem ji nechal raději odejít. Ale tentokrát to už nedopustím!
Special na přání255 G AKatherine Garbera (Garbera, Katherine)Blesková svatbaÚspěšný právník Seth Connelly se vrací po letech na místo, kde jako chlapec byl šťastný - na ranč McCoyových. Ranč je však v úpadku a krásná Lynn, na kterou nikdy nezapomněl, na vše sama nestačí. A tak Seth nabízí pomoc - peníze, dokonce i manželství, ale bez lásky. Ví totiž, jak strašné věci dokáže tenhle cit udělat i s těmi nejsilnějšími muži.
Special na přání255 G BMargaret Wayová (Way, Margaret)Australský žárBrock Tyson přijíždí do rodného městečka, aby převzal dědečkovu farmu. Vztahy však do jeho života nepatří! Ale jen do té doby, než se setká s bývalou spolužačkou Shelley. Ta mezitím vyrostla ve velmi přitažlivou ženu a Brockovo srdce touží po tom, aby se stala jeho manželkou. Sdílí ale stejné pocity i Shelley?
Special na přání256 H AMiranda Lee (Lee, Miranda)Růže za milionAustralský bankéř Richard je úspěšný a bohatý, ke štěstí mu chybí jediné - rodina! Když se rozhodne oženit, má jednu podmínku - nechce se zamilovat! Dokonalou kandidátkou je Holly, floristka, jejíž firma se právě ocitla v ohrožení. Richard vycítí svou příležitost a odkoupí Hollyino květinářství.
Skromná dívka se tak stane jeho majetkem i snoubenkou, aniž by se mluvilo o lásce…
Special na přání256 H BBrenda Jacksonová (Jackson, Brenda)Čistě soukroméDva roky Alli sledovala, jak její šéf Mark ve svém studiu vyučuje umění sebeobrany, a marně toužila, aby ji naučil umění milovat. Pověst spolehlivé, ale příliš stydlivé a nevýrazné asistentky se jí už začínala zajídat. Toužila po tom, aby ji někdo sevřel v náručí. A tím někým měl být právě Mark.

Počet zobrazených záznamů: 18

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 1411
Denní počet: 1
Počítáno od: 24.01.2015

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace