Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 10/2012

Zobrazuji informace o produkci 10 / 2012


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance971 A Jackie Braunová (Braun, Jackie)Polibek z láskyChloe má jasno! Na školním večírku, který se koná po deseti letech, chce všem ukázat, jaká je z ní úspěšná žena. Jenže jí chybí partner, s nímž by se tam objevila… Naštěstí má v záloze svého nejlepšího kamaráda Simona, na kterého se mohla vždycky spolehnout. Ten jí určitě najde nějakého přitažlivého muže, s nímž by se před spolužačkami mohla blýsknout. Netuší však, že Simon s ní má své plány!
Romance972 B Rebecca Wintersová (Winters, Rebecca)Známost ze školyDobrodruh Valentino se po letech vrací do rodného městečka a doufá, že jeho dávná přítelkyně ze školy na něj stále čeká. Clara je sice svobodná a na obzoru není žádný nápadník, ale… Kam se poděla ta veselá dívka plná života? Proč je najednou tak smutná? Valentino musí stůj co stůj zjistit, co se tady stalo!
Historická romance350 W Juliet Landonová (Landon, Juliet)Dáma z portrétuKdyž Phoebe Donvilleová spatří portrét černovlasé krásky z dávno uplynulých dob, neubrání se úžasu: jako by své příbuzné z oka vypadla! Jenže tím záhadné spojení nekončí…
Dvě ženy stejného jména dělí přes sto dvacet let – a spojuje je mnohem víc než jen příbuzenství a podoba. Obě jsou ženy smělých způsobů, týrané osudem, krásné, bez mužské ochrany, a tudíž vystaveny pomluvám…
Není divu, že mladší Phoebe před společenskými konvencemi své doby raději utekla z londýnského života a uchýlila se do útočiště malebného anglického venkova. Jenže do jejího poklidu jako vítr vtrhl muž, který se skandálů nebojí a nevyhýbá se jim. Aby ji získal, nasadí vskutku neobvyklé metody…
Historická romance351 Z Christine Merrillová (Merrill, Christine)Sladká podvodniceEmily se provdala za muže, jehož milovala už jako mladá dívka, a doufala, že Adrian ji bude milovat a zbožňovat stejně jako ona jeho. Namísto toho však Adrien nedlouho po svatbě odjel do Londýna a nechal ji na svém panství samotnou. Tři roky to Emily snášela s důstojností, ale pak se rozhodla ho v Londýně vyhledat.
Když se Emily setká s manželem v putyce nejhrubšího zrna, poznává, proč se před ní skrývá. Zároveň však vytuší, že ho sexuálně přitahuje, a tak se rozhodne stát se jeho milenkou…

(1. část třídílné minisérie Dámy v nemilosti)
Sladký život247 X Annie Westová (West, Annie)Popelčina proměnaJe to náhoda, že nenápadná archivářka Tamsin udělala svůj "objev" ve chvíli, která byla pro zemi knížete Alarika nejméně vhodnou? A nebo má jiné cíle, které skrývá stejně tak dobře jako vlastní krásu?
Alaric na "náhody" nevěří. A protože ctí zásadu, že nepřítele je třeba mít vždy pod dohledem, rozhodne se střežit i tu záhadnou ženu!
Pro Tamsin je práce v knížecím archivu splněným snem. Tím spíše, že senáhle dočká mimořádné knížecí přízně. A to, že by jí mohl věnovat pozornost muž tak atraktivní, je… prostě neuvěřitelné!
Bude mít Tamsinina vlastní pohádka o Popelce šťastný konec?
Sladký život248 Y Jennie Lucasová (Lucas, Jennie)Únos do ŘeckaPro Rose to měl být nejkrásnější den jejího života. Právě řekla "ano" švédskému baronovi a svatební hosté čekali okolo parketu jeho zámku na jejich první manželský tanec… Jenže během pár chvilek se vše změnilo! Rose seděla v temném autě vedle stejně temného Řeka, jenž se jí pokoušel namluvit, že její manžel je zločinec!
Xerxesovi je vše jasné: Ta drobná plavovláska musí být se švédským baronem na všem domluvena. A pro baronova komplice není Xerxes schopen najít slitování! Až postupně začíná mocný Řek chápat, že Rose patří mezi ty lidi, kteří se pokoušejí nacházet ve všech kolem sebe jen to dobré. A že on teď bude muset bojovat o to, aby odčinil křivdu, jíž se na ní dopustil!
Sladký život Duo91 J ARobyn Donaldová (Donald, Robyn)Ráj na Novém ZélanduTa princezna upoutala Alexe už před rokem. Když se odhodlal pozvat ji na své milionářské sídlo na Novém Zélandu, nečekal, že by vznešená kráska souhlasila. Překvapila ho…
To, že by ji, obyčejnou mladou ženu, honosící se prázdným titulem princezna, ale vydělávající si vlastníma rukama, mohl k sobě Alex pozvat, Serina nepředpokládala. A že by takové pozvání přijala, už vůbec ne. Překvapila sama sebe…
A nebylo to zdaleka poslední překvapení, s nímž se oba museli vypořádat!
Sladký život Duo91 J BHelen Brooksová (Brooks, Helen)Londýnský večírekPokud by to mělo být rande, pak nikdy!
Rachel má spoustu důvodů, proč nevěřit pohledným, úspěšným a zábavným mužům. Takže se Zakem je ochotna si vyjít jenom jako kamarádka s kamarádem. No dobře, sem tam nějaký ten polibek, víc ale nic!
Když je sněhová vánice odřízne od zbytku světa a oni jsou nuceni se začít poznávat blíže, pochopí Rachel, že není muž jako muž. A Zac si teprve teď uvědomí, jaká je Rachel žena…
Desire949 K Maxine Sullivanová (Sullivan, Maxine)Cesta ke štěstíSamantha byla osobní asistentkou Blakea Jarroda už dva roky a tajně ho obdivovala. Pak pochopila, že se jejich vztah těžko posune dál a s bolestí v srdci dala výpověď. Tím se však mezi ní a jejím šéfem všechno změnilo. Blake nebyl zvyklý, aby mu někdo říkal ne. Co si má Samantha počít? Toužit po Blakeovi je těžké, milovat ho je ale nesnesitelné…

(4. díl minisérie Jarrodovi z Colorada)
Desire Duo951 L AYvonne Lindsayová (Lindsay, Yvonne)Stíny vášněBenedict del Castillo přijíždí na Nový Zéland dát se dohromady po ničivé autohavárii, která mu vzala víc, než je ochoten přiznat. Zdrcený tím, že již nikdy nebude schopen zplodit potomka, se chce stáhnout do ústraní. Hotel s lázněmi, kde se ubytuje, vede ale jeho bývalá milenka Mia Parkerová, která zde vychovává jeho syna!

(Závěr minisérie Rodová kletba)
Desire Duo951 L BTessa Radleyová (Radley, Tessa)Zachráněna šejkemTiffany Smithová se na výletě do Hongkongu dostala do svízelné situace, když přišla o doklady i peníze. Kamarádka ji proto vzala do nočního podniku, aby si vydělala peníze. Tiffany tam potkala exotického cizince Rafiqa a záhy zjistila, že se od ní neočekává, že bude pracovat jako servírka…
Desire Duo950 O AMaureen Childová (Child, Maureen)Manželská šarádaJustice King pozvedl ranč po svém otci k nebývalé prosperitě. Dařilo se mu, nač sáhl, jen v manželství tak úspěšný nebyl. Krásná a tvrdohlavá Maggie mu brzy po sňatku dala sbohem. Jejím největším přáním bylo dítě, ale Justice tvrdil, že děti nechce. K takovému postoji měl své důvody… Překoná jejich láska tolik obtíží?

(2. část minisérie Kingovi z Kalifornie)
Desire Duo950 O BJules Bennettová (Bennett, Jules)Pověst v sázceTamera musí dokázat, že je schopnou nástupkyní svého otce a že dokáže vést architektonickou kancelář stejně dobře jako on. Co je však ještě těžší – na klíčové zakázce, kterou se jí podařilo vyhrát, má spolupracovat se svým bývalým snoubencem Colem. I když jsou mladí architekti přesvědčení, že jejich vztah je minulostí, čeká je nejedno překvapení!
Zlatá kolekce10 U Penny Jordanová (Jordan, Penny)Španělské létoKdyž Felicity zamířila do Granady, bylo to něco jako návrat domů - přestože ve Španělsku nikdy nebyla! Žila zde ale její matka, která s dítětem pod srdcem musela odejít z rodiny, u níž pracovala. A chlapec, o něhož se tehdy před lety Felicityina matka starala, dnes vévoda Vidal, čekal na Felicity na letišti… Chladný a nepřístupný, stejný jako před šesti roky, kdy ji a svou bývalou chůvu v Anglii navštívil. A kdy se ona do něj zamilovala… A kdy on jí opovrhl za něco, co nespáchala!
Pro Vidala bylo setkání s Felicity o to bolestnější, že ho přitahovala stejně jako ta šestnáctiletá dívenka, do níž se v Anglii před šesti roky zamiloval. Jenže byla-li už tenkrát zkažená, těžko může uvěřit, že se od té doby změnila!
Special na přání201 G ARebecca Wintersová (Winters, Rebecca)Vysněná svatbaKdysi dávno Dimitrios přísahal, že se nikdy nenechá zatáhnout do manželství tak jako jeho starší bratr. Ale teď se mu jeho nová sekretářka Alexandra pomalu dostává pod kůži, i když své city pečlivě skrývá. Dokážou oba odolat vzájemné přitažlivosti, když spolu budou trávit dlouhé chvíle při práci na novém projektu?
Special na přání201 G BRebecca Wintersová (Winters, Rebecca)Francouzova nevěstaHallie je rozhodnutá, že se už nikdy nezamiluje. V Paříži se setká s dvojčaty, která jsou v internátní škole, a stará se o ně. Obě děti jí vyprávějí o otci, který je sám vychoval, a o domově - malém zámečku uprostřed vinic. Když se Hallie s jejich otcem Vincentem osobně setká, zcela propadne jeho šarmu!
Special na přání202 H AMyrna Mackenzieová (Mackenzie, Myrna)Šťastné intrikyEmmaline vyrůstala od svých čtyř let u strýce. Teď je jí devětadvacet a strýc si jednoho dne uvědomí, že kvůli pracovní zaneprázdněnosti nedal své neteři dost lásky, a rozhodne se to napravit. Začne spřádat plány, jak dát Emmaline dohromady se svým obchodním partnerem Ryanem Benedictem. Nebude to mít lehké. O Emmaline se totiž ví, že se nechce nikdy vdávat.
Special na přání202 H BElizabeth Harbisonová (Harbison, Elizabeth)Předstírané zásnubyKate už unavují snahy mladší sestry dohodit jí nějakého muže. Staromódní otec totiž nechce požehnat svazku mladší dcery s jejím vyvoleným, dokud nebude mít vážného nápadníka Kate. Na scéně se objevuje dokonalý kandidát, kterého Kate zná z dětství, "zlý hoch ze sousedství" - Ben Devere. Ani jeden z nich však netuší, že předstíraná láska záhy přeroste ve velmi silný a skutečný cit!

Počet zobrazených záznamů: 18

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 1805
Denní počet: 1
Počítáno od: 14.10.2012

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace