Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 4/2012

Zobrazuji informace o produkci 4 / 2012


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance959 A Melissa McCloneová (McClone, Melissa)Žena z fotografiePoté, co dal Jayne její snoubenec košem těsně před svatbou, vyrazila se svými třemi kamarádkami na dámský víkend do Las Vegas. Vrátila se domů odpočinutá, uvolněná… a rozhodnutá už žádného muže do svého srdce nepustit.
Jenže teď jí hrozí nebezpečí, že se zamiluje! Nejlepší přítel jejího ex-snoubence Tristan je zpátky ve městě a zdá se, že je odhodlaný Jayne přesvědčit, že ne všichni muži jsou stejní.

(Závěr minisérie Víkend v Las Vegas)
Romance Duo960 T ARebecca Wintersová (Winters, Rebecca)Štěstí po italskuPřed dvěma měsíci strávila Irena s Vincenzem opojný týden v Itálii. Jejich vzplanutí bylo vášnivé a prudké, avšak Irena se musela vrátit do Atén… Co má teď ale dělat, když zjistila, že je těhotná? Může vůbec doufat, že by ji Vincenzo chtěl navždy?
Romance Duo960 T BNina Harringtonová (Harrington, Nina)Úplatek láskouBretta si Sienna zamilovala na první pohled. Jenže tenkrát byli ještě teenageři a jejich cesty se na dlouhých dvanáct let rozešly. Jak je tedy možné, že teď, když ho nejvíc potřebuje, se Brett skutečně objeví ve dveřích? Copak je mezi nimi stále kouzlo vzájemné přitažlivosti? To musí Sienna zjistit!
Romány11 R APenny Jordanová (Jordan, Penny)Začít znovuOlivia vždy toužila po lásce, štěstí a harmonické rodině. Když potkala Caspara, měla pocit, že se její sen splnil. Avšak křivd z dětství, které na ní napáchala její rodina, se nedokázala zbavit a dala všanc jedinou věc, které si vážila na světě nejvíce – své manželství.
Sama se dvěma dětmi a s rozumem v koncích Olivia zoufale potřebuje pomoc. A ta přichází nečekaně a navíc od člověka, jehož před lety zavrhla – od otce, Davida Crightona. Může si Olivia dovolit odmítnout ho?
Romány12 S ADiana Palmerová (Palmer, Diana)V zápalu vášněNěžné zkouškyRanč, na němž se Maggie pokouší vzpamatovat z těžkého a bolestného rozvodu, jí vytoužený klid přinést nemůže. Jak by také mohl, když se zde každý den vidí Gabem, mužem, kterého už od dětství milovala? A jak má Maggie vědět, zda se za Gabeovým odtažitým vztahem k ní skrývá nenávist, nebo potlačovaná láska?
Romány12 S BDiana Palmerová (Palmer, Diana)Andělská láskaNěžné zkouškyPřežije Melodyina a Emmettova láska všechny zkoušky, které před ně osud postaví? Když nechá Guy, Emmettův syn, utéci Melodyinu kočku, netuší, jakou cenu za to bude muset zaplatit on sám i jeho otec! Strach o kočku a o děti totiž Melody a Emmetta sblíží víc než velmi vzdálený příbuzenský vztah…
Historická romance338 W Helen Dicksonová (Dickson, Helen)Dívka v převlekuKdyž sestru Roweny Goldingové unesou piráti, nezbude jí než se obrátit o pomoc na Tobiase Searlea, muže uhrančivě přitažlivého, který je ale naneštěstí nepřítelem její rodiny. Searle se chystá vyplout k africkým břehům po stopách piráta Masona, s nímž má nevyřízené účty, a Rowena se v převleku vloudí na jeho loď. Doufá, že se jí podaří sestru najít. Cesta do neznámé země znamená pro Rowenu jak mnohá nebezpečí, tak poutavé zážitky, a nakonec jí přinese i životní lásku tam, kde by ji nejméně očekávala.
Historická romance339 Z Anne Herriesová (Herries, Anne)Krása jako věnoHelene Hendersonová přijíždí s matkou do Londýna na pozvání bohaté přítelkyně, aby zde strávila sezónu a našla si vhodného manžela. Když se seznámí s lordem Maxem Coleridgem, její matka ji varuje, aby si s ním nic nezačínala, neboť má sama špatnou zkušenost se společensky nerovným sňatkem. Třebaže se Helene hlubšímu citu k Maxovi brání, brzy je jí jasné, že se do něj zamilovala. A co je ještě horší, Max se ji chystá požádat o ruku.
Když se k Heleninu nesnadnému rozhodování přidají ještě dva pokusy zmařit Maxův život, je Helene jasné, že se ocitla v nezáviděníhodné situaci…

(2. díl trilogie Sezóna ve městě)
Sladký život235 X Lucy Monroeová (Monroe, Lucy)Večerní sonátaTa sázka americko-řeckému milionáři Neovi pila krev! Celý rok měl chodit na hodiny klavíru. A to, že učitelkou má být světoznámá pianistka a skladatelka, půvabná Cassandra, bylo jenom slabou náplastí…
Pro Cassandru bylo braní žáků součástí terapie. Před lety totiž musela kvůli chorobnému strachu z lidí vzdát koncertní kariéru. Od té doby žila uzavřena ve svém domě a věnovala se skládání. A Neo se ukáže být jako příval bortící všechny přehrady. A Cassandra jako příliš dlouho žíznící půda, toužící po vláze…
Mohou být ale ti dva něco víc než jen přátelé?
Sladký život236 Y Lucy Gordonová (Gordon, Lucy)Kde legendy ožívajíDruhé křestní jméno Achilles se k němu hodilo mnohem spíše než to, jež používal běžně – Lysandros. Jako Achilles měl jediné zranitelné místo – jeho Achillovou patou byly emoce; pokud si dovolil jim podlehnout, byl slabý! Jediný člověk na světě tuto jeho slabinu znal… Dívenka, s níž se kdysi setkal v Las Vegas.
Když Petra po patnácti letech znovu Lysandra uviděla, zjistila, že je stejně chladný a stejně krásný jako tenkrát, kdy ho viděla poprvé. A stejně nesmyslně přesvědčený o tom, že city jsou slabost!
Podaří se jí přesvědčit ho, že láska nemusí být slabostí, ale naopak silou?
Sladký život Duo85 J ACarole Mortimerová (Mortimer, Carole)Milenci z CornwalluCizinec, který se v noci objevil v kuchyni starého domu, kde Elizabeth prováděla soupis svazků v knihovně před pár dny zesnulého majitele, jako by z oka vypadl sexy upírům z jejích oblíbených romantických příběhů. Jenže tenhle byl až příliš skutečný!
Rogan sice nechápal, co dělá v kuchyni otcova domu ta drobounká dívka, nikdy by ho ale nenapadlo, že by s ní mohly být problémy. Byly. A ne ledasjaké!
Sladký život Duo85 J BChantelle Shawová (Shaw, Chantelle)Ve světě hudbyCelý svůj život Ella podřídila rozhodnutí splnit matčin sen a stát se houslovou virtuozkou. Cestu jí však zkřížil nebezpečný a okouzlující Rus Vadim. Zpočátku jí sice připadal stejný jako nenáviděný otec, ale postupně odhalila jeho zraněné srdce, dramatickou minulost i to, že hudba není jediným potěšením a rozkoší. A vše se pro ni už navždy změnilo…
Desire931 K Michelle Celmerová (Celmer, Michelle)Žhavé vzpomínkyAsh s pomocí soukromého detektiva konečně vypátral milenku, která od něj před několika měsíci utekla. Melody po autonehodě trpí amnézií a ze své minulosti s Ashem si nevybavuje vůbec nic. Bohatý finanční ředitel Ash není zvyklý prohrávat, a tak se rozhodne, že za každou cenu musí zjistit pravdu. Proč od něj Melody odešla a nenechala ani slovo vysvětlení?

(4. díl ze šestidílné minisérie Mocní a svobodní)
Desire Duo933 L AOlivia Gatesová (Gates, Olivia)Probuzené smyslyKdyž se Cybel probudila po náročné operaci, zjistila, že ztratila paměť. Charismatický neurochirurg Rodrigo o ni pečoval s velkým zájmem a vztah mezi nimi postupně přešel ve vzájemné sympatie. Cybel navíc odhalila velké tajemství v Rodrigově životě. Postupně se jí vrací paměť a zjišťuje, jak zvláštně si osud s oběma zahrál.
Desire Duo933 L BJules Bennettová (Bennett, Jules)Líbánky v KaribikuAbby pracovala pro neodolatelného Cadea již rok a celou tu dobu ho tajně milovala. Teď jí zadal úkol, který se jí bytostně příčil. Měla mu zorganizovat velkolepou svatbu a dokonce i vybrat místo pro líbánky! Abby bylo brzy jasné, že nemůže dopustit, aby se Cade vrhl do manželství bez lásky…
Desire Duo932 O ABarbara Dunlopová (Dunlop, Barbara)Nevinné sváděníAlec dorazil do Montany s jasným cílem udělat finanční analýzu celého podnikání Ryderových. Rozhodně neměl v plánu něco si začít se sestrou svých klientů. Avšak nevinná Stephanie v sobě měla tolik svěžesti a půvabu, že jí zkrátka nemohl odolat. Zůstala by jim jen krásná vzpomínka, kdyby ovšem neměla nechtěnou tečku v podobě nového života…

(Závěr minisérie Ryderovi)
Desire Duo932 O BMaxine Sullivanová (Sullivan, Maxine)Hra na snoubenceMěla se stát jeho hospodyní, ne jeho snoubenkou! Ale bohatý rančer Kirk Deverill neměl to srdce vyhodit krásnou svobodnou matku ze svého ranče. Zejména když věděl, že jí tím pomůže, aby nepřišla o svého syna. Nemohl tušit, že Vanessa bude na potkání vykládat, že se budou brát!
Special na přání189 G ACara Summersová (Summers, Cara)Hlavní podezřeláPátrání po pachateli několika loupeží zavede detektiva Jacka DeRosa do firmy hlavní podezřelé –Riley Fosterové. Tato okouzlující a temperamentní dívka mu i se svými zvířecími miláčky připraví nejednu pernou chvilku a Jack si čím dál tím méně umí představit, že právě Riley by mohla být hledaným pachatelem a že by ji měl zatknout…
Special na přání189 G BJennifer Drewová (Drew, Jennifer)Proti lásce imunníKim Grantová se snažila co nejrychleji posbírat rozházené spodní prádlo a nacpat je zpátky do přeplněného kufru. V nepříjemné situaci ji na pomoc galantně přispěchal Rick Taylor. To ještě netušil, že se tato bezbranně vyhlížející víla stane jeho společnicí na cestě po Spojených státech…
Special na přání190 H ALinda Conradová (Conrad, Linda)Zázrak láskyMarcy se Lance zdál jako neuvěřitelně zodpovědný a citlivý muž. A také mimořádně sexy! Právě teď ale vůbec nepotřebovala, aby se jí život ještě více komplikoval nějakým vztahem. Netoužila, aby o ni někdo pečoval. Její srdce však na to mělo jiný názor…
Special na přání190 H BRebecca Wintersová (Winters, Rebecca)Důvod pro manželstvíKdyž Mallory přijíždí do Portugalska navštívit kamarádku Lianor, netuší, co zde najde! Lianořin ovdovělý bratr Rafael si ji i se svou desetiletou dcerkou Apolonií oblíbí natolik, že jí nabídne manželství! Je ale Rafaelova láska opravdu tak silná, aby Mallory tuto nabídku mohla přijmout?

Počet zobrazených záznamů: 21

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 2048
Denní počet: 1
Počítáno od: 15.04.2012

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace