Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 2/2012

Zobrazuji informace o produkci 2 / 2012


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance955 A Shirley Jumpová (Jump, Shirley)Noční touhyMolly prožila v Las Vegas noc plnou vášně s mužem, jenž ji pobláznil na první pohled, ale o němž, kromě křestního jména, neví vůbec nic. Když zjistí, že jejich románek nezůstal bez následků, zpanikaří… Vyhledat Linca totiž nebude jednoduché, ale Molly je rozhodnutá, že mu musí to sladké tajemství prozradit.
Linc, který nemůže od té noci vyhnat Molly z hlavy, je překvapený, když se před ním najednou dívka jeho snů objeví. A což teprve, když mu sdělí, že bude otcem!

(2. díl minisérie Víkend v Las Vegas)
Romance Duo956 T ABarbara Hannayová (Hannay, Barbara)Až na konec cestyPoté, co Mattie souhlasí, že bude náhradní matkou pro dítě své nejlepší kamarádky, rozhodne se, že už žádného chlapa nechce ve svém životě ani vidět! Tak proč musí zrovna narazit na pohledného muže a ještě ke všemu s ním několik dní sdílet byt? A aby toho nebylo málo, brzy si uvědomí, že sice neomalený, ale šarmantní Jake jí ukradl srdce.
Romance Duo956 T BLucy Gordonová (Gordon, Lucy)Tanec s osudemFerne si užívá dovolenou v Itálii - do chvíle, než ztratí peněženku a pas! Naštěstí jí pomůže galantní Dante Rinucci a poskytne jí střechu nad hlavou. Přestože Ferne žádný vztah nehledá, Dante ji přitahuje čím dál víc. A když se nabídne, že jí ukáže nejkrásnější místa v Itálii, je Ferne ztracena… Vypadá to, že její pobyt v Itálii se poněkud protáhne…
Romány9 R APenny Jordanová (Jordan, Penny)Nečekaný návratPřed lety David Crighton zmizel - opustil svou rodinu, krásný domov, svou kariéru a utekl před skandály, které se na něj valily jako lavina. Dlouho hledal po boku moudrého kněze cestu k sobě samému a až teď se rozhodl, že se musí vrátit zpátky do Anglie. Ale jak ho jeho rodina přijme? Mohou mu vůbec odpustit jeho prohřešky?
Na své cestě domů potkává Honor, odvážnou dívku, jejíž moudrost a laskavé srdce pomalu boří hradby, které si kolem sebe vybudoval. Ale David jí neprozradil svou pravou identitu, dál skrývá své temné tajemství minulosti. A když Honor odhalí tu šokující pravdu, kým vlastně David je, není už cesty zpátky…
Romány10 S ANora Robertsová (Roberts, Nora)Gabrielův andělPodivné hryNa útěku, sama, těhotná a ještě navíc i ztracená ve sněhové vánici! Laura to opravdu nemá jednoduché. A s Gabrielem, který se zničehonic objeví, aby jí pomohl, také ne. Je totiž nadmíru jasné, že ho nutnost trávit s Laurou čas obtěžuje. Že by byl nejradši sám, jenom se svými myšlenkami.
Ale možná, že se Laura mýlí… A možná se v sobě mýlí i Gabriel sám!
Romány10 S BNora Robertsová (Roberts, Nora)Závěť a úkladyPodivné hryJako kočka a pes! Tak se k sobě Pandora a Michael chovali snad odnepaměti. A teď spolu mají prožít šest měsíců v jednom domě, pod jednou střechou. Co vedlo strýce k tomu, aby do své závěti uvedl tak podivnou podmínku?
Jenže… Jenže odmítněte sto padesát milionů dolarů!
A těch šest měsíců možná nakonec vůbec nemusí být tak špatných…
Historická romance334 W Louise Allenová (Allen, Louise)Důstojník a pannaMajor Hal Carlow je dobrý voják, ale také prostopášník, hejsek a ničema. Snaží se vyhýbat slušně vychovaným mladým dámám a tráví čas s ženami, které dokážou ocenit jeho přednosti. Povinností slečny Julie Tresilianové je najít si manžela, a tak se snaží najít v Bruselu úctyhodného džentlmena s přiměřeným majetkem. Když se jí podaří upoutat pozornost tří velmi usedlých nápadníků, rozhodně nepotřebuje, aby je odradil muž s nejhorší pověstí v celém Bruselu!

(Předposlední díl minisérie Skandál mezi smetánkou)
Historická romance335 Z Amanda McCabeová (McCabe, Amanda)Královská sezónaLady Rosamunda Ramseyová přichází ke královskému dvoru královny Alžběty jako její dvorní dáma. U dvora se právě připravují vánoční svátky a u slavnostně naladěné společnosti vysoké anglické atristokracie na Rosamundu už číhá pokušení… Má podobu statného seveřana, Antona Gustavsona, člena švédské královské delegace, jehož šarmu ani při nejlepší vůli Rosamunda nedokáže odolat. Prožívá s ním nejedno zakázané dobrodružství plné vánoční vůně skořice, ale pak se náhle ocitne ve spárech dvorských intrik…
Sladký život231 X Penny Jordanová (Jordan, Penny)Ostrovanova láskaFotografie černovlasých dvojčat Sanderovi, nekorunovanému vládci krásného ostrova, vyrazila dech. Nezachoval se tenkrát k té mladičké Angličance, Ruby, tak, aby na to byl hrdý… I když byla tak proradná… Ale přesto všechno je to matka jeho synů, o nichž neměl ani tušení! Synů, kteří přece musejí vyrůstat na ostrově svého otce, v jeho péči! A pokud k tomu bude muset Sander vzít na milost i Ruby… Nedá se nic dělat!
Sladký život232 Y Maggie Coxová (Cox, Maggie)Návrat do RiaSlunné Rio de Janeiro vyměnil známý fotograf a filantrop Eduardo za chladnou Anglii, aby unikl tíživým vzpomínkám. Jenže ty se stále vracejí… Dokáže Eduardovi pomoci mladičká Marianne, kterou původně najal pouze jako hospodyni, jež se pro něj ale stala velmi brzy někým mnohem důležitějším?
Marianne si prošla také těžkou zkouškou, přesto však dokáže na všem nacházet něco krásného… Stane se její životní optimismus i tolik potřebnou pobídkou pro Eduarda?
Sladký život Duo83 J ASara Cravenová (Craven, Sara)V řecké rodiněJako schovanka jednoho ze dvou znepřátelených bohatých řeckých rodů se Angličanka Natasha má stát z vůle svých nevlastních bratrů zbraní ve válce s nepřátelskou rodinou! Protivníkem není nikdo jiný než Alexandros! Mocný a dominantní. A bezohledně dávající najevo, že jeho plány s Natashou jsou úplně jiné než role, jakou jí přisoudili bratři…
Sladký život Duo83 J BTrish Moreyová (Morey, Trish)Měsíc na SantoriniCesta z australského městečka, kde klokani dávají dobrou noc, za dobrodružstvím do Londýna nebyl ten nejlepší nápad! To už Cloe pochopila. Ještě horší ale bylo, když se v jejím životě objevil krásný Řek Andreas! S velmi pobuřující nabídkou! Jak se tedy mohlo stát, že svolila strávit po jeho boku měsíc na ostrově Santorini?
Desire925 K Emilie Roseová (Rose, Emilie)Láska v jednáníFlynnovi bylo jasné, že na minulosti se už nedá nic změnit. Jedinou věc, kterou mohl udělat, bylo poučit se z chyb. Před sedmi lety ho Renee opustila, ale teď se vrátila, silnější a zralejší a chtěla s ním mít dítě. Flynn se rozhodl za jejich společný život bojovat všemi prostředky. Tentokrát rozhodně neměl v úmyslu nechat Renee odejít.

(2. díl minisérie Mocní a svobodní)
Desire Duo927 L ALeanne Banksová (Banks, Leanne)Sladká oběťMichael Medici si už dávno vystavěl kolem svého srdce ledovou bariéru a žil jen vyděláváním peněz. Příliš často vídával v očích žen, se kterými se setkával, lačný svit. Když oslovil krásnou servírku Bellu, která o něm nic nevěděla, myslel si, že to bude jen zážitek na jednu noc. Ale osud s nimi měl jiné plány…

(3.díl minisérie Nesnadné námluvy)
Desire Duo927 L BRachel Baileyová (Bailey, Rachel)Zrádná kráskaNico nikdy neodpustil Beth, že zradila jejich lásku a provdala se za jeho nevlastního bratra. Když Beth nečekaně ovdověla, naskytla se Nicovi příležitost, aby se pomstil. Avšak láska a nenávist mají k sobě tak blízko! Nico se dovídá nové skutečnosti a vidí minulost i Beth v novém světle…
Desire Duo926 O ABarbara Dunlopová (Dunlop, Barbara)Utajené lžiChtělo to pořádnou bombu, aby Melissa postoupila ve své novinářské kariéře. Rozhovor s nepolapitelným svobodným mládencem Jaredem Ryderem, po kterém pásly noviny a časopisy v celém Chicagu, by takovou bombou bezesporu byl. Proto se Melissa rozhodla riskovat a vypravila se na Jaredův ranč v Montaně, aby ho přemluvila k exkluzivnímu interview!

(1.díl minisérie Ryderovi)
Desire Duo926 O BCatherine Mannová (Mann, Catherine)Vstříc štěstíKyle Landis měl za sebou ty nejnebezpečnější mise, ale nic ho nepřipravilo na překvapení, které ho čekalo po návratu doma. Když odjížděl na poslední vojenskou akci do zámoří, nechal po sobě něco, o čem neměl ani tušení…

(1. díl minisérie Bratři Landisovi)
Kolekce Svátek zamilovaných5 U ALiz Fieldingová (Fielding, Liz)Na svatého ValentýnaAmorův šípLouisiny bohaté pracovní zkušenosti v oboru styku s veřejností jsou přesně to, co Max potřebuje při svých ambiciózních plánech s rozšiřováním sítě restaurací Bella Lucia. Nabídne jí proto místo - a netrvá dlouho, než za Louisou přijde s další nabídkou z úplně jiného soudku - chce, aby se za něj provdala!
Kolekce Svátek zamilovaných5 U BHelen Brooksová (Brooks, Helen)Valentýnské překvapeníAmorův šípDlouholetí dobří přátelé Jeanie a Ward společně pracují v advokátní kanceláři. Chystaná oslava sedmých narozenin Wardovy dcerky je pro Jeanii příležitostí, jak blíže poznat svého kolegu - brilantního a nebezpečně inteligentního právníka - v jiném než pracovním prostředí… Kde se tu najednou vzal ten trochu tajemný, velice mužný a zároveň empatický muž?
Special na přání185 G ADeAnna Talcottová (Talcott, DeAnna)Svatba s andělemPřekvapení na ValentýnaVedoucí poštovního úřadu Cupid rozhodně neměla v úmyslu se splést a dát dopisy s nabídkami k sňatku pro Burkea Rileye někomu jinému. Ale stalo. Jindy ostýchavý rančer Burke je na nejvyšší míru rozezlen a striktně požaduje, aby mu Cupid našla nevěstu – a to co nejdříve! Jak k tomu nakonec došlo, že právě na svatého Valentýna stojí Burkeovi po boku u oltáře právě Cupid?
Special na přání185 G BKathie DeNoskyová (DeNosky, Kathie)Přemoženi láskouPřekvapení na ValentýnaBrett Connelly si užívá života plnými doušky. Proto ani on sám nechápe, kde se v něm vzala ta náhlá touha pomáhat těhotné policistce, vyšetřující pokus o atentát na jeho bratra. Že by půvabná Elena a její dosud nenarozené dítě dostali tohoto nepolapitelného svůdníka na kolena?
Special na přání186 H AEmilie Roseová (Rose, Emilie)Nedovolená vášeňNepovolené touhyMělo zůstat jen u jedné jediné noci vášně mezi Sawyerem a jeho švagrovou Lynn. Ale plamen vzájemné touhy nelze uhasit ani tehdy, když se Lynn nečekaně stane vdovou a po manželovi jí zůstanou jen dluhy a zápis v jeho diáři, že ji nikdy nemiloval… A navíc Lynn nosí pod srdcem děťátko, jehož otcem může být jen jeden z bratrů…
Special na přání186 H BCatherine Georgeová (George, Catherine)Noc s milionářemNepovolené touhyHarriet, pracující v jedné londýnské firmě, James, úspěšný londýnský architekt a jeho bratr Tim, dosud neznámý malíř, tvoří velmi zvláštní trojúhelník propojený vztahy, které mají kořeny v době, kdy všichni tři dospívali jako sousedé na venkově. Jenže ve skutečnosti jsou jejich vztahy úplně jiné, než jak je vidí okolí. Kdo koho vlastně miluje?

Počet zobrazených záznamů: 23

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 2278
Denní počet: 1
Počítáno od: 06.02.2012

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace