Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 6/1997

Zobrazuji informace o produkci 6 / 1997


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance225 A Emma Goldricková (Goldrick, Emma)Ukradené dítěSpisovatel Jeb Lacey potřebuje někoho, kde by mu pomohl postarat se o dítě jeho sestry, Meg Hubbardová potřebuje napsat s Jebem interview. Dohodnou se spolu na výměnném obchodě – ten má však nečekané následky.
Romance226 B Sophie Westonová (Weston, Sophie)Ranní triumfPaula rozhodně nečekala, že po návratu domů z dlouhé cesty bude muset čelit tvrdým, obviňujícím slovům Eduarda Mascheriniho, svého nového souseda. Je to arogantní, nafoukaný chlap, říká si Paula, ale proč je tak přitažlivý?
Romance227 C Sally Wentworthová (Wentworth, Sally)Zrcadlení mořeAlys se rozhodla, že Tita už nechce nikdy v životě vidět. Co má však dělat, když se s ním nečekaně potká na lodním výletě jako s průvodcem?
Romance228 D Maggie Kingsleyová (Kingsley, Maggie)Milenci a partneřiDoktorka Rowan se po útěku z Londýna do Skotska nesetká s právě nadšeným přijetím. Dlouho jí trvá, než svého kolegu doktora Evana dokáže přesvědčit o svých kvalitách – ale Rowan se nemíní vzdát!
Superromance49 X Evelyn A. Croweová (Crowe, Evelyn A.)Roztomilý sukničkářJason Van der Bollen má pověst okouzlujícího sukničkáře plného šarmu. Přesto mu něco chybí. Jeho synovec tvrdí, že strýček Jason pocítil touhu usadit se. Co může jedenáctiletý kluk vědět o životě? Když ale Jason potká Lauru Ghantovou, založení rodiny se nezdá být špatným nápad. Na druhé straně, Laura s ním nechce mít nic společného. Na jak dlouho?
Sladká romance1 F Stephanie Howardová (Howard, Stephanie)Romantická cestaVittorio je pro Kate poslední nadějí - zdá se, že na celém světě jí nemůže pomoci nikdo jiný. To by ovšem ten tvrdý a hrdý muž musel chtít! Kate se rozhodne vsadit všechno na jedinou kartu .....
Sladká romance2 J Leigh Michaelsová (Michaels, Leigh)Ideální šéfFirma svérázného počítačového génia, Keira Saunderse, právě neprosperuje. Ale je tu přece jeho sekretářka Jessica. Naučí Keira dobrým způsobům… a také lásce?
Desire225 K Annette Broadricková (Broadrick, Annette)Náhradní ženichMaribeth se tři dny před svatbou dozví, že se její současný snoubenec oženil s jinou. Hned se ale objeví náhradník. A vůbec není špatný ......
Desire226 L Ann Majorová (Major, Ann)Žralok a vážkaLucas a Chandra jsou v příkrém protikladu, on bezohledný žralok a ona křehká vážka. Ale přesto, když se za dramatických okolností potkají, oba mají pocit, že se už kdysi znali a milovali, že nedokáží jeden bez druhého žít.
Desire227 M Susan Carrollová (Carroll, Susan)Síla láskyVyhrát chlapa v tombole? No to snad ne! Ale přesně to se povede Lianě na podnikovém večírku. Jake Powers jí má být měsíc k službám – jako osobní trenér v jeho fitcentru.
Desire228 N Anne McAllisterová (McAllister, Anne)Kovbojova dceraOženit otce - kovboje, to je obtížný úkol. A hlavně, kde mu sehnat nevěstu. Ještě, že do města přijela nová učitelka. A malá Becky už ví, jak zařídit, aby se ti dva setkali…
Special19 G ALinda Howardová (Howard, Linda)Pod zámkemLetní lásky 1997Jestli si Elizabeth nepřála zůstat uvězněná s někým ve výtahu, tak s Tomem Quinanem, svým bývalým milencem a záhadným majitelem detektivní agentury.
Special19 G BCarole Bucková (Buck, Carole)Vysoké napětíLetní lásky 1997Přerušení dodávky elektrického proudu je pro režiséra Mitche a moderátorku Christy tak důležitou událostí, že se rozhodnou zrušit svatbu a vrátit se do sídla své televizní stanice.
Special19 G CSuzanne Careyová (Carey, Suzanne)Parní lázeňLetní lásky 1997Na dobročinné dražbě získá pro Mel její kamarádka víkend s Joe Karbonem – to ovšem netuší, že se do toho připlete dotěrný opilec, úraz a výpadek elektrického proudu.
Polibky20 E Shannon Waverlyová (Waverly, Shannon)Ten pravýKaylina babička utekla s milencem na Bahamy! Pro celou rodinu je to naprostý šok. A nejhorší na tom je, že jediný člověk, který může Kayle pomoci přivést babičku k rozumu, je Matt Reed. Není to poprvé, co se Kayla musí spoléhat na jeho milosrdenství…
Temptation151 R Regan Forestová (Forest, Regan)Léto pro dvaPo letech se Emily vrací na tetinu farmu – do míst, kde se poprvé zamilovala. A zvědavost jí nedá: jaký muž asi vyrostl z chlapce, který jí tehdy tak okouzlil? Vypátrat ho není těžké. Horší je smířit se s tím, že před ní celou dobu skrýval jedno velké tajemství...
Temptation152 S Janice Kaiserová (Kaiser, Janice)TexasanJiž několik let je Brady na stopě vraha své sestry. Když vidí, že další nevinné mladé ženě hrozí nebezpečí od téhož muže, neváhá ani na okamžik a rozjede se za ní, aby ji varoval. Uvěří Jane jeho dobře míněným radám? A dokáže nepodlehnout jeho šarmu?
Pokušení lásky24 W AVicki Lewis Thompsonová (Thompson, Vicki Lewis)Za účelem sňatkuPokušení lásky 1997Devátý inzerát v devátém čísle časopisu Texas Men může změnit celý Doriin život – vždyť devítka je její šťastné číslo! A skutečně: když muž z inzerátu úderem deváté vstoupí do dveří, Dori cítí, že právě ztratila srdce…
Pokušení lásky24 W BCandace Schulerová (Schuler, Candace)Šťastná trefaPokušení lásky 1997Travis se může vztekat a nadávat Gusovi, jak chce – neštěstí už je hotov. Gus poslal jeho jménem do časopisu Texas Men inzerát s nabídkou k sňatku a nějaká neznámá žena je právě na cestě sem! Ale kdo ví, třeba to bude šťastná trefa…

Počet zobrazených záznamů: 19

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3295
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace