Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 11/1996

Zobrazuji informace o produkci 11 / 1996


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance197 A Day Leclaireová (Leclaire, Day)NeodolatelnýGrace se každé ráno pečlivě nalíčí a obleče tak, aby byla co nejškaredější, a pak vyrazí do práce. Její šéf Luc už ale začíná něco tušit... Podaří se Grace zabránit nejhoršímu a přitom neprozradit, jak ho miluje?
Romance198 B Leigh Michaelsová (Michaels, Leigh)Jediné řešeníWendy neví, co dělat - stará se o dítě své přítelkyně Marrisy, která nedávno zemřela, a ještě musí shánět novou práci. V zoufalství zavolá Marrisinu bratrovi - a ten zná jen jediné řešení!
Romance199 C Kate Proctorová (Proctor, Kate)Prameny láskyLucy se Mark odmalička líbil – ale vždycky se před ním dokázala dokonale znemožnit. Proč jen si ji teď vybral jako svou sekretářku?
Romance200 D Caroline Andersonová (Anderson, Caroline)Nebezpečná blízkostKdyž se zdravotní sestra Beth rozhodne pracovat na venkově, ještě netuší, že jejím nadřízeným bude přitažlivý a sympatický doktor Gideon Pendragon a že mu ke všemu bude muset pomáhat s výchovou jeho tří dětí, které touží po nové mamince!
Superromance42 X Margaret Chittendenová (Chittenden, Margaret)Láska ze závětiSimon Flynn se vydává do Anglie, aby vyhledal Bliss, ženu, do které se jeho dědeček během druhé světové války zamiloval. Simon odkrývá bolestnou minulost jedné velké lásky, aby našel tu svoji po boku Blissiny vnučky Rebeccy.
Special II1 Y AKathleen Eagleová (Eagle, Kathleen)Indiánská píseň láskyPouto láskyCynthia pochází ze zámožné rodiny. Kyle je Sioux - muž, jehož rodina oplývá takovým bohatstvím, které se nedá měřit.
Special II1 Y BSandra Kittová (Kitt, Sandra)Láska je mocná čarodějkaPouto láskyEvan tvoří s Vanessou půvabný pár. Dokáže jejich láska překonat společenské předsudky, ale i barvu pleti?
Special II1 Y CRuth Jean Daleová (Dale, Ruth Jean)RozvodPouto láskyCaroline je rozhodnutá. Chce se rozvést a basta. Adam o ni přece nejeví žádný zájem. Kdyby ano, nebyl by tak dlouho na cestách. Vidí to Adam také tak?
Desire197 K Nancy Martinová (Martin, Nancy)Polda a tanečniceDixie má potíže. Na poslední chvíli se rozhodla, že se nevdá za známého gangsterského šéfa, a utekla mu od oltáře. Policista Patrick se stává - tak trochu nedobrovolně - jejím zachráncem. I na něj však mocně působí Dixiina výjimečná přitažlivost a jižanský temperament.
Desire198 L Diana Marsová (Mars, Diana)Nečekaná svatbaTamaru ani ve snu nenapadlo, že by mohla jít ve stopách své dcery a také propadnout jednomu z Kensingtonů. Jak by však mohla odolat Bronsonovu šarmu!
Desire199 M Kristin Jamesová (James, Kristin)Točí se naostroHrát v romantickém seriálu je pěkná dřina. A co teprve, když nový Isabelin filmový milenec jím kdysi byl i ve skutečnosti. Udrží si Isabella profesionální nadhled?
Desire200 N Joan Johnstonová (Johnston, Joan)Nevěsta na inzerátMilovala ho již od dívčích let. Když se nyní Zach rozhodne oženit, Rebeka ho chce i přesto, že jí ve své zoufalé touze po dětech dává tvrdou podmínku. Jestli jeho žena do roka od svatby neotěhotní, rozvedou se…
Special16 G AEmma Richmondová (Richmond, Emma)Muž, pro kterého stojí za to žítAdventinky 1996Toho přitažlivého muže, s kterým se ocitla v luxusním vlaku na romantické cestě Evropou, Francine nikdy předtím neviděla. Jak je možné, že toho o ní tolik ví? A že jí tolik pohrdá?
Special16 G BCatherine Georgeová (George, Catherine)Vánoční záplavaAdventinky 1996Juditino a Nickovo manželství bylo krátké a skončilo trpkým rozchodem. Když spolu ti dva uvíznou uprostřed záplavy, rázem se schyluje k bouři. A vůbec nejde o počasí!
Special16 G CLynsey Stevensová (Stevens, Lynsey)Polibky pod jmelímAdventinky 1996Strávit Vánoce s dědečkem, to by Jazmin lákalo - jenže riziko je velké. V dědově domě žije muž, který jí kdysi zlomil srdce. Bude mít sílu pohlédnout mu do tváře? A navíc se nerozplakat?
Special16 G DKay Gregoryová (Gregory, Kay)Vánoční šarádaAdventinky 1996Nina dobře ví, že jí otec zase zkusí vnutit nějakého nápadníka! Ale tentokrát si to nenechá líbit. Najme si zkrátka muže, který se jí naoko začne dvořit, a bude mít o Vánocích klid!
Polibky13 E Sophie Westonová (Weston, Sophie)Srdce z leduGáby v žádném případě nechtěla odjet do Švédska a už vůbec ne za tak nemožným člověkem, jako je doktor Sven Hedberg. Sven chce však žalovat jejího otce a Gáby se rozhodne otci pomoci. Jenže ten arogantní švédský doktor ji zvláštním způsobem přitahuje!
Temptation137 R Lorna Michaelsová (Michaels, Lorna)HurikánAriel ho musí mít! Pokud má někdo v její televizní stanici uvádět seriál o hurikánech, pak jedině Jeff McBride – odborník na meteorologii, který navíc vypadá tak, že se každé ženě podlomí kolena. To však Ariel ještě netuší, jaký hurikán rozpoutá Jeff v jejím srdci…
Temptation138 S Vicki Lewis Thompsonová (Thompson, Vicki Lewis)Arizonské slunceAmandina rudá hříva připomíná arizonské slunce zapadající nad pouští: ona sama však s rančem a přírodou nemá společného nic. Je to křehká dívka z New Yorku a jen ironií osudu přijíždí do Arizony. S dítětem, které se nikdy nemělo narodit, do náruče muže, kterého už nikdy nechtěla spatřit…
Pokušení lásky17 W AJoAnn Rossová (Ross, JoAnn)Utajené vášněPokušení lásky 1996Všechno nasvědčuje tomu, že Roman Falconer je násilník a vrah. Desire se snadno může stát jeho další obětí. Její bývalý milenec Michael se ji snaží chránit, ale je těžké uchránit tak tvrdohlavou ženu. Naštěstí ta žena naslouchá hlasu svého srdce…
Pokušení lásky17 W BLyn Ellisová (Ellis, Lyn)Navzdory konvencímPokušení lásky 1996Žít pod jednou střechou s přitažlivým mužem je pravé peklo, když žena ví, že nesmí podlehnout. Ale začít si něco s Willem, tím sexy tulákem a svůdcem, je nejjistější způsob, jak si nechat zlomit srdce. Carolině je jasné, že takový vztah nemá budoucnost. Tím spíš, že Will je mladší než ona.

Počet zobrazených záznamů: 21

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3539
Denní počet: 1
Počítáno od: 28.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace