Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 10/2023

Zobrazuji informace o produkci 10 / 2023


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Historická romance614 W Jenni Fletcherová (Fletcher, Jenni)Sladká AnnabelleSlečna Annabelle peče ve svém obchodě ty nejproslulejší a nejlepší sušenky v Bathu. Když do jejího obchodu jednoho dne vstoupí mladý námořní kapitán Samuel Delaney, Anna se nerozpakuje dát mu najevo své opovržení nad morálkou takzvaných džentlmenů. Annina matka přišla kvůli sňatku z lásky o postavení ve společnosti a její příběh Annu naučil, že šlechtě se nedá věřit. A přesto si ji Samuel při každém setkání více a více získává. Těžko totiž může ignorovat jeho urostlou a svalnatou postavu, smysl pro humor i čestnou povahu. A také nemůže ignorovat, jak se jí při každém setkání rozbuší srdce a zadrhává dech. Bude Annina láska dostatečně pevná? Bude stát milovanému muži po boku, i když zdědí hraběcí titul?
Historická romance615 Z Louise Allenová (Allen, Louise)Markýzovo pohodlné manželstvíRoss Vincent, markýz Cranford, má zjizvenou tvář a uzavřenou povahu. Velmi dobře ví, že pro svou korzárskou minulost je jen sotva žádaným úlovkem dívek na vdávání. Potřebuje však manželku, která by se mu po smrti první ženy starala o malého synka.
Plachá badatelka Prudence Scottová se zdá být v tomto ohledu ideální: neočekává od manžela lásku ani vášeň a je ochotná se o chlapce postarat výměnou za ochranu před skandálem. Spatřit Prudence v den jejich svatby je však pro Rosse zkouškou, zda dostojí svému slibu a nebude ji chtít jako milenku…
Sladký život511 X Natalie Andersonová (Anderson, Natalie)Zpátky v paláciElsie se už nikdy nechtěla do Silvabonu vracet. Nesnášela skutečnost, že má jeho osamělý král moc jí ublížit. A ještě víc nesnášela to, že měl moc ubližovat sám sobě!
Felipe na ni nikdy nezapomněl. A jakmile uslyšel její jméno, jako by se v něm všechno probudilo k životu.
Měli jen jednu noc. Jenže Elsie pochopila, že ta noc je ta jediná chvíle, kdy mohou udělat něco, co oba cítí jako správné. Ne co jim velí mozek… A že pak budou svobodni.
Protože svoboda je, když víš, že tě někdo miluje!
Sladký život512 Y Julia Jamesová (James, Julia)Domluva s ďáblemZdálo se to tak jednoduché… On toužil po ní, ona toužila po něm…
Jenže byli manželé!
Jejich sňatek ale nebyl skutečný a Lana si to musela znovu a znovu opakovat. Protože měla za to, že bude hrát roli Salvatorovy manželky, dostat zaplaceno. A pokud by podlehla vášni a dostala zaplaceno, nemohla by si sama sebe vážit.
Pro Salvatora to bylo prosté. Manželství nebylo vůbec důležité. Stál jen o milostné pletky. Stál o Lanu… Lásku jí ale nikdy nesliboval, ani o ni nežádal.
Ta si je našla sama…
Sladký život Duo352 I ADani Collinsová (Collins, Dani)Pomůžeš mi pomstít se!O ničem jiném než o pomstě Leander nesnil. A díky Iloně měl cíl na dosah ruky! Stačilo málo: aby Ilona souhlasila s tím, že se za něj provdá…
Ilona nečekala, že Leander bude tak oslňující jako na stránkách novin i ve skutečnosti. A tak mu řekla své ano…
Ale řekla mu ještě jednu věc: „Nejlepší pomsta je být šťastný!“
A to se musel Leander teprve naučit…
Sladký život Duo352 I BMillie Adamsová (Adams, Millie)Můj nepřítel vikingByl to viking. Byl dobyvatel. A ona ho zradila.
Vztah mezi Gunnarem a Olive byl složitý. Znali se od dětství, od dětství spolu soupeřili… od dětství se přitahovali. A Olive, aby se navždy zbavila své závislosti na tomto krásném islandském nájezdníkovi, porazila ho… tím, že mu podlehla! Jenže se přitom zpronevěřila zásadám. Jeho zásadám. A musí za to podle něj nést trest.
Gunnar byl chladný a odtažitý. Byl jako promrzlá pustina.
Na Olive bylo, aby ten led rozpustila!
Sladký život Duo353 J AClare Connellyová (Connelly, Clare)Nestoudný obchodAlex si přísahal, že se už znovu nepoddá slabosti, a proto se Tesse vyhýbal.
Jenže potom řekla: „Ožeň se se mnou, Alexi…!“
A Alex si uvědomil, že to dluží… jí, sobě, jejím rodičům a jejímu bratrovi, kvůli kterému ji chtěl sám před sebou chránit.
A že to nejenom udělat musí, ale i chce! A že chce mnohem víc než jen formální manželství z rozumu, které mu Tessa nabízela.
Sladký život Duo353 J BLela May Wightová (Wight, Lela May)Jedna jediná nocChtěla muže, ale směla dostat jenom krále…
Ákím vyhledal Charlotte po devíti letech, kdy ji nenáviděl… kdy po ní stále toužil.
A Charlotte stále toužila po něm…
Jenže Ákím už není ten chlapec, s nímž chtěla utéct. Ákím je chladný následník pohádkového trůnu. A Charlotte vyhledal jenom proto, aby jí poskytl jednu jedinou noc plnou rozkoše… a pak za nimi dvěma udělal tlustou čáru!
Desire1276 K Jules Bennettová (Bennett, Jules)Rande na slepoDelilah má na charitativním večírku domluvenou schůzku na slepo. Jenže se ukáže, že tajemný muž je její manžel, lépe řečeno brzy exmanžel, jelikož se ocitli těsně před rozvodem. Jejich vztah se rozpadl, přesto je to k sobě stále fyzicky přitahuje. Proto Delilah svolí, že s Camdenem stráví prodloužený víkend na soukromém ostrově, než si navždy dají sbohem. Podaří se majitelce vzkvétajícího lihovaru a úspěšnému právníkovi nakonec k sobě najít společnou cestu?
Desire Duo1277 O AKaren Boothová (Booth, Karen)Jednoduchý požadavekTo, že Alexandra zrušila svou svatbu za milion dolarů, ji samozřejmě nechvalně proslavilo. Jediný způsob, jak se vyhnout tomu, aby šla na svatbu své přítelkyně sama a aby zamezila zlovolným pomluvám bulváru, bylo vzít si s sebou falešný doprovod. Pro tuto roli byl téměř jako stvořený architekt Ryder Carson, nejlepší přítel jejího bratra. A tou jednoduchou prosbou tři dny předstírej, že mě máš rád, to vše začalo…
Desire Duo1277 O BShannon McKenna (McKenna, Shannon)Mandát k manželstvíDědičce Maddie hrozí, že se bude muset vdát, jinak přijde o rodinnou firmu. Rozhodne se, že vyřeší situaci poněkud netradičním způsobem. Naoko si vybere za manžela Jacka Dalyho, muže, kterého by její despotická babička v žádném případě nepřijala. Tohoto bratrova bývalého obchodního partnera všichni považují za zloděje a zrádce, a tak si je Maddie jistá, že ji babička zaručeně přestane nutit do vdávání…
Zlatá kolekce142 U Miranda Jarrettová (Jarrett, Miranda)Vysoká sázkaJaká je výhra v tajné sázce?
Vévoda z Guilfordu je častým návštěvníkem herny Penny House, kde vládne krásná Amaria, jedna ze tří sester, které tento dům zdědily. Amaria, ač nejstarší, zbyla už jediná neprovdaná a zdá se, že na této skutečnosti nic nezmění ani Guilfordova sázka, že se nikdy nevdá.
Ovšem kromě této sázky uzavřel vévoda ještě jednu sázku, a to tajnou. Kdyby o ní měla Amaria tušení, nikdy by ke Guilfordovi nezačala cítit obdiv a přátelství. Ale je to pouze jen přátelství, nebo to snad může být i láska?
Special na přání465 G AEmilie Roseová (Rose, Emilie)Láska v jednáníFlynnovi bylo jasné, že na minulosti se už nedá nic změnit. Jedinou věc, kterou mohl udělat, bylo poučit se z chyb. Před sedmi lety ho Renee opustila, ale teď se vrátila, silnější, zralejší a chtěla s ním mít dítě. Flynn se rozhodl za jejich společný život bojovat všemi prostředky. Tentokrát rozhodně neměl v úmyslu nechat Renee odejít.
Special na přání465 G BAnne Matherová (Mather, Anne)Osudná jachtaKdyž se třináctiletá Daisy zranila na jachtě, kde trávila prázdniny se svým otcem a jeho novou ženou, přiletěla její matka, úspěšná anglická spisovatelka Rachel, do Ameriky ihned za ní. A znovu se zde setkala se šéfem svého bývalého manžela, venezuelsko-americkým podnikatelem Joem…
Special na přání466 H AAnn Majorová (Major, Ann)Oheň láskyPo jediné divoké noci, kterou strávila s Leem, Abby zjistila, že je těhotná. Leo ji požádal o ruku a život se najednou zdál báječný. Abbyino štěstí ale trvalo jenom do chvíle, než zjistila, že před ní Leo něco skrývá. A že to, co před ní tají, má kořeny v její minulosti…
Special na přání466 H BJulianna Morrisová (Morris, Julianna)Návrat hrdinyNicki se po letech setkává s hrdinou svých dívčích snů Lukem, když přijme práci u jeho dědečka, jejího někdejšího profesora dějin umění. Luke v ní probouzí city, jimž se usilovně brání. Ale je to ona, kdo Lukea přesvědčí, že láska bývá často bolestná, ale život bez ní by byl pustý a prázdný.

Počet zobrazených záznamů: 16

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 66
Denní počet: 1
Počítáno od: 03.12.2023

Poslední modifikace 03.12.2023, 13:30:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace