Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 11/2020

Zobrazuji informace o produkci 11 / 2020


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Historická romance544 W Elizabeth Beaconová (Beacon, Elizabeth)Skandál na zásnubáchCo může způsobit polibek na zásnubním plese od neznámého přitažlivého muže? Jedině skandál! Isabella se hodlá provdat za svého dlouholetého přítele Magnuse, syna hraběte Carrowa. Jenže na zásnubním plese se v přítmí terasy ocitne v náručí muže, kterého nezná a který ji vášnivě políbí. Když zjistí, že jde o bratra jejího snoubence, kterým společnost opovrhuje, je zaskočena a zásnuby zruší. Je si však jistá, že láska mezi ní a Wulfem je nepřípustná… Jenže co má dělat, když nedokáže odolat spalující touze po jeho dalších polibcích?
Historická romance545 Z Christine Merrillová (Merrill, Christine)Hrabě a diamantyCharity tráví raději čas o samotě v knihovně než před zrcadlem. Jenže panství a titul po dědečkovi zdědil nový hrabě z Comstocku, kterého nikdo z rodiny vlastně nezná. A všichni očekávají, že se za něj Charity provdá…
Jenže ta nic takového nemá v úmyslu! Aby sňatku unikla, musí vypátrat ztracené rodinné klenoty. V tom jí pomáhá pohledný auditor, který Charity velmi přitahuje. Netuší však, že ten cizí člověk je samotný hrabě z Comstocku!
Sladký život441 X Sharon Kendricková (Kendrick, Sharon)Pan DokonalýByl přece její šéf, proboha!
Přestože byl Salvio milionář, obletovaný ženami na všech kontinentech, a Molly jenom obyčejná služka, stalo se, co by nikdo nečekal. Jejich dráhy se proťaly…
A bylo to setkání pro oba zázračné…
Jenže i po těch nejkouzelnějších nocích přicházejí rána, často kalná a šedá. A Salvio, Mollyin pan Dokonalý, ztratil hodně na svém lesku. Teď tedy zbývá zjistit, jestli náhodou dva nedokonalí a chybující lidé nedokáží něco dokonalého vytvořit spolu!
Sladký život442 Y Carol Marinelliová (Marinelli, Carol)Nevěsta z BroadwayeI jen jedna noc dokáže změnit vše!
Newyorský playboy Ethan se o tom přesvědčil na vlastní kůži. To, když se konečně znovu setkal s Meridou a dozvěděl se od ní, že se stane otcem! Ale ve světě, v němž Ethan žil, to znamenalo jediné: oženit se. A přesvědčit Meridu, aby se stala dokonalou milionářskou manželkou.
A Merida se rozhodla, že když Ethanovi nevadí, že ji všichni považují za chladnou zlatokopku ? stane se jí!
Sladký život Duo282 I ATara Pammiová (Pammi, Tara)Setkání v BangkokuTo, čeho se Dante rozhodl dosáhnout, toho vždy dosáhl. Jako by "úspěch" bylo jeho druhé jméno. A pokud se k tomu, aby byl ještě úspěšnější, musí oženit a vzít si Alishu… Není co řešit. Přestože Alisha je rozmazlená princeznička, pro kterou neměl v minulosti dobré slovo!
Jenže časy se mění a lidé s nimi. A Alisha je úplně jiná, než jakou si ji pamatoval.
A pokud chce, aby s ním zůstala, musí se v jiného člověka proměnit i on!
Sladký život Duo282 I BAnnie Westová (West, Annie)Cizinec v náručíByla to otázka důvěry…
Když se probrala v nemocnici, nevěděla, jak se jmenuje, co se jí stalo… a kdo je ten muž! Muž, který ji přitahoval…, muž, který tvrdil, že je její manžel!
Pietro dostal možnost napravit to, co pokazil. A podruhé už Molly nedovolit, aby od něj odešla. A aby toho dosáhl, byl ochoten říci všechno!
Jenže jsou to skutky, co se počítá!
Sladký život Duo283 J ATrish Moreyová (Morey, Trish)Hněv na SantoriniA za hříchy otců zaplatí jejich děti…
Když už Athenin otec světské spravedlnosti unikl, rozhodl se Alexios, že za to, co provedl jeho rodičům, zaplatí jeho dcera. To, že ona sama nenesla žádnou vinu, ho v jeho odhodlání zviklat nemohlo.
A Athena neměla sebemenší podezření…
Sladký život Duo283 J BLouise Fullerová (Fuller, Louise)Pomsta před oltářemMěla to být pomsta. Promyšlená do posledního detailu, přesná a ostrá jako skalpel v ruce chirurga. Vždyť ji Max plánoval celých deset let! A potom, když už měl úspěch na dosah ruky - selhal!
Proč nenechal Margot trpět tak, jak nechala trpět ona jeho?
Proč jí místo toho požádal, aby se za něj provdala?!
Desire1206 K Janice Maynardová (Maynard, Janice)Miliardář s duší rebelaTalentovaná malířka Fiona a miliardář s duší rebela Hartley Tarleton spolu stráví vzrušující noc plnou vášně. A hned poté se Hartley vytratí, jako by nikdy neexistoval. Nyní se ale vrací zpátky do města, aby se postaral o kostlivce ve skříni své rodiny. Setkání s Fionou v něm opět zažehne starý požár a ani Fiona na tom není jinak. Jejich další společná noc již ale nezůstane bez následků. Jak se Hartley zachová, až mu Fiona své tajemství prozradí?
Desire Duo1207 O ACatherine Mannová (Mann, Catherine)Jak odolat vášni?Naomi a Royce skočili po hlavě do vášnivého románku, a vlastně se vůbec neznali. Až po nějaké době pochopili, jak odlišní jsou a jak protichůdné představy mají o budoucnosti. Po bolestném rozchodu se ovšem museli i nadále setkávat v práci a oběma postupně docházelo, že jejich vztah zdaleka neskončil…
Desire Duo1207 O BReese Ryanová (Ryan, Reese)Milenci navzdory všemDvě rodiny, dva mocné klany, dvě bohaté společnosti a spousta zlé krve, která zabarvuje doruda vztahy mezi těmi hrdými Texasany už několik generací. Mladý právník Roarke přijíždí, aby očistil jméno svého otce, a hluboce ho zasáhne dobrota a velkorysost krásné Annabel. To však ještě netuší, že jde o dceru otcova úhlavního nepřítele!
Zlatá kolekce107 U Louise Allenová (Allen, Louise)Dokonalá nevěstaJoanna se od chvíle, kdy poprvé spatřila plukovníka Gilese Gregoryho, usilovně snaží, aby se z ní stala perfektní a zcela bezchybná žena. Je totiž rozhodnutá tohoto přitažlivého muže přesvědčit, že je pro něj dokonalou nevěstou. Když se s ním konečně setká ve společnosti, zhroutí se jí celý svět, protože Giles očividně miluje jinou!
Ona se však nehodlá smířit s ženichem, kterého jí vnucují rodiče, a rozhodne se pro útěk z domova. Tím, kdo vyděšené rodině nabídne, že ji dohoní a přivede v bezpečí domů, je právě Giles. Dostihnout se mu ji sice podaří, ale bude i ochoten vzít si ji za ženu?
Special na přání395 G AMaureen Childová (Child, Maureen)Královna VánocÚspěšný autor počítačových her Tanner King a jeho sousedka Ivy, majitelka farmy, kde se pěstují vánoční stromky, byli jako den a noc, jako slunce a měsíc, které se na nebi jen málokdy potkají? Přesto se Ivy odhodlala, že se s Tannerem spřátelí a získá ho na svou stranu. Ovšem spřátelení se Ivy poněkud vymklo z rukou…
Special na přání395 G BPenny Jordanová (Jordan, Penny)Španělský hradNa svatbě své matky s ropným magnátem se mladá bankéřka Tilly musí ze společenských důvodů prokázat platným snoubencem. Tilly však netuší, že Silas, kterého si najala, aby jí snoubence zahrál, ve skutečnosti není nezaměstnaný herec, ale novinář, který potřebuje informace z kruhů ropné smetánky. Netuší ani, zda falešný snoubenec nebude nakonec ten pravý…
Special na přání396 H ALiz Fieldingová (Fielding, Liz)Rozmary Štědrého večeraNa tajném útěku z Londýna zůstane Annie se svým autem trčet uprostřed noci na zapadlém venkově a neví si rady. Naštěstí se objeví podnikatel George, který jí nabídne přístřeší - navzdory svému neblahému tušení, že s touto kráskou budou jen potíže…
Special na přání396 H BCathy Williamsová (Williams, Cathy)Zimní dobrodružstvíPo náhlé smrti milované snoubenky se bohatý, v Londýně žijící řecký podnikatel Theo uzavřel do sebe. Zpátky k životu ho měla probudit dovolená v odlehlém koutě světa. Podaří se to mladé majitelce pronajaté chaty? Sophie se také vyrovnává se ztrátou. Po otcově smrti se potýká s mnoha problémy a arogantní nájemník je jen jedním z nich…

Počet zobrazených záznamů: 16

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 308
Denní počet: 1
Počítáno od: 03.12.2020

Poslední modifikace 30.11.2020, 21:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace