Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 10/2020

Zobrazuji informace o produkci 10 / 2020


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romány48 0 ANora Robertsová (Roberts, Nora)Magická chvíleRyan je dcerou úspěšného podnikatele v oblasti zábavního průmyslu a v agentuře svého otce se stará o smlouvy s umělci. Teď však má před sebou příležitost stát se producentkou prvního televizního vystoupení slavného eskamotéra a iluzionisty Pierce Atkinse.
Tajemný kouzelník Pierce sice dokáže okouzlit publikum, ale jinak je to uzavřený a osamělý muž. Jeho nešťastné dětství ho naučilo spoléhat se sám na sebe. Jen Ryan vidí bolest, která se skrývá za třpytkami a září jeho umění. Jenže bude její láska k němu natolik silná, aby ho přesvědčila, že to není žádná iluze, která nakonec zmizí?
Historická romance542 W Denise Lynnová (Lynn, Denise)Nezkrotná ladyLord z Roulu je bojovník tělem i duší… a přesto dívce, kterou má zachránit, nedokáže odolat!
Než si vzít starého lorda Bolka a stát se jeho třetí manželkou, rozhodne se lady Avelyn z Brandru vzepřít otcově vůli a tajně uteče. Po jejích stopách se vydává lord Elrik z Roulu, vůdce obávané družiny Vlků krále Davida. Dovede ji zpět jako krotkou holubičku a umožní jejímu otci získat veškeré výhody, které mu ze sňatku Avelyn s Bolkem plynou? Nebo si včas uvědomí, že tahle rebelka má pěkně ostrý jazýček, vlastní názory a slabost pro silné muže… a že mu už dávno ukradla srdce?
Historická romance543 Z Marguerite Kayeová (Kaye, Marguerite)Skotská romanceKirstin se už sedm let snaží na Camerona Dunbara a na osudnou noc, již spolu sdíleli, zapomenout. A teď před ní leží dopis, v němž ji právě tenhle charismatický obchodník z Glasgow naléhavě žádá o pomoc. Tedy ne Kirstin, ale Madam Z! Potřebuje totiž najít ztracenou neteř…
Setkání s ním znovu zažehne vášeň, jaká mezi nimi kdysi plála, a Kirstinina snaha zapomenout je naráz tatam. Stojí před těžkým rozhodnutím - odolat, nebo podlehnout a riskovat, že Cameron odhalí její dávné tajemství?
Sladký život439 X Caitlin Crewsová (Crews, Caitlin)Benátský aristokratPřišla jsem tě zničit!
I tak by se psycholožka Sarina mohla představit Matteovi, italskému šlechtici, jehož se rozhodla správní rada jeho firmy sesadit z funkce ředitele. A Sarinin posudek pro něj měl být rozsudkem…
Jenže Matteo není jako předchozí Sarininy oběti ? povýšení a přitom slabošští muži zneužívající všechny kolem sebe. Matteo je muž, který dokázal Sarinu porazit jejími vlastními zbraněmi. A navíc disponoval i zbraněmi, kterým Sarina nedokázala - a možná ani nechtěla - čelit!
Sladký život440 Y Amanda Cinelliová (Cinelli, Amanda)Pouštní hvězdyChodící skandál… tak o sobě sama hovoří princezna Cressida, kterou - poté, co zkrachovaly jeho zásnuby s její sestrou -, požádal o ruku pohádkově bohatý šejk Chálil. Ne, nešlo o city, šlo o spojení dvou království. A pro Cressidu i o útěk z dusné atmosféry království, v němž vyrůstala.
Proto byla ochotna přijmout formální nabídku na manželství z rozumu.
Ale to, co se zmocnilo Chálila i Cressidy, nemělo s rozumem nic společného!

(Příběh volně navazuje na knihu Jedna noc s princeznou, která vyšla v září.)
Sladký život Duo280 I AMichelle Smartová (Smart, Michelle)Zlatý střevíčekTa žena byla všechno, co Alessio nechápal a odmítal. Ale protože bez ní by nedostal to, co patřilo jeho rodině, rozhodl se, že si ji vezme za manželku.
Ten muž byl všechno, co Beth nesnášela a nenáviděla. Ale protože ji mohl připravit o to, co pro ni bylo nejcennější na celém světě, jeho nabídku přijala.
Jenže svatbou tahle pohádka nekončí…
Sladký život Duo280 I BCarol Marinelliová (Marinelli, Carol)Princ z písečných dunVážný, důstojný a za všech okolností rozhodnutý dostát povinnostem? Takový byl Chálid, korunní princ z Al-Zahanu. Jenže měl před sebou poslední možnost chovat se i jako muž… úplně obyčejný muž, který si nebude muset vzít za manželku nějakou neznámou princeznu, kterou mu vybere otec.
A Aubrey byla zase žena… A i když byla zcela nevhodná, Chálid si ji nemohl odříct!
Sladký život Duo281 J AKate Hewittová (Hewitt, Kate)S pomocí NikéSkoro to vypadalo jako opravdová svatba…
Alex měl své důvody, proč chtěl, aby se za něj Milly provdala. A Milly měla zase své důvody, proč jeho nabídku přijala. V jejich vztahu nebylo nic předstíraného… protože o lásku nestál ani jeden z nich.
Aspoň si to mysleli…
Sladký život Duo281 J BJulia Jamesová (James, Julia)Zasaženi sluncemMarc se vždycky řídil radou svého otce - vhodnou partnerku si měl a mohl najít jenom mezi ženami ze své společenské vrstvy. A pro mocného ředitele banky modelka - byť sebekrásnější - prostě vhodnou partií být nemohla!
Pro Taru to byla jenom práce… Ale od začátku věděla, že si to nalhává. Že k tomu muži, který umí být chladný i vřelý současně, cítí něco mnohem víc!
Desire1204 K Anna DePalo (DePalo, Anna)Nenapravitelný sukničkářByl prostě neodolatelný. Jinak se sportovní hvězda Jordan Serenghetti nedal popsat. Ale jeho fyzioterapeutka Sera mu musela odolat. Bránila jí v tom profesní etika a polibek, na který si ten nechutně bohatý hokejista vůbec nepamatoval. Čím více času však spolu trávili, tím více Sera poznávala další stránky Jordanovy povahy. Skoro se zdálo, že se ten nenapravitelný sukničkář skutečně změnil…
Desire Duo1205 O ACat Schieldová (Schield, Cat)Svůdné tajemstvíMilovaný dědeček Paula Wattse se po mrtvici začal skoro zázračně zotavovat, když za ním do nemocnice přivedli dobrovolnici Liu, aby ho trochu rozptýlila. Dědeček si totiž vzal do hlavy, že je to jeho dávno ztracená vnučka. Paul zpočátku Liu podezíral z nekalých úmyslů, ale postupem času si ho ta upřímná a bezprostřední kráska zcela získala…
Desire Duo1205 O BCharlene Sandsová (Sands, Charlene)Sami v divočiněApril se dostala do prekérní situace. Její bývalý milenec se zranil a ztratil paměť. Myslí si, že April je jeho snoubenka. A navíc jsou spolu uprostřed divočiny v odlehlém srubu… April měla pro Riska Boonea už od střední školy velkou slabost. Rozhodla se tedy, že o něj bude přes noc pečovat a při té příležitosti se oddá vášni, kterou v ní odjakživa vzbuzoval. Až přijde ráno, poví mu pravdu…
Zlatá kolekce106 U Anne Herriesová (Herries, Anne)Zámožná vdovaElegantní, krásná a neskutečně bohatá lady Arabella je zvyklá odmítat nabídky mužů, kteří chtějí získat její srdce, neboť moc dobře ví, že jim jde jen o její peníze. Ale poslední dobou ji přílišná pozornost už otravuje!
Jediný, kdo na ni udělá neobvykle dobrý dojem, je záhadný Charles Hunter, který ovšem o žádnou lásku nestojí. To, na čem mu záleží, je nalezení sestry Sarah živé a zdravé. Dá-li Arabella přednost svému srdci před rozumem, ocitne se tak nechtěně v nebezpečí…
Special na přání393 G AHelen Bianchinová (Bianchin, Helen)Řecké námluvyKdyž se Xandro, bohatý Australan řeckého původu, seznámí s módní návrhářkou Ilanou, pochopí, že je to ta pravá. Ne, pro lásku ne. V tu přece Xandro nevěří. Z Ilany ale bude skvělá manželka! Nejdříve ovšem musí Xandro přijít na to, čeho se Ilana bojí. A ochránit ji před tím! Vždyť je to skvělá záminka, jak si ji naklonit…
Special na přání393 G BIndia Greyová (Grey, India)Koncert v PařížiPro nadějnou pianistku Rachel představovalo setkání s Orlandem, majitelem venkovského sídla a bývalým bojovým pilotem Královského letectva, pobídku k tomu, aby se postavila na vlastní nohy. Výzvu, aby vzala život do vlastních rukou! Dokáže její láska dodat i Orlandovi odvahu postavit se budoucnosti a všem těžkostem, které ho v ní čekají?
Special na přání394 H ATessa Radleyová (Radley, Tessa)Flirt s cizincemPo osudovém setkání na svatbě své sestry se vždy poslušná a vzorná Laurel Kincaidová vydává na vášnivou eskapádu do Las Vegas. Příliš dlouho žila tak, jak žádala rodina, dělala vše v jejím zájmu, a zapomínala sama na sebe. Byl to nádherný útěk od všednosti s neodolatelným a exotickým Rakinem Abdalláhem. Tak nádherný, že souhlasila s dočasným manželstvím, které mělo Rakinovi zajistit dědictví a postavení v rodinné firmě…
Special na přání394 H BLucy Monroeová (Monroe, Lucy)Nevěra ve ŠpanělskuNabídka k sňatku, kterou Ellie, dcera významného bostonského obchodníka, dostane od řeckého podnikatele Sandora, by ji měla naplnit štěstím? Vždyť Sandora miluje! Proč tedy váhá? A když se Ellie vrátí ze Španělska, kam před Sandorem na týden utekla, aby se rozhodla, proč ji najednou krásný Řek odmítá? A kdo je ta dívka na fotografiích, kvůli kterým ji už Sandor nechce?

Počet zobrazených záznamů: 17

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 285
Denní počet: 1
Počítáno od: 30.10.2020

Poslední modifikace 28.10.2020, 21:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace