Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 7/2020

Zobrazuji informace o produkci 7 / 2020


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Historická romance536 W Louise Allenová (Allen, Louise)Divoké vínoPlukovník Nathaniel Graystone si po odchodu z armády ještě nestačil zvyknout na svou novou roli hraběte z Leybournu, a už dostal další "bojový" úkol. Jeho kmotra ho pověří, aby z Portugalska dovezl do Londýna její neteř slečnu Gabrielle Frostovou, kterou napoleonské války připravily o celou rodinu. Lord Leybourne ke svému překvapení ve slečně Frostové nalezne ženu, která mu dočista učaruje, ovšem mladá dáma je velice samostatná a zdatná podnikatelka, která rozhodně nestojí o manželství. Ráda by si však nějakým způsobem zajistila dědice, který po ní jednou převezme vzkvétající vinařství.
Historická romance537 Z Sarah Malloryová (Mallory, Sarah)Kráska v nesnázíchOd chvíle, kdy mu zemřela milovaná snoubenka, nechce lord Quinn o manželství ani slyšet. Ovšem když se cestou na své venkovské sídlo stane svědkem incidentu, kdy se nechvalně známý floutek pokouší znásilnit mladou dívku, musí zasáhnout a napadenou zachránit.
Pomluvy o lordově pochybné reputaci se nerozvážné Sereně ovšem nevyhnou ani po jeho diskrétním zásahu a zdá se, že bude mít zkaženou pověst. Quinnovi velí čest, aby se s ní oženil, ale Serena se mužů bojí, a i když je jejich manželství spokojené, Quinn musí Serenu dlouho přesvědčovat, než se mu plně oddá…
Sladký život433 X Lynne Grahamová (Graham, Lynne)Vila na pobřežíKdyž se Winnie dozví o zradě svého šéfa - magnáta Erose Nevrakise, s nímž prožila krátký románek -, rozhodne se zmizet z jeho života a už se nikdy neohlížet zpátky. Dokonce mu ani nesvěří sladké tajemství, které nosí pod srdcem.
Jenže o rok později se Eros objeví u jejích dveří a dožaduje se svého dědice! Odveze je oba do své přepychové vily ve Středomoří a Winnie si uvědomí, že vášeň, kterou k němu kdysi cítila, hoří stále stejným plamenem…
Sladký život434 Y Michelle Smartová (Smart, Michelle)Svatba po sicilskuSehrát roli snoubenky panovačného miliardáře Danteho Moncady na jedné společensky velmi významné svatbě je na hony vzdálené skromnému životu, který Aislin vede. Avšak pro záchranu nemocného synovce udělá cokoliv.
Dohoda s Dantem je čistě obchodního rázu, přestože je tenhle sicilský plejboj nebezpečně přitažlivý. Odolá Aislin jeho svodům? Nebo se poddá touze, která z jejich dohody udělá pouhý cár papíru?
Sladký život Duo274 I AJane Porterová (Porter, Jane)Vulkán touhyMuž, kterého Josephine zachránila před smrtí v temných hlubinách? byl jenom muž. Ale pro ni ten pravý muž! Jenže pak se náhle Alexander proměnil v korunního prince, rozhodnutého spoutat ji zlatými okovy. A udělat ze své krásné mořské panny obyčejnou, nudnou princeznu…
Sladký život Duo274 I BKelly Hunterová (Hunter, Kelly)Králova kurtizánaTajemný Řád létajícího draka je rozhodnut dostát svým povinnostem? a ke dvoru arunského krále Augusta přichází žena. Tajemná, záhadná, nebezpečná? Sera bude vším, co si král Augustus bude přát, aby byla. Teď jenom, aby král pochopil, co si vlastně sám přeje. A aby to pochopila i jeho krásná kurtizána!
Sladký život Duo275 J ACathy Williamsová (Williams, Cathy)Polibky v deštiVždyť je to jenom učitelka…! Učitelka, které je ale Lukův osiřelý kmotřenec ochoten věřit. A tak najmout ji jako pečovatelku bylo logické. A Luca byl zvyklý se vždycky chovat logicky. Jenže s Ellií jako by to, jak byl zvyklý až doposud žít, ztratilo smysl!
Ale než Luca přijde na to, v čem se mýlil, bude muset uběhnout ještě hodně času? A na spoustu věcí bude muset přijít i Ellie.
Sladký život Duo275 J BJulia Jamesová (James, Julia)Vévodova dědičkaByli jiní… Jiní, než si o sobě mysleli. Astrofyzička Fran byla ve skutečnosti markýzou a Nic, příslušník hotelové ochranky, byl vlastně miliardář, jemuž všechny ty hotely patřily.
Byli jiní, ale aby mezi nimi znovu ožilo to, co je svedlo dohromady, musí si vzpomenut na to, co je opravdu podstatné!
Desire1198 K Cat Schieldová (Schield, Cat)Věříš na lásku?Kdyby se Isabel před rokem nezamilovala do svého šéfa Shanea, nemusela se dnes dostat do problémů. Nejenže on nemá o její lásce ani tušení, ale navíc je zarytý starý mládenec, který žije jen svou prací. Takže když mu Isabel předloží svůj projekt, jak udělat z hotelu romantickou destinaci, narazí na jeho odmítavý postoj. Shane sice nemá o romantických vztazích zrovna nejlepší mínění, ale recepční Isabel, která romantiku přímo miluje, je rozhodnutá jeho názor změnit. A dělá pro to všechno!
Desire Duo1199 O ANaima Simoneová (Simone, Naima)Vdova po příteliKdyž celé Chicago ochromí mohutný výpadek elektrického proudu a město se ponoří do hluboké tmy, miliardář Darius King využije situace k příjemnému sblížení s neodolatelnou neznámou. Příchod dne však odhalí, že žena, s níž strávil noc, je ta, kterou z celého srdce nenávidí: vdova po jeho nejlepším příteli!
Desire Duo1199 O BJanice Maynardová (Maynard, Janice)Osudová zkouškaJonathanu Tarletonovi zbývá půl roku života. Během té doby musí zajistit rodinné dědictví manželstvím naoko. Přesvědčí tedy svoji krásnou osobní asistentku Lisette, aby se za něj provdala, a sám sebe se snaží ubezpečit, že jeho návrh nemá nic společného se spalující touhou, kterou k Lisette pociťuje. A pak je jeho rozhodnutí podrobeno té nejtěžší zkoušce…
Zlatá kolekce103 U Nicola Cornicková (Cornick, Nicola)Sázka lady AllertonovéLady Beth Allertonová je odhodlaná získat zpět majetek, který její rodině před dávnými lety ukradl proradný hrabě z Trevithicku. Vyzve tedy současného hraběte Marcuse k sázce - ostrov proti její cnosti!
Marcuse tahle mladá dáma zaujme a chce se o ní dozvědět vše. A nejen to, chce ji dostat do své ložnice! Beth je na vážkách - podlehnout okouzlujícímu hraběti, nebo vyhrát v sázce ostrov, který tak miluje?
Special na přání387 G ARobyn Gradyová (Grady, Robyn)Bezstarostná dovolenáCole Hunter je nejen výkonný ředitel Hunter Enterprises, ale i zodpovědný člověk, který si je vědom svých povinností. Když do podniku nastoupí nová produkční Taryn, okouzlí ho sice svojí krásou a elegancí, ale ani to ho nepřesvědčí, aby dal svolení k výrobě televizního pořadu podle jejího návrhu. Pak se spolu vypraví na ostrov, kde by se měl pořad natáčet, a služební cesta se změní v krásnou dovolenou…
Special na přání387 G BCarole Mortimerová (Mortimer, Carole)Osudná MallorcaMladičká Gabriella se bláznivě zamiluje do svého zámožného nevlastního bratra Rufuse. Jenže Rufus jí opovrhuje! Je totiž přesvědčený, že je jen malá vypočítavá zlatokopka… Stejně jako její matka, která svedla jeho otce! ?
O pět let později si však Rufus musí Gabriellu kvůli otcově závěti vzít! A Gabriella se nestačí divit, když ji ve svatební den začne vášnivě líbat! Použije snad Rufus jejich manželství jako záminku, aby ji mohl mít kdykoliv v posteli?
Special na přání388 H AMargaret Mayo (Mayo, Margaret)Italské prázdninyPenny věděla, že do Santa, k němuž nastoupila jako chůva jeho pětileté dcery, se zamilovat nesmí! Jenže srdci se poroučí těžko… A tělu ještě hůř! A to, co se dalo dodržet v Londýně, se v záři neapolského slunce, kam úspěšný italský podnikatel vyvezl dceru i s chůvou, ukázalo být nemožné…
Special na přání388 H BYvonne Lindsayová (Lindsay, Yvonne)Letní hostKdyž Erin zemřel manžel, stal se pro ni nejdůležitější osobou na světě malý syn Riley, kterého počala na klinice umělého oplodnění. Posléze ale zjistila, že na klinice došlo k osudovému pochybení a Riley nemusí být synem zesnulého chotě. Její starosti trochu rozptýlil letní host, který si pronajal pokoje v jejím domě. Erin netušila, že přítomnost Sama Thorntona a nečekaná vzájemná přitažlivost její život nesmírně zkomplikují…

Počet zobrazených záznamů: 16

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 378
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.07.2020

Poslední modifikace 26.07.2020, 14:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace