Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 12/2019

Zobrazuji informace o produkci 12 / 2019


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Historická romance522 W Virginia Heathová (Heath, Virginia)Švagrova sázkaVe společnosti nechvalně proslulý Hal Stuart, hrabě z Redbridge, si je jistý, že svoji vánoční sázku vyhraje, dokud nezjistí, že musí pětkrát políbit nevrlou slečnu Elizabeth Wildingovou, mladíky nazývanou mrzutá Lizzie.
Lizzie před lidmi tají skandální tajemství - malého syna, a poté, co ji nechal bývalý snoubenec před oltářem, s muži už nechce mít nic společného. Smlouva, kterou uzavře s Halem, jí však přichystá překvapení.
Historická romance523 Z Ann Lethbridgeová (Lethbridge, Ann)Dáma v červenémJacob, vévoda z Westmooru, je z nově nabytého titulu zcela vykolejený a obává se, že mu současný stav vysál krev z žil. Ovšem ve chvíli, kdy políbí půvabnou dívku v červených šatech, chuť na ženy se vrátí.
Když zjistí, že ta krasavice je pouhá posluhovačka v jeho klubu, stejně se jí nedokáže vzdát a nabídne jí místo společnice své babičky. Žít ale s Rose pod jednou střechou znamená pro Jacoba i pro Rose velké nebezpečí!
Sladký život419 X Jennifer Haywardová (Hayward, Jennifer)Milionové manželstvíKdyby Chiara nepracovala v malé newyorské kavárně a nesetkávala se tam každé ráno s bohatým a vlivným podnikatelem Lazzerem, možná by se nedostala do problémů. Možná by dál zůstala nenápadnou dívkou, která se snaží vydělat peníze na záchranu otcovy firmy.
Jenže Lazzero jí nabídne, aby s ním letěla do Milána a předstírala, že je jeho snoubenkou! Chiara nejprve považuje jeho návrh za absurdní, ale nakonec souhlasí. Pro otce je ochotná udělat cokoliv. Jenže společně strávený týden zamíchá kartami a Lazzero pochopí, že láska je vzácný dar, který se neodmítá…
Sladký život420 Y Abby Greenová (Green, Abby)Nevěsta k VánocůmŠejk Salim al-Noury vede úspěšnou korporaci působící po celém světě, ale teď se musí vrátit do své rodné země, aby se po právu ujal koruny. Jen pár zasvěcených ví, že Salim o vládnutí nestojí a chce se koruny vzdát.
Neví to ani expertka na diplomacii Charlotte McQuillanová, která se chopí příležitosti pracovat o Vánocích v zahraničí, jen aby unikla před svátky, jež jí připomínají to nejhorší životní období. A přitom nemá tušení, že v pouštní zemi, která si ji rychle podmaní, nalezne mnohem víc…
Sladký život Duo260 I ALucy Monroeová (Monroe, Lucy)Miliardářova vyvolenáKayla se cítí zrazena, když jí její kamarád, bývalý milenec a spolumajitel firmy v jednom oznámí, že se rozhodl změnit svůj život. Nejenže si Andreas najal profesionální dohazovačku, aby mu našla vhodnou nevěstu, ale ještě k tomu má v úmyslu prodat jejich softwarovou společnost. Kayla se s tím nehodlá smířit a je rozhodnutá své city k Andreasovi už dál neskrývat.
Sladký život Duo260 I BHeidi Riceová (Rice, Heidi)Čtyři dny na CapriTalentovaná malířka a nezkrotná rebelka Katherine opustila New York a odjela do Evropy, aby se konečně postavila na vlastní nohy a začala žít po svém. V Itálii se však dostane do nesnází… A nepomůže jí nikdo jiný než muž, jehož se před pěti lety neúspěšně pokusila svést - sexy miliardář Jared, s nímž musí strávit pár dní v luxusní vile na ostrově Capri.
Sladký život Duo261 J ACathy Williamsová (Williams, Cathy)Obchod s diamantemO osobní asistentce, jako je Abby, sní každý šéf. Spolehlivé, spořádané, výkonné a naprosto loajální. To vše dokáže Gabriel ocenit. Obzvlášť proto, že jeho samotného nic jiného než práce nezajímá. Tedy s výjimkou krásných žen, dlouhonohých a nápadných krasavic, kterým se Abby naštěstí vůbec nepodobá. Její čistě profesionální vztah k zaměstnavateli prochází zatěžkávací zkouškou událostí, do nichž je Abby vtažena.
Sladký život Duo261 J BSara Cravenová (Craven, Sara)Nevinné doznáníNezkušená Alanna propadne kouzlu snědého cizince Zandora a stráví s ním vášnivou noc. Jenže pak se jejich cesty rozejdou… Když se však po letech znovu nečekaně setkají, Alanna nedokáže na jejich dávné setkání zapomenout. A tentokrát už před ním utíkat nebude!
Desire1184 K Jessica Lemmonová (Lemmon, Jessica)Láska v závějíchKdyž se před deseti lety Chase Ferguson s Mimi rozešel, byl si jistý, že to dělá pro její dobro. Jeho čekala politická kariéra a Mimi byla příliš velká idealistka, než aby v takovém prostředí obstála. Teď je osud zase svedl dohromady a jejich dávný cit opět vzplál. O jejich poměru se však dozvěděli Chaseovi političtí odpůrci a vypukl skandál, opravdová zkouška, zda vztah Chasea a Mimi vydrží i pod takovým tlakem…
Desire Duo1185 O AJoanne Rocková (Rock, Joanne)Námluvy na ManhattanuDelia žije na Martiniku a pracuje jako asistentka bohatého muže, který ji neodolatelně přitahuje. A ona jeho. Nakonec podlehnou touze, pomilují se spolu a Delia otěhotní. Okamžitě má jasno: i když je jí s Jagerem dobře, neprovdá se za něj. Chce totiž jedině svatbu z lásky. Změní její rozhodnutí výlet na Manhattan, kde ji Jager v romantické předvánoční atmosféře požádá podruhé o ruku…
Desire Duo1185 O BJanice Maynardová (Maynard, Janice)Srdce nelžeOd svých šestnácti let nemůže Mazie zapomenout, jak jí zlomil srdce nejlepší kamarád jejího bratra Jackson. Tehdy ho milovala, ale během let se její láska změnila v nenávist. Po deseti letech se jejich cesty opět zkřížily a tentokrát nechá Mazie Jacksona, aby se před ní plazil… Jackson má ale štěstí, někdejší vášeň mezi nimi přece jen nevyhasla…
Zlatá kolekce96 U Nicola Cornicková (Cornick, Nicola)Hry láskyLady Juliana Myfleetová je proslulá v londýnské společnosti svým skandálním chováním, které vyvrcholí nepodařeným přepadením. Zachránilo by ji jediné - sňatek. Ovšem Juliana se zapřisáhla, že se už nikdy nevdá.
Martin Davencourt ví, že Juliana v sobě tají víc než jen touhu provokovat. Zná ji od dětství a tuší, co se za jejím chováním skrývá. Může si však dovolit se s ní zaplést, a ohrozit tak svoji počínající politickou kariéru?
Special na přání373 G AMerline Lovelaceová (Lovelace, Merline)Zásnuby o VánocíchGenerální ředitel Cal Lohan je neobyčejně schopný, pohledný a přitažlivý a Devon mu nedokáže ani navzdory jejich pracovnímu vztahu a všem svým principům odolat. Když jsou pak kvůli sněhové bouři uvězněni v hotelu v Drážďanech, nezbude jim nic jiného než sdílet společný pokoj i společnou vášeň…
Special na přání373 G BCarole Mortimerová (Mortimer, Carole)Hrdá umělkyněTi, kteří si myslí, že koupit se dá všechno, Mac k srdci nikdy nepřirostli. A staré skladiště po dědečkovi, z něhož si udělala svůj domov a místo, kde se pod jejíma rukama rodí krása, na bezduchou betonovou krabici rozhodně přestavět nenechá! Tvrdohlavá umělkyně leží Jonasovi pěkně v žaludku! Jako jediná odmítá prodat svou nemovitost a brání tak vzniku ultramoderního komplexu. Ti dva jsou jako oheň a voda a shodnout se nikdy nemohou…
Special na přání374 H ACara Colterová (Colter, Cara)Svátky s CesmínouStrážník Brody má spoustu důvodů, proč nemá rád Vánoce. A to mu musela padnout do oka zrovna Lila, která je těmito svátky naprosto posedlá. Ještěže je jeho srdce tak zatvrzelé, že jejímu kouzlu dokáže lehce odolat!
Když je sněhová vánice uvězní v opuštěném srubu, má Lila konečně příležitost přesvědčit Brodyho, že polibek pod jmelím je tou nejlepší příležitostí, jak začít nový život - život plný radosti, lásky a porozumění.
Special na přání374 H BYvonne Lindsayová (Lindsay, Yvonne)Vánoční oslavaHolly už tři roky pracovala jako osobní asistentka zámožného Connora Knighta v jeho rodinném podniku. Celou tu dobu ho tajně milovala, ale on o ni nejevil zájem. Vše se ale změnilo na firemním vánočním večírku, kde Connor Holly svedl. Několik týdnů poté Holly dostala opožděný překvapivý vánoční dárek: je těhotná!

Počet zobrazených záznamů: 16

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 436
Denní počet: 1
Počítáno od: 08.12.2019

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace