Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 9/2019

Zobrazuji informace o produkci 9 / 2019


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romány43 R Nora Robertsová (Roberts, Nora)Stejně se vrátíšRebel Rafe po smrti matky odchází z malého města v Marylandu, aby se postavil na vlastní nohy a vydělal si na nový život. Daří se mu. Po deseti letech se do rodného Antietamu vrací jako úspěšný a stále velmi přitažlivý muž. Přináší nový vítr, vzbudí pozornost i závist, když koupí starý dům opředený tajemstvím a začne s jeho rekonstrukcí.
Ani Regan Bishopovou, která teprve krátce prodává v městečku starožitnosti, nenechá Rafeův šarm chladnou. Jenže o další sblížení nestojí… Rafe si je však jistý, že její reakce na první polibek naznačuje něco jiného.
Historická romance516 W Catherine Tinleyová (Tinley, Catherine)Tanec v oblacíchHrabě Shalford se potřebuje oženit s majetnou dívkou, aby mohl zvelebovat svůj majetek. Bohatá a krásná Henrietta se zdá být tou nejvhodnější kandidátkou. Tak proč nemůže Adam odtrhnout pohled od její sestřenice Charlotte, která zřejmě žádný majetek nemá?
Charlotte pozoruje Henriettino nadbíhání hraběti s pobavením, dokud jí tanec s Adamem neodhalí nepříjemnou pravdu: je do něj zamilovaná až po uši. Dobře ale ví, že jejich svazek nemá se skutečností nic společného…
Historická romance517 Z Laurie Bensonová (Benson, Laurie)Nevšední vévodaKdyž se vévoda Winterbourne oženil s Olívií, byla tou nejšťastnější ženou pod sluncem a jejich šťastné manželství jim záviděla celá společnost. Ovšem pouze do chvíle, kdy mu Olívie porodila syna, zatímco Gabriela viděli v domě pochybné pověsti.
Olívie se od té chvíle od manžela zcela distancuje a dovolí mu, aby se k ní přiblížil až po dlouhé době, kdy zatouží po druhém dítěti. Gabriel má ale svá tajemství, jichž se jen tak nehodlá vzdát!

(Druhá část minisérie Tajné životy)
Sladký život413 X Cathy Williamsová (Williams, Cathy)Hotel v KaribikuKdyž Eleanor přijde na domluvenou schůzku s potenciálním klientem miliardářem Niccolem Rossim, nestačí se divit. Niccolo ji totiž přijme v tělocvičně a chce po ní, aby mu koncept reklamní kampaně na jeho nové letovisko v Karibiku představila právě tam. Ellie by nejradši práskla dveřmi a utekla, ale její agentura zakázku nutně potřebuje.
Pohledný miliardář Niccolo s pověstí donchuána se královsky baví. S tak upjatou dívkou se snad ještě nesetkal a její přísné, odbojné chování ho nebývale vzrušuje. Rozhodne se, že její agentuře zakázku zadá, ale s podmínkou, že se Ellie zajede do letoviska osobně podívat…
Sladký život414 Y Chantelle Shawová (Shaw, Chantelle)S milenkou v DubajiVe svých osmnácti, kdy strávila jedinou úžasnou noc s Torrem Romanem, byla Orla naivní, nezkušená a poprvé se doopravdy zamilovala. Když však Torre druhý den ráno zjistil, že je dcerou ženy, která se právě chystá vzít si jeho otce kvůli penězům, napadlo ho jediné - že vše zinscenovala, aby ho také vehnala do manželství.
O několik let později se na rodinné oslavě setkají znovu. Ani jeden z nich nedokázal vyhnat společnou noc z hlavy. Takže když jí Torre nabídne místo osobní asistentky, Orla souhlasí. Oba však vědí, že si zahrávají s ohněm…
Dokážou překonat minulost, aby se tentokrát dočkali šťastnějšího konce?
Sladký život Duo254 I AKelly Hunterová (Hunter, Kelly)V králově náručíAby si král Theodosius udržel trůn, musí si najít královnu. Jeho formální nabídka k sňatku však nechává princeznu Morianu Arunskou chladnou. Zvlášť když má Theo pověst bezohledného záletníka… Jenže král se bez boje nevzdává - nabídne Morianě, aby s ním zůstala týden v jeho sídle, kde ji hodlá zasvětit do tajů lásky!
Sladký život Duo254 I BMaya Blakeová (Blake, Maya)Ukradený náhrdelníkBezohledný Alexandros se nezastaví před ničím, aby získal zpět vzácné rodinné dědictví - a využije k tomu i tanečnici Sage jako návnadu! Ale jeho plán ji vydírat se velmi brzy změní, když si uvědomí, jak moc ho tahle milá dívka přitahuje. Teď Xandrovi hrozí, že zapomene na vlastní pravidla, protože ve hře svádění může být vítězem jen jeden…
Sladký život Duo255 J AJulia Jamesová (James, Julia)Na dohled od AkropoleTia je zděšená, když se v jejím životě znovu objeví Anatole Kyrgiakis a nabídne jí sňatek. Před šesti lety ji opustil a zlomil jí srdce. Bez ohledu na to, jak moc po Anatolovi touží, už neudělá stejnou chybu! Tiu však k tomuto bohatému a vlivnému Řekovi poutá víc než jen vášeň… Odváží se odhalit mu tajemství, které před ním tak dlouho skrývá?
Sladký život Duo255 J BRobyn Donaldová (Donald, Robyn)Léto na Novém ZélanduElana rozhodně netouží navazovat vztahy s muži, zvlášť ne s takovými, jako je Niko Radcliffe. Alespoň podle toho, jaká pověst mu předchází! Jenže setkání s ním jí doslova vyrazí dech - tenhle charismatický podnikatel přece nemůže být tak arogantní, jak se o něm říká. Najde v jeho náručí nejen vzrušení, ale i bezpečí?
Desire1178 K Sarah M. Andersonová (Anderson, Sarah M.)Navzdory strachuŘíká se, že není nikdy dobré míchat práci a vášeň dohromady. Ale tahle otřepaná pravda nezabrání Tomovi Žlutému kojotovi, aby si pro sebe neuchvátil ženu, která ho od prvního pohledu fascinovala. Ano, bohatý zvláštní agent FBI má pracovat na případu, do nějž je zapletená Ctihodná Caroline Jenningsová. Je jeho povinností tuto půvabnou soudkyni chránit. Ale nic mu nemůže zabránit v tom, aby jeho kroky nevedla touha a síla přitažlivosti…
Desire Duo1179 O AJanice Maynardová (Maynard, Janice)Přímočarý návrhDva nádherné týdny plné vášnivého sexu prožila Cate s Brodym Stewartem, mužem, kterého zrovna potkala a o němž předpokládala, že ho už nikdy neuvidí. Uplynuly však čtyři měsíce a ten přitažlivý Skot je zpět ve městě, a dokonce je připraven vyřešit Catino nečekané těhotenství sňatkem. Cate však má velké pochybnosti. Pokud se stane Brodyho ženou, nečekají ji jen léta bez lásky a manželství z povinnosti?
Desire Duo1179 O BCatherine Mannová (Mann, Catherine)Najdu ti tátuNaftový magnát Broderick a Glenna spolu kdysi prožili utajený studentský románek. Dnes by si jejich znesvářené rodiny bojující o nadvládu nad aljašským těžařským průmyslem konečně po dlouhých bojích mohly podat ruku. A ve hře je mnohem víc. Především musejí zjistit, kdo je skutečným otcem odloženého dítěte? Dokáže jejich nově probuzená vášeň přežít pravdu?
Zlatá kolekce93 U Elizabeth Baileyová (Bailey, Rachel)KittyTřetí ze spolužaček paddingtonského lycea Kitty Merricková se stane cílem únosu. Proti její vůli ji do svého kočáru posadí Claud, vikomt Devenick, neboť si ji splete se svou sestřenicí, které Kitty jako by z oka vypadla. Odveze ji do Londýna, kde se ukáže, že podobnost obou dívek není náhodná. Kitty je zcela určitě nějak spřízněna s Claudovou rodinou, ovšem příbuzenstvo, zejména Claudova panovačná matka, se s jejím objevením nesmíří. Aby odčinil rodinný hřích, Claud se s Kitty ožení. Je to ale šťastný nápad?
Special na přání367 G APenny Jordanová (Jordan, Penny)V indickém paláciSyn maháradži Jay si pro svůj nový projekt najal interiérovou návrhářku, fascinující Angličanku Keiru. Ženu, která ho přitahuje a současně odpuzuje. Přitahuje svou krásou a talentem a odpuzuje jakýmsi tajemstvím? Proč je chvílemi plná té nejžhavější vášně a potom zase chladná jako led? Hraje s ním snad nějakou hru? Pokud ano, Jay je zvyklý všechny své hry vyhrávat!
Special na přání367 G BMelissa Jamesová (James, Melissa)Víc než zázrakBrett před šesti lety najednou zmizel kdesi v Africe na misi a Sam zbyly jen krásné vzpomínky a Casey, kterou vychovává sama. Najednou se Brett objevuje u jejich dveří a touží získat zpět lásku své manželky a získat si přízeň dcerky, která ho nikdy nepoznala. Ačkoli s ním Sam jedná s lehkou ostražitostí, Brett ji stále vášnivě miluje? a doufá, že jeho láska jejich manželství znovu vzkřísí.
Special na přání368 H ANatalie Riversová (Rivers, Natalie)Únos na KorfuJediným smyslem života Angličanky Carrie byl Danny, syn zesnulé sestřenky. Určitě nepočítala s tím, že Nik, Dannyho řecký strýc, bude chtít synovce vychovávat sám! Bohatého a přitažlivého Nika značně zaskočí, že Carrie se Dannyho za žádnou cenu nechce vzdát. Ještě víc ho ale překvapí, že krásná Carrie se nechce vzdát ani jemu, ačkoli to mezi nimi jiskří víc než dost…
Special na přání368 H BCathleen Galitzová (Galitz, Cathleen)Nádherná posedlostOba dva mají svá tajemství, ale to jeho je větší. Aby pokročil se svým stagnujícím románem, inspiroval se Dave ohnivou mladou ženou ze sousedství. Kayanne postupně ovládla nejen stránky nové knihy, ale i myšlenky jejího autora, a Dave se jí stal přímo posedlý. K jejich sblížení na malém městečku došlo téměř nevyhnutelně, co ale bude, až Kayanne zjistí, že Dave zneužil její důvěřivosti?

Počet zobrazených záznamů: 17

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 439
Denní počet: 1
Počítáno od: 21.09.2019

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace