Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 7/2016

Zobrazuji informace o produkci 7 / 2016


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Historická romance440 W Anne Ashleyová (Ashley, Anne)Nemocné srdceNeočekávaná sněhová bouře přivede na panství lady Beatrice skupinu neznámých hostů, jimž lady se svou společnicí a zároveň příbuznou Ruth Harringtonovou poskytnou střechu nad hlavou. Mezi nimi vyniká plukovník Hugo Prentiss, o němž jediném lady Beatrice něco málo ví.
Druhý den ráno všechny hosty i služebnictvo zasáhne náhlé úmrtí paní domu. Ruth si po několika dalších měsících uvědomí, že plukovník Prentiss měl možná k podezření, že i přes ujišťování lékaře nešlo o přirozenou smrt, pádné důvody. Vydá se za ním a společně se snaží tuto záhadu odhalit…
Historická romance441 Z Anne Herriesová (Herries, Anne)Lucy a PaulMladičká Lucy Dawlishová přijde těsně před svatbou o svého ženicha Marka Ravenscara. Když se po nějakém čase vzpamatuje ze zármutku, uvědomí si, že ve skutečnosti vždy milovala jiného ? jeho bratra Paula. Netuší, že také on ji miluje, ale drží se od ní stranou kvůli bratrově památce.
Tu však do nevyznané lásky vstoupí okouzlující hrabě Daventry a Lucyina ovdovělá sestřenice Judith a zdá se, že Lucy a Paul půjdou každý svou cestou?

(3. část minisérie Důstojníci a džentlmeni)
Sladký život337 X Cathy Williamsová (Williams, Cathy)Hřích je jen slovoDělat osobní asistentku uhrančivému Gabrielovi mělo pro Alici spoustu výhod… a neslo to s sebou jeden velký problém. Ne nešlo o to, že by ji ten muž přitahoval - i když i to byla pravda -, Alice prostě ale neměla ráda lidi, kteří nebyli ochotni investovat do vztahů více než peníze. A taky si nemyslela, že by jejím úkolem bylo utěšovat šéfovy zavržené "společnice"!
Nenápadná a šedivá asistentka iritovala Gabriela prakticky vším. Kromě svých pracovních schopností! Ty byly bez chybičky. Jinak ale byla… tak nudná. Tak nudná od pohledu, že se Gabrielovi nestálo za to si o ní něco zjišťovat!
Společná cesta do Paříže všechno změnila!

(První z cyklu příběhů Sedm sexy hříchů, tentokrát lenost)
Sladký život338 Y Lynne Grahamová (Graham, Lynne)Tajemství jeho milenkyBillie byla jenom milenka. A jako taková měla ve světě arogantního řeckého miliardáře Gia omezená práva. Jenže když se Gio rozhodl oženit - s vhodnou a správnou ženou! -, Billie odmítla svého hlavního práva - být mu stále po vůli - nadále využívat.
A odešla…
Od Gia ženy neodcházejí. A když Gio pochopil, že žena, kterou si vzal za manželku, vůbec nebyla správná a pravá, rozhodl se Billii najít.
Jenže jeho milence narostly zoubky.
A taky má tajemství!
Sladký život Duo178 I ATara Pammiová (Pammi, Tara)Polibek v oblacíchDomov… Pro Nathana označení místa, kam se už nikdy nechtěl vracet. Místa spojeného se smutnými vzpomínkami, místa, kde se v matčině domě roztahuje otcova milenka a její dcera. Co na tom, že si ho otec přál ještě aspoň jednou vidět?!
Riya se rozhodla, že udělá všechno proto, aby dala muže, kterého považuje za otce, s jeho synem dohromady.
I když věděla, že za to bude muset zaplatit…
Sladký život Duo178 I BLynn Raye Harrisová (Harris, Lynn Raye)Emírova nabídkaRašíd, emír Kyru, se opravdu zlobí! Rozhodně neočekával od té věhlasné americké kliniky takovou neschopnost. Teď aby to, co její lékaři pokazili, sám napravoval!
Když se v Sheridanině podniku objeví ten impozantní Arab, neví, co si má myslet. A když jí začne tvrdit, že se možná stane matkou nástupníka trůnu, přijde jí to šílené.
A emírovi nezbude, než tu prostořekou Američanku unést, aby jí mohl předložit svou nabídku!

(Příběh o Kádirovi, bratrovi Rašída, vyšel pod názvem Láska mezi dunami v červnu)
Sladký život Duo179 J ACarole Mortimerová (Mortimer, Carole)Milionářovo vykoupeníAndy, bývalé primabaleríně, mělo to setkání změnit život!
Když ji sestra se švagrem pozvali na oslavu jejích narozenin do luxusní restaurace, čekala maximálně příjemný večer. Ne, že tam potká svého osudového muže!
Pro Daria to měl být večer strávený s matkou, jejím manželem a bratrem, nic víc. Nečekal, že tam potká ženu svých snů!

(V srpnu pokračování pod názvem Milionářovo zkrocení)
Sladký život Duo179 J BJennie Lucasová (Lucas, Jennie)Pacient z CornwalluDiana by ráda věřila, že sen, který začala žít, zůstane snem navždy? Jenže "navždy", je příliš dlouho. A Edward, její pacient i trapič, její přítel i nepřítel, muž, o němž se jí zdá, a který je její noční můrou, není tím, kdo by tomu "navždy", dokázal dát ten obsah, který by Diana chtěla.
A než takový život, to raději život bez něj!
Desire1084 K Karen Foleyová (Foley, Karen)Ona ví, co chceKdyž se mladistvý delikvent Jason Cooper ocitl před soudcem Banksem, mohl se jeho život odvíjet všelijak. Soudce však rozpoznal v Jasonovi, že má na víc, a dal mu šanci dostat se ze dna společnosti. Teď po dvanácti letech mu to může Jason jako vysoký policejní důstojník oplatit. Soudce postřelili a v ohrožení je i jeho dcera Caroline. Jason by raději zemřel, než aby dopustil, aby se jí něco stalo…
Desire Duo1086 L AJanice Maynardová (Maynard, Janice)Milenci z vděčnostiMia Larinová se s miminkem v náručí neocitla v baru Silver Dollar náhodou. Ví, že majitelem je Dylan Kavanagh, a instinktivně hledá jeho pomoc. Ona mu pomohla ještě na střední škole, když byli hodně mladí, a Dylan chce udělat všechno, aby dluh splatil. Je pro něj snadné jí poskytnout střechu nad hlavou i práci. Těžší však je udržet všechno pouze na pracovní úrovni…
Desire Duo1086 L BRed Garnierová (Garnier, Red)Síla osuduGarrett byl do Kate zamilovaný už od klukovských let. Byla ale pro něj nedotknutelná, vždyť se jí jeho rodina ujala, když osiřela! Ani v dospělosti Garrett netušil, že Kate jeho city opětovala, dokud je náhoda nesvedla opět dohromady. Roky potlačovaná přitažlivost je smetla silou tsunami. Přesto si Kate stále nebyla jistá, že mohou s Garrettem vytvořit rovnocenný pár…
Desire Duo1085 O AMaureen Childová (Child, Maureen)Týden ve VegasJeden týden v Las Vegas jim převrátil život naruby. Zamilovali se, vzali se a do čtyřiadvaceti hodin rozvedli. Milionář Colton King předpokládal, že křehkou rudovlásku Penny už nikdy neuvidí. Skoro po dvou letech se však dozvěděl, že v tom bláznivém týdnu stihli zplodit ne jedno dítě, ale hned dvojčata…
Desire Duo1085 O BSusanna Carrová (Carr, Susanna)Ať si mluví!Život na malém městečku, pod drobnohledem všetečných obyvatel, není jednoduchý. O tom se přesvědčila trojice kamarádek, které tak úplně nezapadaly do konzervativního maloměstského prostředí. Naštěstí je jejich soudržnost, humor a ochota experimentovat dokonce i v oblasti erotiky nakonec přivedly do náručí mužů, kteří jejich odvahu dokázali ocenit…
Zlatá kolekce55 U Maureen Childová (Child, Maureen)Srdce v zajetíSrdce drsného námořního kapitána Chance Barnetta Connellyho se ocitlo jedním rázem v dvojím zajetí. Zcela si ho podmanila sladká osmnáctiměsíční Sarah a její atraktivní maminka Jennifer. Chance by ani ve snu nenapadlo, že někdy zatouží někam a k někomu patřit! Když Jennifer poprvé spatřila Chance Connellyho, roztřásla se jí kolena. Tenhle přitažlivý muž vždycky dostane to, co chce! Takže když se vetřel do jejího domova, byla Jennifer rozhodnutá, že do svého srdce si ho nikdy nepustí.
Special na přání291 G AClaire Baxterová (Baxter, Claire)Láska s chutí vínaBeth trvalo hodně dlouho, než ji přebolel rozchod s Pierrem Larochem. A právě ve chvíli, kdy musí svést největší boj svého života, aby nepřišla o milované vinařství ? Pierre je zpátky. Nikoli však kvůli ní, ale kvůli její firmě. Beth moc dobře ví, že by Pierra měla odmítnout, jenže… jeho svůdnému pohledu nedokázala odolat před lety a nedokáže to ani teď!
Special na přání291 G BCharlene Sandsová (Sands, Charlene)Flirt na HavajiHotelový magnát Evan Tyler je rozhodnutý stůj co stůj se pomstít svému největšímu obchodnímu rivalovi za špinavý trik, který mu kdysi provedl. Když se na dovolené na Havaji seznámí s jeho dcerou, Elenou Royalovou, rozhodne se toho využít a Elenu svést…
Special na přání292 H ALucy Gordonová (Gordon, Lucy)Svatba ve StředomoříPolly se vydává do Neapole hledat Ruggiera Rinucciho. Musí mu sdělit tajemství, které zcela jistě převrátí jeho život naruby - nedávno se totiž stal otcem! Na jeho reakci však rozhodně není připravená? Navenek se Ruggier chová jako lehkovážný playboy, ale uvnitř je citlivý. Dokáže si Polly získat lásku italského rebela?
Special na přání292 H BTessa Radleyová (Radley, Tessa)Vášeň po italskuRico má s rodinou svého bývalého šéfa, se Sinclairovými, nevyřízené účty. Kvůli jejich falešnému obvinění přišel v životě skoro o vše. Jako nástroj pomsty si zvolí šéfovu starší dceru Danielle, ale brzy zjišťuje, že se věci nevyvíjejí, jak si představoval, protože Danielle z jeho srdce dokázala vykřesat oheň lásky?

Počet zobrazených záznamů: 18

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 1163
Denní počet: 1
Počítáno od: 03.07.2016

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace