Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 4/1996

Zobrazuji informace o produkci 4 / 1996


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance169 A Rosemary Hammondová (Hammond, Rosemary)Vítězná láskaRáchel nechce svého bývalého muže ani vidět! Když s ním však musí spolupracovat, zjistí, že ho stále miluje. Je to pro ni o to horší, že Stephen se už v žádném případě nehodlá znovu oženit. Co bude Ráchel dělat?
Romance170 B Debbie Macomberová (Macomber, Debbie)Na svatbu připravenMary Jo miluje Evana natolik, že mu nechce stát v cestě. Evan se po vzoru svého otce touží stát úspěšným politikem – a to není ten pravý způsob života pro Mary Jo. Dokáže Evana přesvědčit, aby změnil své plány... nebo se mu nakonec přizpůsobí?
Romance171 C Daphne Clairová (Clair, Daphne)Temné zrcadloFler by nikdy nevěřila, že by na amorálního svůdce své osmnáctileté dcery Tansy mohla pohlížet někdy jinak než s nenávistí a odporem. Když se s ním musí seznámit, zjistí, že je to velmi přitažlivý člověk. A když jí Kyle začne vyznávat lásku, neví co dělat…
Romance172 D Marion Lennoxová (Lennox, Marion)Bouřlivý domovDoktorka Niki se po nezdařeném manželství nechce s nikým zaplést. Stará se o práci a dceru a všem nástrahám statečně odolává - aspoň do příjezdu chirurga Luka Marriotta, který ji přesvědčí, že život může být krásný. Luke se však nechce vázat, protože nemůže mít rodinu - teprve smrtelné ohrožení ho přivede k jinému rozhodnutí.
Superromance35 X Rebecca Wintersová (Winters, Rebecca)Nejsem tvá ženaAbby Clarková čeká dítě, nemá zaměstnání a nemá manžela. Kellie, její dvojče, se naopak před nedávnem provdala. Kellie navrhuje své sestře, aby se alespoň na pár týdnů přestěhovala na ranč jejího manžela Maxe. Ten však o její existenci Abby nemá tušení, stejně tak, jako ona Maxe nikdy předtím neviděla. Max se předčasně vrací ze své služební cesty na ranč. Ve své ložnici nachází těhotnou ženu, která pouze vypadá jako jeho Kellie. Ta však záhadně zmizela…..
Mira1 Q Heather Graham Pozzessereová (Pozzessere, Heather Graham)Plamenné očiSamantha Carlyleová přichází tragicky o otce i nejlepšího přítele, kteří zahynuli při hledání podmořského pokladu. Proto si nepřeje nic jiného než žít v klidu a nechat poklad pokladem. Nevysvětlitelné události však nemají konce. Bývalý milenec Samanthy - Adam O´Connor - se znenadání objevuje na ostrově. Současně Samantha pochopí, že její hosté na ostrově nejsou těmi, za které se vydávají. Adam, který Samanthu stálle miluje, se strachuje o její život a jen on sám ví, že jeho obavy jsou oprávněné. Dokáže Adam svou lásku zachránit?
Desire169 K Donna Carlisleová (Carlisle, Donna)SavannahPro ambiciózní manažérku hotelu to je naprosto nepřístupná známost. Namyšlený, suverénní a příliš hezký. A navíc bývalý zloděj klenotů. Jenže co si má Savannah počít, když ji Cassidy tak silně přitahuje?
Desire170 L Karen Leabová (Leabo, Karen)Dítě plážeIsabela při ranní procházce po pláži nalezne odložené dítě. Při jeho záchraně se seznámí se sympatickým podnikatelem Craigem, který se jí začne dvořit. Isabela se rozhodne, že si nalezenou holčičku vezme do pěstounské péče. K tomu ale potřebuje také adoptivního otce. Dokáže se Craig zhostit i této úlohy?
Desire171 M Jennifer Greeneová (Greene, Jennifer)Čarodějná láskaZach Connor, známý hudebník, přijíždí do domu na pobřeží, který zdědil po nedávno zesnulém dědečkovi, aby si odpočinul od shonu moderního světa. Místo klidu a ticha však ve starém domě nachází neuvěřitelně upovídanou ženskou a vlezlého ducha, který nemá ne práci nic jiného, než se snažit dát ty dva dohromady.
Desire172 N Joan Johnstonová (Johnston, Joan)Nevěsta ze zoufalstvíMara potřebuje peníze na léčbu své malé dcerky. Jediná možnost, jak je získat, je přijmout nabídku k sňatku od Falcona Whitelawa. Mara ze zoufalství se sňatkem souhlasí, na Falcona však čeká těžký úkol. Získat si lásku ženy, která ho doposud nenáviděla.
Special14 G ANora Robertsová (Roberts, Nora)Šťastný omylMájové lásky 1996Sportovní reportér Coop byl doposud se svým staromládeneckým životem spokojen. Jeho nová krásná domácí Zoe mu ovšem notně zamotá hlavu. Ješte více však její syn Keenan, který se stále dožaduje jeho pozornosti. Coop najednou zjistí, že si nedovede před-stavit život bez Zoe ani bez jejího syna.
Special14 G BAnn Majorová (Major, Ann)Smlouva s ďáblemMájové lásky 1996Keith Jones přišel o všechno, co má. Kate Karlingtonová, ta dračice bez srdce, ho připravila o majetek i domov. Není divu, že ji Keith trpce nenávidí. Ještě totiž netuší, co se stane, až se s tou vášnivou a osamělou ženou setká.
Special14 G CDallas Schulzeová (Schulze, Dallas)Prázdná náručMájové lásky 1996Cullen se náhle stane poručníkem šestiměsíční neteře Angie. Do své nové opatrovnické role se vžije rychle, jeho přítelkyně Darci se však malé Angie vyhýba jak může. Cullen žačíná tušit za jejím podivným chováním trauma z minulosti. Jediným lékem, který může Darcy nabídnout je jeho láska.
Polibky6 E Kay Thorpeová (Thorpe, Kay)Týden v NorskuKirsten přijíždí do Norska, aby vyhledala své vzdálené příbuzné. Dobrodružství však začne ještě dřív, než se vůbec dotkne nohou břehu. Polibky mužného Nora, s nímž se seznámila na lodi, jsou totiž nezapomenutelné!
Temptation123 R Gina Wilkinsová (Wilkins, Gina)Děvče na celý životCase opouští dobrodružný život a chystá se usadit s krásnou Maddií, s níž se seznámil na dovolené. Je však nečekaně odvolán a Maddie na něho marně čeká před oltářem. Když se za několik měsíců objeví v jejím rodném městě, nechce o něm Maddie už ani slyšet! Case se však nevzdává!
Temptation124 S JoAnn Rossová (Ross, JoAnn)Tři ženichové a svatbaDalší úsek historie domu U svobodných mládenců se uzavírá. Blythe Fieldingová čím dál silněji cítí, že ji přitahuje Gage Remington, soukromý detektiv, který má rozřešit dávnou hollywoodskou vraždu. Řešení je jiné, než Blythe čekala – a jiný je i ženich, s nímž tentokrát kráčí k oltáři…
Pokušení lásky10 W ABeverly Bartonová (Barton, Beverly)Guvernérova láskaPokušení lásky 1996Tallie věčně strká nos do věcí, do kterých jí nic není, a snaží se bojovat proti veškerému bezpráví na světě. Nejrůznější problémy doslova přitahuje. Mužný Peyton Rand se ji snaží chránit ze všech sil; sám sebe však před jejím kouzlem ochránit nedokáže.
Pokušení lásky10 W BHeather MacAllisterová (MacAllister, Heather)Ženich na útěkuPokušení lásky 1996Nikki má důvodné podezření, že krásná Dee Ann si chce vzít Cartera Beldena jen pro peníze – ale copak si to Carter nechá vysvětlit? Pokud chce Nikki zabránit katastrofě, má jen jedinou možnost: unést Cartera přímo od oltáře!

Počet zobrazených záznamů: 18

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3522
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace