Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 11/2019

Zobrazuji informace o produkci 11 / 2019


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romány45 R Nora Robertsová (Roberts, Nora)Srdce v bouřiNicka nikdy nenapadlo, že by se mohl zamilovat, dokud se v jeho uměleckém souboru neobjevila přitažlivá, i když trochu záhadná primabalerína Ruth. Ta Nicka velmi obdivuje a tajně ho miluje. Pro oba je však tím nejdůležitějším v životě balet. Při společné práci to mezi nimi viditelně jiskří a své city již nedokážou déle skrývat. Jenže Nick je přesvědčený, že láska tanečnímu umění nesvědčí, a chce po své partnerce, aby ze sebe při tancování vydala všechno? Ruth má teď před sebou těžký úkol - přesvědčit ostražitého Nicka, že právě láska dokáže dát tanci zcela nový rozměr!
Historická romance520 W Louise Allenová (Allen, Louise)Praktická svatbaGiles Redmond, hrabě Revesby, se musí oženit se svojí kamarádkou z dětství Laurel, protože je to jediná cesta, jak zachránit existenci rodinného majetku.
Když ji viděl naposledy, byla to taková malá divoška? Nyní je z ní ovšem půvabná mladá dáma, která stále ještě nedokázala zapomenout na ponížení, jaké jí kdysi Giles způsobil. Giles ke svému překvapení zjišťuje, že ho Laurel nezvykle vzrušuje, a nedokáže pochopit, jak je možné, že po tak neposlušné a nesnesitelné nevěstě tolik touží.
Historická romance521 Z Laurie Bensonová (Benson, Laurie)Honba za diamantemHrabě Hartwick si libuje ve skandálech, jimiž zaměstnává lepší společnost. Když však na střeše domu, odkud utíká od své milenky, narazí na slečnu Sarah Forresterovou, obává se, že tentokrát bude terčem posměchu on. Co tam ta ženská vlastně dělá?
Když se později Hartwick dozví, že on i Sarah pátrají po stejné věci, domluví se na spolupráci. Ve dvou se to přece lépe táhne! A neplatí to i pro manželství, jemuž se oba mladí lidé tak okatě vyhýbají??

(Závěrečná část minisérie Tajné životy)
Sladký život417 X Jennifer Haywardová (Hayward, Jennifer)Vánoce na povelKéž by její rodiče nezemřeli a Chloe se nemusela postavit do čela rodinné firmy a pokusit se ji zachránit před úpadkem! Ne že by to nezvládla? ale to by výkonným ředitelem nesměl být Nico Di Fiore. Muž, kterého ve svých osmnácti letech milovala a který ji nakonec podvedl a opustil. Muž, kterého teď považuje za nesnesitelného a arogantního.
Nico to neměl v dětství zrovna jednoduché a jen svou cílevědomou pílí dosáhl úspěchu. Chloe vždycky miloval, avšak nemohl si dovolit nechat se odradit od svých cílů? Jenže Chloe je zpátky v jeho životě a on už dál nemůže popírat, že jeho srdce hoří jen pro ni!
Sladký život418 Y Abby Greenová (Green, Abby)Náhrdelník od šejkaKat bývala jednou z nejvyhledávanějších modelek světa ? krásná, vysoká a přitažlivá, s chůzí gazely. Dostávala ty nejlepší zakázky, aniž by někdo věděl, že pochází z velmi chudých poměrů. Stala se dokonce milenkou Zafira, korunního prince? jenže pak se všechno zvrtlo.
Zafir nemůže Kat zapomenout zrušené zásnuby, ale také nemůže zapomenout na divoké noci, které spolu prožili. Najmout si ji jako modelku pro prezentaci vzácného diamantu je pro něj příležitost, jak ji znovu svést.
Sladký život Duo258 I ACarol Marinelliová (Marinelli, Carol)Usmíření v ŘeckuCecelia pracuje pro řeckého miliardáře Luku Kargase jako osobní asistentka a od první chvíle má pro něj slabost. A to i navzdory jeho pověsti plejboje, v jehož náruči se vystřídaly desítky žen. Není jí po chuti ani to, že za něj musí jednat s jeho příležitostnými milenkami. Když se pak několikrát přistihne, že si místo svého snoubence představuje Luku, usoudí, že je nejvyšší čas podat výpověď…
Sladký život Duo258 I BLouise Fullerová (Fuller, Louise)Únos do džungleKdyž Nola odjížděla ze Skotska do Austrálie za prací, netušila, co ji čeká! Svého nadutého a bohatého šéfa Ramsayho nemůže ani vystát, přestože ji svým způsobem přitahuje. Nakonec mu podlehne a jejich noc nezůstane bez následků. Nola se vrací zpátky do Skotska a je rozhodnutá Ramsaymu nikdy nepřiznat, že je těhotná.
Sladký život Duo259 J ASharon Kendricková (Kendrick, Sharon)City nežádoucíKdyž italský magnát Matteo Valenti, majitel hotelového řetězce, uvízne se svou řidičkou Keirou ve sněhové bouři, je nucen s ní přenocovat v zapadlém penzionu v jednom pokoji… v jedné posteli. A pak se jejich cesty rozejdou. Jenže po roce mu Keira oznámí, že je otcem jejího syna Santina.
Sladký život Duo259 J BPippa Roscoeová (Roscoe, Pippa)Královnou podruhéPřed šesti měsíci jejich manželství skončilo… a teď má Odir dvanáct hodin na to, aby Eloise přesvědčil, že jejich vztah nebyl tak špatný!
Odir Farouk se má stát králem, ale aby trůn získal, musí svou bývalou manželku získat zpátky! Eloise už déle nemohla snášet jeho chladné chování a odmítavý postoj, a tak od něj utekla. Než se v novinách objeví zpráva o jeho korunovaci, musí být Eloise zase jeho… a vášeň a touha budou jeho nejsilnějšími zbraněmi!
Desire1182 K Kimberley Troutteová (Troutte, Kimberley)Jejich druhá šanceJulia se do Matta Harpera zamilovala navzdory společenské propasti, která mezi nimi byla. Pak jí zlomil srdce, když od ní bez rozloučení odjel, aby se stal vojenským pilotem. Nakonec se Julia dozvěděla, že zemřel v Afghánistánu. Deset let si zvykala na život bez něj až do chvíle, kdy se v městečku objeví záhadný cizinec, který jí silně připomíná jejího mrtvého milence. Když se pak vyjeví pravda, dostanou druhou šanci? Dokážou ji využít a získat to, po čem vždycky toužili?
Desire Duo1183 O AHelenKay Dimonová (Dimon, HelenKay)V zajetí tajnostíCarter Jameson dostal od svého otce za úkol najít Hannu a předat jí obálku s neznámým obsahem. Hanna se však od prvního okamžiku chová nepřístupně a nepřátelsky a Carter nechápe proč. Postupně se před nimi odkrývají hrůzné věci z minulosti a oba zjistí, že v jejich životech je víc tajemství a problémů, než sami čekali… Podaří se jim překročit propast, která se mezi nimi rozevřela?
Desire Duo1183 O BKatherine Garbera (Garbera, Katherine)Jiskra mezi nimiCrissanne byla pro Ethana deset let zakázaným ovocem. Chodila totiž s jeho nejlepším přítelem. Ale kdykoli byli spolu, Ethan cítil, jak mezi nimi přeskakuje jiskra. Teď je Crissanne opět volná a v nouzi se obrátila na jediného člověka, který jí zbyl. Ethan by jí s radostí nabídl veškerou útěchu světa, je ale možné, aby se jejich přátelství proměnilo v něco víc?
Zlatá kolekce95 U Nicola Cornicková (Cornick, Nicola)Gardedáma nevěstouLady Annis Wycherleyová je temperamentní mladá žena, kterou londýnská společnost považuje za gardedámu s prvotřídní pověstí. Po příjezdu do lázeňského městečka je jejím úkolem sehnat vhodné ženichy pro své dvě svěřenkyně, a ne si začínat nějaký milostný románek. A zvlášť ne s někým, kdo má pověst sukničkáře jako lord Adam Ashwick!
Adam se ji ovšem pokouší svést od prvního okamžiku, kdy se s ní setkává, a Annisina pověst gardedámy je ohrožena. Podaří se Adamovi Annis přesvědčit, aby mu podlehla?
Special na přání371 G ALinda Goodnightová (Goodnight, Linda)Vdavky pod jmelímDaniel Stephens právě zjistil, že patří do rodiny slavných Valentinů, kteří vlastní síť restaurací Bella Lucia. Je však přesvědčen, že se do jejich světa vůbec nehodí, ale jen do té doby, než potká krásnou a přitažlivou manažerku jednoho z jejich podniků Stephanii. Tato žena ho na první pohled okouzlí, ona si však od něj drží kvůli svým špatným zkušenostem odstup…
Special na přání371 G BLiz Fieldingová (Fielding, Liz)Hýčkaná snoubenkaLucy si připadala jako v pohádce, když se přes noc stala z obyčejné sekretářky snoubenkou úspěšného miliardáře. Jenže pak zjistila, že vypočítavému finančníkovi šlo jen o reklamu, která by mu dopomohla k dalším milionům. Proto se rozhodne ho opustit a na útěku doslova vrazí do náruče šéfa ochranky Nata. Vzájemná přitažlivost, která se nedá přehlédnout, Lucy zaskočí… Pomůže jí tenhle okouzlující muž zbavit se bývalého snoubence?
Special na přání372 H AHelen Brooksová (Brooks, Helen)Dárek pro miliardářeRozvedená fotografka Blossom už o mužích nikdy nechce ani slyšet! Když se náhodou seznámí s charismatickým a úspěšným podnikatelem Zakem, začne se její rozhodnutí drolit. To ale přece nemůže Blossom připustit; znovu by tu bolest, kdyby ji muž opustil, nevydržela! A rozhodne se proto utéct… a ublížit. Sobě, Zakovi, všem, které miluje! Naštěstí je Zak jak silný, tak i citlivý. A zná Blossom lépe než ona sama sebe!
Special na přání372 H BHeidi Bettsová (Betts, Heidi)Královské sváděníPrinci Nicolasovi nikdy nedělalo problém získat ženu, po které zatoužil. Stačilo mu kývnout prstem, a všechny mu rády padaly k nohám. Proto si byl jistý, že když ohnivé Alandře slíbí místo v jeho ostrovním paláci a zahrne ji královskou péčí, stane se ochotně jeho smyslnou milenkou. Už se nemohl dočkat, až ji bude mít ve své posteli…

Počet zobrazených záznamů: 17

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 431
Denní počet: 1
Počítáno od: 18.11.2019

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace