Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 10/2017

Zobrazuji informace o produkci 10 / 2017


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romány32 R ANora Robertsová (Roberts, Nora)Bouřlivé seznámeníLáska nikdy nerezavíFotografka Autumn přijíždí do penzionu v odlehlém koutě státu Virginie a nečekaně se tu setkává se svým bývalým přítelem Lucasem, jenž se s ní před třemi lety rozešel ne zrovna v dobrém. Brzy Autumn zjišťuje, že kdosi usiluje o její život. Stojí za těmito událostmi Lucas, nebo je to právě on, komu nyní může Autumn důvěřovat a vděčit za svou záchranu?
Romány32 R BNora Robertsová (Roberts, Nora)Tenisová láskaLáska nikdy nerezavíAsher se ke špičkovému tenisu vrací po tříleté pauze, ke které byla donucena z osobních důvodů. Má za sebou těžké období a před sebou chvíle neméně složité - ví totiž, že se znovu setká s Tyem, tenisovým šampionem, který jí v minulosti byl více než blízký. Podaří se dvojici profesionálních tenistů překonat to, co je rozdělilo, a nalézt to, co je může do budoucna spojovat?
Historická romance470 W Christine Merrillová (Merrill, Christine)Nevěsta na prodejGerald Wiscombe odchází do armády jako nezkušený, naivní chlapec, ovšem po válečných bojích, jimiž si prošel, se vrací do svého domova jako skutečný muž. A je rozhodnutý dostat zpátky všechno, co mu patří. Včetně své nevěrné manželky. Lillian se snaží pravého otce svého syna přede všemi utajit, ovšem s návratem jejího hrdinného manžela je jí jasné, že tajemství, které střežila po dlouhá léta, už dál skrývat nemůže…
Historická romance471 Z Sophia Jamesová (James, Sophia)Láska všemu navzdoryKapitán Lucien Howard je vážně zraněn v bitvě u španělské La Coruni. Na bojišti ho nalezne půvabná a neohrožená Alejandra, dcera vlivného vůdce protinapoleonského odboje.
Během strastiplné cesty do přístavu, odkud má Lucien odplout do Anglie, oba mladí lidé zjistí, že se milují. Čekají je však roky odloučení a není jisté, zda k sobě opět najdou cestu.

(Třetí část minisérie Šlechtici bez groše)
Sladký život367 X Sharon Kendricková (Kendrick, Sharon)Ruská hrdostDimitrij se objevil jako temný přízrak, jako připomínka chvil, na něž by Erin nejraději zapomněla… mohla-li by zapomenout! Zjevil se a žádal! Žádal po ní něco, co mu dát nemohla. Žádal po ní něco, co mu dát musela. Nebylo toho málo, co chtěl. Představovalo to pro ni více než její vlastní život. Chtěl svého… jejího… jejich syna!
Jenže Erin už není slabá žena, s níž si hrdý Rus může dělat, co chce. Pokud má Dimitrij dostat to, po čem tak prahne, musí jí dokázat, že si to zaslouží!
Sladký život368 Y Miranda Lee (Lee, Miranda)Pravidla touhyAž poté, kdy ji poprvé objal, si Alex uvědomil, že vlastně po své skvělé a dokonalé asistentce Harriet vždycky toužil! A když ucítil, jak na jeho objetí Harry reaguje, pochopil, že ona sama na tom není jinak!
Harry se rozhodla přijmout, co jí život nabídl. Protože dárky se odmítat nemají. A Alex byl ten největší a nejúžasnější dárek, jaký mohla dostat. Nebyla ale tak naivní, aby věřila tomu, že to bude navždy. Ne, ona s Alexem určitě svatební zvony neuslyší!
A tak se rozhodla stanovit pravidla. Pravidla touhy.

(Druhá část trilogie o Staromládeneckém klubu!)
Sladký život Duo208 I AChantelle Shawová (Shaw, Chantelle)Rudý diamantOba byli už jiní… Cruz nemohl Sabrině odpustit, že před deseti roky dala přednost pohodlí a odešla od něj, aniž by se ohlédla. Sabrina si vše ale pamatovala jinak - Cruz byl její první milenec, milenec, který o ni přestal stát. A který ji svým chladem vlastně odehnal.
Oba byli už jiní, ale když se setkali, zjistili, že jedno se nezměnilo. To, jak se přitahují.
A to, že si nedokáží říct, co je opravdu důležité!

(V listopadu volné pokračování pod názvem Únos topmodelky!)
Sladký život Duo208 I BAmanda Cinelliová (Cinelli, Amanda)Zamilovaní a nedůvěřivíNicole nakonec uspěla a Rigo, její milenec, s nímž strávila před rokem noc, souhlasil s testem otcovství. A pak mu z tváře zmizel jeho povýšený úsměv!
Vždyť Rigo nemohl mít děti! Lékaři ho o tom přece ujišťovali. A když už měl mít dceru, určitě by dal přednost tomu, aby její matka nebyla povrchní a prospěchářská zlatokopka…
Jenže netrvalo dlouho a Rigo musel začít měnit nejeden z názorů, o nichž byl přesvědčen, že jsou nevyvratitelnými pravdami!
Sladký život Duo209 J ANatalie Andersonová (Anderson, Natalie)Ledový knížeAni jeho vlastní bratr netuší, co se vlastně skrývá pod chladnou maskou Antonia, vládnoucího knížete ostrovní monarchie San Felipe. Až Bella, bývalá baletka, usilující o vybudování nového, poctivého života, v němž se bude moci všem hrdě podívat do očí, dostane možnost pod tuto škrabošku nahlédnout.
Dovolí jí ale Antonio více?

(Pokračování zářijového příběhu Na pirátově hradě!)
Sladký život Duo209 J BJennifer Haywardová (Hayward, Jennifer)V příboji vášněByla to Sofía, kdo navrhl rozchod. Byla to Sofía, kdo navrhl ještě jednu noc. A Nik souhlasil…
Jenže jak měla Sofía vědět, že ta poslední noc, kterou se rozhodla s princem strávit, nezůstane bez následků? Bez následků, které je Nik ochoten řešit jediným způsobem - Sofía se za něj provdá a usedne po jeho boku na trůn jako královna.
Věřit jí už ale nikdy nebude!
(První část trilogie Vládcové ze Středomoří!)
Desire1129 K Sheri WhiteFeatherová (WhiteFeather, Sheri)Spořádaná dívkaCarol, spořádaná dívka a pečlivá asistentka, která toužila vdát se a mít rodinu, nedokázala odolat svému bohatému a přelétavému šéfovi. Jejich společný víkend plný vášně nezůstal bez následků. Změní Carolinino těhotenství Jakea, který odmítá jakékoli závazky, a zazní Carol vytoužené svatební zvony?
Desire Duo1131 L AOlivia Gatesová (Gates, Olivia)Královské tajemstvíPo bouřlivém nezávazném vztahu princ Leonid Voronov zmizí a Kassandra zůstane sama se zlomeným srdcem a dvěma krásnými holčičkami - dvojčaty. Když se po pár letech princ znovu objeví, je rozhodnutý být otcem a králem. Od Kassandry si však zachovává odstup, protože nepřestala být jeho jedinou vášní i slabostí…
Desire Duo1131 L BYvonne Lindsayová (Lindsay, Yvonne)Než bude pozděNolan se po několika letech vrací do rodného Texasu kvůli práci. Jeho návrat je hořkosladký, protože tu kdysi zažil hodně dobrého, ale také tu ztratil všechno, o co stál. Setkání s Rainou, majitelkou místního obchodu a svobodnou matkou, mu obrátí život naruby. Když si uvědomí své skutečné city, musí se rozhodnout co dál, než bude příliš pozdě.
Desire Duo1130 O AJules Bennettová (Bennett, Jules)Mocní z ChicagaNějakou dobu si Eve a Graham mysleli, že jejich vášnivý románek je zcela nezávazný a že se jim ho podaří utajit před celým světem a především před jejich znepřátelenými rodinami. Situace se ale zkomplikovala ve chvíli, kdy Eve zjistila, že s Grahamem otěhotněla. Graham, který až dosud nikdy neváhal pomoci svým bratrům v úkladech proti Eveinu otci, náhle musí volit mezi věrností k vlastní rodině a citem k Eve.
Desire Duo1130 O BAnna DePalo (DePalo, Anna)Svůdná učitelkaMarisa se po patnácti letech setkává se svou školní láskou Colem. Jejich rozchod byl tehdy poznamenán nepříjemnou událostí, po které si oba odnesli pocit zrady a křivdy. Nyní dostali příležitost vše si vyříkat a objasnit a brzy poznali, že vzájemná přitažlivost funguje i po letech…
Zlatá kolekce70 U Sylvia Andrewová (Andrew, Sylvia)Nevěsta v tajných službáchHester Percevalová při svém vstupu do londýnské společnosti zažila takový otřes, že si přísahala už nikdy tento pokus nezopakovat a zůstat raději svobodná. Její záliba v matematice a osamělý život s matkou a otcem na venkově ji naprosto uspokojují.
Přesto na nátlak rodičů odjíždí ještě na jednu sezonu do Londýna. Obává se však setkání s lordem Robertem Dungarranem, neboť to byl právě on, kdo jí před šesti lety nejvíce ublížil…
Special na přání321 G AJules Bennettová (Bennett, Jules)Líbánky v KaribikuAbby pracuje pro neodolatelného Cadea již rok a celou tu dobu ho tajně miluje. Teď jí však zadal úkol, který se jí bytostně příčí. Má mu zorganizovat velkolepou svatbu a dokonce i vybrat místo pro líbánky! Jenže Abby nemůže dopustit, aby se Cade vrhl do manželství bez lásky…
Special na přání321 G BCarole Mortimerová (Mortimer, Carole)Vila na MallorceJako lvice bojuje Brynne za synovce Michaela, jehož si má z Anglie odvézt jeho biologický otec, pyšný španělský grand Alejandro! Nakonec si Brynne vymůže aspoň to, že může dohlížet, jak si v luxusní vile na středomořském ostrově bude chlapec na nenáviděného Alejandra zvykat… Na sluncem zalité Mallorce si na sebe začínají zvykat i Brynne a Alejandro!
Special na přání322 H AJennie Lucasová (Lucas, Jennie)Noc v RiuPrávě tam, v Riu, začal románek sekretářky Ellie a jejího přitažlivého šéfa, brazilského magnáta Dioga, muže, který byl pro Ellii splněním všech jejích snů! Stačilo ale pár týdnů po návratu do deštivého New Yorku, aby se Elliiny sny proměnily v noční můru.
Special na přání322 H BJackie Braunová (Braun, Jackie)Plavba po Michiganském jezeruUdělat rozhovor s mediální hvězdou doktorem Loganem Bartholomewem a odhalit jeho tajemství je pro Mallory Stevensovou hračkou. Jak se tedy mohlo stát, že se do něj na první pohled zamilovala?
Logan je vůči novinářům velmi obezřetný, avšak řídí se heslem: Udělej ze svého nepřítele přítele a máš vyhráno. Proto Mallory pozve na svou jachtu…

Počet zobrazených záznamů: 20

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 780
Denní počet: 2
Počítáno od: 21.10.2017

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace