Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 11/2012

Zobrazuji informace o produkci 11 / 2012


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance973 A Marion Lennoxová (Lennox, Marion)Posel štěstíAbigail má svou budoucnost přesně naplánovanou: vybudovat si úspěšnou kariéru advokátky a provdat se za bohatého kolegu z práce. Zdá se, že je všechno dokonalé. Jenže… život naruby jí převrátí roztomilý pejsek, kterého se Abby ujme, a vůbec netuší, do jakých problémů ji tenhle malý rošťák dostane…
Naštěstí je tu policista Raff, jehož Abby zná od dětství a který jí teď nabízí pomoc. Jak se ale z nezbedného kluka mohl stát tak přitažlivý a charismatický muž? A proč najednou Abbyino srdce v jeho přítomnosti buší jako zvon?
Romance974 B Fiona Harperová (Harper, Fiona)Italské vzplanutíJackie je šéfredaktorkou módního časopisu a dokáže se utkat s celým světem. Přesto ve chvíli, kdy přijíždí do rodné Itálie na svatbu sestry a setkává se tu s první láskou Romanem Puccinim, její sebevědomý a upravený vzhled rázem mizí. Čeká ji totiž velmi těžký úkol: musí Romanovi odhalit společné, sedmnáct let staré tajemství z jednoho osudného, žhavého italského léta…
Romány15 R Alex Kava (Kava, Alex)Ve zlomku vteřinyMasového vraha Alberta Stuckyho už specialistka FBI Maggie již jednou vypátrala a zatkla! Ale při převozu do přísně střeženého vězení se Stuckymu podařilo své strážné zabít a uprchnout…
Po pěti měsících se ze stínů Stucky znovu vynořil - rozhodnutý se pomstít! Pomstít se Maggii tím, že si za oběti bude vybírat pouze ženy, s nimiž přišla do styku. Jak daleko bude Maggie muset zajít, aby krutého zabijáka zastavila?
(Volné pokračování thrilleru Absolutní zlo s hlavní hrdinkou zvláštní agentkou FBI Maggií O‘ Dellovou.)
Romány16 S Nora Robertsová (Roberts, Nora)Neodbytný ctitelAnna tráví čas v nemocnici u lůžka svého manžela Daniela MacGregora, který byl vážně zraněn při autonehodě. Ve vzpomínkách se vrací o čtyřicet let zpátky, do doby jejich pozoruhodných námluv a dvoření. Ona byla mladá nezávislá studentka medicíny, on trochu egocentrický a arogantní obchodník, zaujatý svou prací… Pro milionáře Daniela se Anna stala životní výzvou, kterou musel přesvědčit stůj co stůj, aby si ho vzala!
Historická romance352 W Louise Allenová (Allen, Louise)Vikomtovy zásnubyDecima Rossová se už smířila s tím, že si její starostlivá rodina dala za úkol chudinku Dessy konečně provdat. Ale kdo by stál o pihovatou, nevzhlednou, jako tyčka vysokou starou pannu?
Když se dozví, že ji chtějí znovu předvádět žádoucímu džentlmenovi, Decima se rozhodne narychlo z návštěvy u bratra odjet. A setkává se s Adamem Granthamem, vikomtem Westonem. Zjišťuje, že je to první muž, který ji pohodlně unese v náruči a nevadí mu ani její pihy. Je možné, že by se mu mohla skutečně líbit?
Historická romance353 Z Mary Nicholsová (Nichols, Mary)Dívka bez pamětiKapitán James Drymore, jehož pohání žal a nesmiřitelná touha po pomstě, má v životě jeden jediný cíl: dopadnout zločince, kteří mu zabili manželku. Když však potká půvabnou mladou dámu v nouzi, vůbec poprvé se od svého poslání odchýlí…
Podaří se mu Amy zachránit, avšak záhy zjistí, že nevyvázla bez úhony – utrpěla ztrátu paměti! A zatímco se rozpolcený kapitán pomalu snaží poskládat střípky minulosti oné krásné neznámé, čím dál naléhavěji si uvědomuje, že se musí oprostit od té své. Mohl by s Amy vybudovat novou, společnou budoucnost?

(1. část minisérie Klub džentlmenů)
Sladký život249 X Julia Jamesová (James, Julia)Francouzův portrétTakových portrétů už Alexa namalovala…! Jenže francouzský bankéř a hlava nadnárodní finančnické skupiny Guy byl nejkrásnější muž, jakého kdy viděla.
Chvíle, kdy mu Alexa oznámila, že jeho portrét nedokončí, se pro charismatického multimilionáře stala jednou z nejpříjemnějších vůbec. Teď už totiž mohl jejich vzájemný vztah změnit. Teď už měl volné ruce pro to, aby si potvrdil, že Alexina vášeň si dokáže najít svůj prostor i jinde než jenom na malířském plátně! Aspoň na těch pár měsíců, než se s ní bude muset rozejít…
Sladký život250 Y Carole Mortimerová (Mortimer, Carole)Hrdá umělkyněBarabizna na místě bývalých londýnských doků Jonasovi ležela v žaludku pořádně! Skoro stejně jako její majitelka. Všechny pozemky pro stavbu ultramoderního bytového komplexu okolo už mu patřily, pouze tenhle jediný odolával. A svéhlavá Mac, která tu měla ateliér, odmítá ustoupit.
Lidé, kteří si myslí, že koupit se dá všechno, Mac k srdci nikdy nepřirostli. A staré skladiště po dědečkovi, z něhož si udělala svůj domov a místo, kde se pod jejíma rukama rodí krása, na bezduchou betonovou krabici rozhodně přestavět nenechá!
Sladký život Duo92 J AIndia Greyová (Grey, India)Vzpomínka z MonakaByla to jedna jediná noc… Tenkrát v Monaku před čtyřmi roky, vzduch byl horký a zpoza okna bylo slyšet šumění moře. A Kate, která sem přijela udělat rozhovor s italským automobilovým závodníkem Cristianem, podlehla šarmu města i muže…
Byla ta jedna jediná děsivá vteřina, kdy Cristianovo auto vjelo do bariéry a proměnilo se v hromadu trosek… Proč se ale Cristiano poté, co se vrátil z nemocnice, odmítá ke Kate znát? Tak málo pro něj znamenala?
Jeden jediný večer po čtyřech letech, opět v Monaku… A poslední Kateina příležitost Cristianovi říci, co ta noc znamenala pro ni. A jak moc si ji připomíná každý den…
Sladký život Duo92 J BJacqueline Bairdová (Baird, Jacqueline)Překvapení pro ŘekaKe stylu života řeckého magnáta Jeda krásná a mírná milenka patřila stejně jako obchodní cesty po celém světě. A Phoebe byla ta nejkrásnější a nejmírnější milenka, jakou si mohl přát. Tedy do toho okamžiku, než mu oznámila tu šokující novinku!
Jedův rozchod s Phoebe byl poznamenán bolestí, smutkem a výčitkami… Protože si ale Jed svou vinu uvědomoval, věděl, že nemá právo Phoebe v odchodu bránit.
Stačilo ale jedno setkání po letech, aby oba museli začít uvažovat, jestli se v sobě navzájem nespletli. A pokud ano, zda dostanou ještě jednu šanci!
Desire952 K Emilie Roseová (Rose, Emilie)Svatba s nepřítelemGavin Jarrod na své dětství v Aspenu nevzpomíná rád. Pokud ale chce získat svůj dědický podíl, musí v rodinném rekreačním centru strávit celý rok. Nikdy by ho nenapadlo, že během vynuceného pobytu potká Sabrinu, která ho nejen mimořádně přitahuje, ale ještě ke všemu je klíčem k získání důležitého pozemku, na kterém by chtěli Jarrodovi stavět. To je výzva, které Gavin nemůže odolat - s krásnou ženou získá i stavební parcelu!

(Předposlední díl minisérie Jarrodovi z Colorada)
Desire Duo954 L ACatherine Mannová (Mann, Catherine)Nezištný ochránce?Tony Castillo si v Texasu vybudoval úspěšnou přepravní společnost a mohl si žít jako princ. Jeho poklidnou existenci jednoho dne narušil článek v bulvárním plátku, který odhalil, že je skutečný princ a že v jeho žilách koluje královská krev. Překrásná Shannon, na které Tonymu čím dál více záleží, je v šoku a zuří. Podaří se Tonymu krásku přesvědčit, aby s ním odjela na jeho soukromý ostrov a dala tak jejich vztahu aspoň malou šanci?
Desire Duo954 L BEmily McKayová (McKay, Emily)Znovunalezená vášeňStačilo, aby Matt na Claire jenom pohlédl, a sotva ovládal svou touhu, která se mu hnala krví jako splašený kůň. Byla jeho láskou už od střední školy. Ani po dvanácti letech se nesmířil s tím, že se s ním rozešla a dala přednost jinému chlapci. Nyní se Matt opět objevil v jejich městečku a na dobročinné aukci vydražil za neuvěřitelnou sumu schůzku s Claire…
Desire Duo953 O AMaureen Childová (Child, Maureen)Irské pokušeníKdyž Jefferson King přijel do Irska hledat vhodné místo pro natáčení svého filmu, netušil, že ho čeká náročné vyjednávání s krásnou a svéhlavou Maurou. Tato žena, která dělala všechnu čest své irské krvi, se mu dostala hluboko pod kůži. Jejich setkávání skončila nevyhnutelně nocí plnou vášně, již si oba chtěli zachovat ve vzpomínkách nadosmrti, i když se vrátí ke svým tolik rozdílným životům. Nepočítali však s láskou… ani s dítětem.

(Předposlední díl minisérie Kingovi z Kalifornie)
Desire Duo953 O BDay Leclaireová (Leclaire, Day)Dočasná snoubenkaPo nezdařeném manželství se Rafe Dante rozhodl žít sám. Jeho početné příbuzenstvo je však posedlé představou, že na něho, stejně jako na ostatní členy rodiny, někde čeká spřízněná duše, která mu je souzená. Aby se vyhnul jejich urputné snaze najít mu celoživotní lásku, zaměstná mladou dívku, která má nelehký úkol – hrát jeho snoubenku…

(5. díl minisérie Dědictví Danteových)
Zlatá kolekce11 U Nora Robertsová (Roberts, Nora)Tajemná modelkaPotkali se náhodně v mlze na nábřeží. Cassidy ho zprvu považovala za zlodějíčka, který ji chce obrat o posledních pár dolarů… měl sice pronikavý pohled a pirátský vzhled, ale na kapsáře se choval příliš noblesně.
Byl to věhlasný malíř a už dlouho hledal modelku, která by vyhovovala jeho představám o novém obrazu. A Cassidy potřebovala nějaké zaměstnání, aby mohla pokračovat v psaní svého románu. Ani jeden z nich nepočítal s tím, že by do jejich uměleckých plánů mohla vstoupit láska.
Special na přání203 G ACarole Mortimerová (Mortimer, Carole)Okouzlující šéfEllii domluvil její bratr Toby jako doprovod na firemní vánoční večírek svého okouzlujícího šéfa Patricka. Co má Ellie dělat, když ji Patrik přitahuje víc než jenom jako kamarád, který jí tím, že jí poskytl doprovod, vytrhl trn z paty? Nejde s ní jenom proto, že ji potřebuje tak, jako právě teď ona jeho?
Special na přání203 G BLiz Fieldingová (Fielding, Liz)Vánoční nabídkaSophie přijme práci u přitažlivého, ale nerudného Gabriela. A protože se Gabriel zotavuje po nemoci, přistoupí Sophie na jeho návrh, že mu do Vánoc bude dělat pečovatelku a nastěhuje se do jeho luxusního domu. Gabriel brzy zjistí, že Sophiino srdce je velmi laskavé a vstřícné, ale on se zuby nehty svým citům k ní brání!
Special na přání204 H AKristi Goldová (Gold, Kristi)Láska po internetuJako ženu mohla Drewovi vybrat jeho babička společně se šestiletou dcerou na internetové seznamce? Vždyť jemu už jedno nevydařené manželství skončilo a už se vázat nechce! Rozhodně nepřistoupí na jejich hru a zkusí tu pohlednou učitelku bujných tvarů Kristinu přesvědčit, že on není tím pravým!
Special na přání204 H BDay Leclaireová (Leclaire, Day)Vyzývavý návrhNajmout si společníka, to nedělá Tess zrovna každý den. Ale její povýšení v práci závisí právě na tom, zda se jí na dobročinném plese po boku objeví vhodný partner... Tess ale netuší, že tajemný výbor Amorovy seznamky jí už konkrétního kandidáta vybral!

Počet zobrazených záznamů: 20

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 1905
Denní počet: 1
Počítáno od: 04.11.2012

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace