Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 5/2011

Zobrazuji informace o produkci 5 / 2011


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance937 A Diana Palmerová (Palmer, Diana)Nezkrotný doktorZvěrolékař Bentley Rydel má pověst zahořklého doktora. Ženy nemá příliš v lásce - do té doby, než se v jeho ordinaci objeví nová kolegyně, která mu na první pohled učaruje. Jeho hradba nedůvěry se začíná pomalu rozpadat a Cappie se mu dostává pod kůži. Nebezpečná situace, do které se oba dostanou, napomůže k tomu, aby si Bentley uvědomil, že Cappie je pro něj tou pravou!
Romance Duo938 T AAlly Blakeová (Blake, Ally)Tři schůzkyCameron se po letech náhodně setká s Rosalind, v níž pozná svou spolužačku ze střední školy. On je teď vyhledávaný architekt v Brisbane, ona astronomka, která bydlí v karavanu za městem. Podaří se Rosalind pod rouškou romantické noční oblohy s hvězdami jako diamanty Camerona přesvědčit, že je jiná než dívky, s nimiž se dosud scházel?
Romance Duo938 T BRebecca Wintersová (Winters, Rebecca)Královská snoubenkaRegina byla do Dizza zamilovaná už od dětství. Jenže to by nesměla být princezna a on syn zahradníka. Teď se má Regina provdat za následníka trůnu a stát se královnou. Je postavena před těžké rozhodnutí: má zaujmout místo po boku nemilovaného muže a vládnout lidu, nebo zrušit zasnoubení a jít za tím, koho si její srdce zvolilo?
Záhady a romantika13 R Kerry Connorová (Connor, Kerry)S mafií v patáchPrávník Luke Hubbart zpočátku nemohl uvěřit, o co jej jeho přítel ze studií žádá. Jeho prosba, aby překročil zákon a oženil se s úplně cizí ženou, Ruskou, kterou by tím zachránil před mafií, jež jí byla v patách, mu zpočátku připadala absurdní. Když se pak ale podíval do smutných očí Kariny Andrejevny, která už na světě neměla jediného blízkého člověka, svědomí mu nedovolilo vydat ji na jistou smrt a odmítnout jí pomoc. To ještě netušil, do jak kruté a nebezpečné hry se zapojil.
Romány3 R1 ANora Robertsová (Roberts, Nora)Noční stínStopy ve tměPři pátrání po zločincích si Colt Nightshade navykl bloudit temnotou nocí, která je skrývá, sám. Proto odešel od policie, i když se strážci zákona stále spolupracuje. Jako v případě ztracené dcery jeho přátel, kdy ho stopy dovedly do Denveru. Tam mu policejní kapitán přidělil svého "nejlepšího muže" - krásnou a dokonalou Altheu.
Romány3 R1 BNora Robertsová (Roberts, Nora)Noční dýmStopy ve tměSamotu si dobrovolně vybral pro svůj boj proti zločincům i Ryan Piasecki. Neúnavně prochází spáleniště a hledá stopy zločinu, pomáhá vystopovat žháře, odhaluje pojistné podvody. Tak jako v případě společnosti Natalie Fletcherové. I ji pronásleduje tajemný žhář, hrozící zničit její firmu dřív, než se postaví na nohy!
Romány4 R2 AJayne Ann Krentzová (Krentz, Jayne Ann)Rozmary osuduPsycholožka Hannah by neměla mít s odhadem lidí problémy, v Gideonovi se ale spletla. Před tímto žralokem finančního moře se pokusila podvodem zachránit firmu svého bratra. Na krátkou chvíli měla pocit, že uspěla, o to tvrdší bylo ale probuzení. Gideon si s ní, stejně jako se všemi svými protivníky ve světě velkých peněz, jenom pohrával…
Historická romance316 W Diane Gastonová (Gaston, Diane)Důstojník a dámaPo napoleonských válkách zůstala v Jacku Vernonovi nenávist k jednomu člověku a láska k malování. Zřejmě nebude tak docela špatný malíř, jinak by mu nepřijali dvě plátna na letní výstavu a neobdivovala je neznámá mladá žena.
Když Jack s nechutí souhlasí s tím, že bude portrétovat jistou herečku, zjistí, že se jedná právě o tu neznámou z výstavy. Není však sám, kdo si na ni myslí.
Jakou má však chudý malíř naději proti mocnému a bohatému sokovi?
Historická romance317 Z Amanda McCabeová (McCabe, Amanda)Past na vévoduClio Chaseová doufá, že si užije klidné jaro na Sicílii společně se svou rodinou a snad konečně zapomene na charizmatického lorda Avertona, který na ni neblaze působí. Její naděje však končí v okamžiku, kdy se vévoda neočekávaně objeví v jejich sousedství.
Jejich vzájemná přitažlivost stále sílí, třebaže se jí oba brání a každý z nich si chrání své tajemství. Ale když kolem nich narůstá neznámá hrozba, ocitnou se v nebezpečné blízkosti. A Clio ví, že dlouho lordu Avertonovi odolávat nedokáže…
Sladký život213 X Miranda Lee (Lee, Miranda)Sňatek po australskuO tom, že je Hugh jenom zhýčkaný a nafoukaný příslušník sydneyské zlaté mládeže, byla jeho sekretářka Kathryn přesvědčena vždy. Hugh si o ní zase myslel, že je to suchopárná netykavka, která všechny kolem sebe jenom sekýruje. Současně ale jeden druhého přitahoval! Stačilo pár chvil, aby se vše změnilo. Aby Kathryn přišla na to, že Hugh umí být i milý a obětavý. A aby Hugh zjistil, že Kathryn je vše, jen ne suchopárná. Oba by ale chtěli najednou víc…
Sladký život214 Y Sharon Kendricková (Kendrick, Sharon)Řecký rejdařPo osmi letech se Lauře konečně znovu podařilo promluvit si s řeckým milionářem Konstantinem. A její nejhorší noční můra se naplnila! Konstantin nejenže jí neuvěřil, že by sedmiletý Alex mohl být jeho synem, on si dokonce vůbec nevzpomněl ani na ni! A jasně jí dal najevo, že on s obyčejnými anglickými servírkami nechce mít nic společného… Přesto se Laura ocitla i s Alexem na Konstantinově kouzelném ostrově ve Středozemním moři. A Konstantin brzy pochopil, že s touhle servírkou toho chce mít společného hodně!
Sladký život Duo74 J ACarole Mortimerová (Mortimer, Carole)Vila na RiviéřeKdyž herečka Cairo spatřila před vilou v jižní Francii stát režiséra Rafea, pomyslela si, že osud ji musí nenávidět! Právě se vzpamatovávala po rozvodu, jímž utekla z nevydařeného manželství, do něhož ji před osmi roky vehnala právě Rafeova zrada!
A ani Rafe se znovu nechtěl vidět se ženou, jež před osmi roky odvrhla jeho city a bez slůvka vysvětlení ho opustila!
Sladký život Duo74 J BSarah Morganová (Morgan, Sarah)Siciliánovo přáníNapětí a současně přitažlivost, panující mezi manželskou poradkyní Lindsay a světoznámým sicilským rozvodovým právníkem Alessiem, by se daly krájet! Kdo zvítězí, když spolu skončí na malém ostrůvku v Karibiku? Lindsay, která nevěří na vášeň bez lásky, nebo Alessio, nevěřící na lásku?
Desire898 K Yvonne Lindsayová (Lindsay, Yvonne)Žena dvou tváříSmyslná, elegantní, sofistikovaná, přesně tak Adam Palmer v duchu ohodnotil okouzlující ženu v rudých šatech, na kterou nečekaně narazil v aucklandském kasinu, kam doprovázel své klienty. Ke svému překvapení však záhy zjistil, že tuto svůdnou krásku velmi dobře zná. Již tři roky pro něj pracovala jako jeho osobní asistentka, nenápadná, výkonná a spolehlivá, prostě neatraktivní kancelářská myš. Zdálo se, že Lainey žije dvojím životem, o němž až dosud neměl ani tušení…

(3. díl minisérie Ženichové z Aucklandu)
Desire Duo900 L ACatherine Mannová (Mann, Catherine)Hollywoodská hvězdaVycházející hollywoodské hvězdě Belle Hudsonové ležel svět u nohou, alespoň navenek to tak mohlo vypadat. Její soukromý život však byl v troskách. Bezpečí a ochranu jí nečekaně nabídl hotelový magnát Sam Garrison. To ovšem netušil, že nejohroženější v tom okamžiku bylo jeho srdce…

(5. díl minisérie Hudsonovi z Beverly Hills)
Desire Duo900 L BJoan Hohlová (Hohl, Joan)Spřízněni volbouZdravotní sestra Becca byla své službě oddaná možná až moc. Po osmnácti měsících horlivé práce v bohem zapomenuté africké vesnici ji museli zcela vyčerpanou odvézt zpátky do civilizace. Neznámý mecenáš jí poskytl na zotavenou horský srub. Tam za ní přijel i její africký kolega doktor Seth, údajně proto, aby se přesvědčil, že už je v pořádku…

(1. díl minisérie Tajemný mecenáš)
Desire Duo899 O ASandra Hyattová (Hyatt, Sandra)Svatební darCallie se jedinkrát v životě zachovala hříšně a nezodpovědně a na svatbě svého bývalého přítele podlehla kouzlu neznámého muže. Jejich tanec skončil až v jeho hotelovém pokoji. V tu kouzelnou noc prožili vášeň, na kterou ani jeden z nich nemohl zapomenout. A ke všemu to vypadalo, že Callie je těhotná…
Desire Duo899 O BPaula Roeová (Roe, Paula)Nalezený dědicByl to šok pro všechny, nejen pro pětatřicetiletého miliardáře Jakea Vance, když vyšlo najevo, že právě on je ztraceným prvorozeným synem Blackstoneových. Vance byl připraven potápějící se rodinnou firmu zachránit, a aby získal větší důvěryhodnost, rozhodl se kvůli tomu i oženit…

(5. díl minisérie Australské brilianty)
Special na přání167 G ADixie Browningová (Browning, Dixie)Plán na láskuKamarádkyDaisy měla zaručený plán jak získat spolehlivého manžela. Jenže do jejích záměrů se nečekaně připletl pohledný cizinec, který ovšem svým zjevem a chováním měl ke slušnému typu hodně daleko!
Special na přání167 G BDixie Browningová (Browning, Dixie)Domov pro obaKamarádkyMarty zoufale potřebovala muže. Ne jako partnera, ale sháněla zdatného stavaře, který by byl schopen v šibeničním termínu přestavět část jejího domu pro potřeby knihkupectví. Osvědčí se přitažlivý Steve, kterého Marty dohodila kamarádka?
Special na přání167 G CDixie Browningová (Browning, Dixie)Láska na pátý pokusKamarádkyJake byl mimořádný jedinec silnějšího pohlaví, to musela Sasha uznat. Ale čtyři nevydařená manželství ji vůči mužům činila značně skeptickou. Stál by Jake za to, aby Sasha riskovala pátý sňatek?
Special na přání168 H AMaureen Childová (Child, Maureen)Žhavé létoLéto plné tajemstvíChirurg Sam Lonergan si užívá soukromého života bez závazků, dokud nepotká Maggii, mladou sexy hospodyni, která na rodinném ranči pečuje o jeho dědečka. Sam se s Maggií sblíží, i když si předsevzali, že se budou jeden druhému vyhýbat…
Special na přání168 H BMaureen Childová (Child, Maureen)Skoro jako manželéLéto plné tajemstvíCooper Lonergan přijíždí po patnácti letech na ranč svého dědečka. Je mu náramně vhod, že má s sebou svou výkonnou sekretářku Karu, na kterou se může vždy spolehnout. Ale Kaře už pracovní vztah nestačí, chtěla by mnohem víc!
Special na přání168 H CMaureen Childová (Child, Maureen)Ve jménu ctiLéto plné tajemstvíDonna vyčetla z očí Jakea Lonergana touhu. A také pocit viny - vždyť ji před mnoha lety málem přebral svému bratranci! Ale jejich vzájemná přitažlivost ani teď neztratila na intenzitě. Donna se však bojí zklamání…

Počet zobrazených záznamů: 24

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 2338
Denní počet: 1
Počítáno od: 22.05.2011

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace