Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 2/2020

Zobrazuji informace o produkci 2 / 2020


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romány46 R Nora Robertsová (Roberts, Nora)Na hraně zákonaSarah se rozhodne opustit pohodlný život ve Filadelfii a vydá se na divoký západ do Arizony, kde chce najít svého otce. Záhy zjišťuje, že tady platí jiná pravidla a jiné zákony, než na jaké byla coby městská dáma z východního pobřeží zvyklá. Je však rozhodnutá vytrvat. Není žádná rozmazlená slečinka, je silná, tvrdohlavá, odhodlaná a ví, co chce.
Stejně silný, tvrdohlavý a odhodlaný je Jake, napůl běloch, napůl Apač, který se snaží v Arizoně bojovat proti bezpráví, bezuzdnému loupení a zabíjení. Setkání se Sarah je pro něj osudové. I když dělá všechno pro to, aby jí nepodlehl, snaží se ji chránit a brzy si uvědomí, že se mu v její přítomnosti líbí. Mnohem víc, než by si přál.
Historická romance526 W Liz Tynerová (Tyner, Liz)Falešný vikářRebecca, dcera vikáře na anglickém venkově, najde na cestě zle potlučeného mladého muže, který není ani schopen řeči. Ujme se ho, ošetřuje ho a žije v domnění, že je to nový vikář, který má nahradit jejího otce. Jenomže všechno je jinak…
Fenton Foxworthy je cynický rošťák, který nabízí manželství řadě žen z vyšší společnosti - pokud možno těm vdaným. Jak ale dopadne jeho nabídka nezkušené Rebecce?
Historická romance527 Z Diane Gastonová (Gaston, Diane)Těhotná kurtizánaUž od té doby uplynuly víc než tři měsíce, a Oliver stále nemůže zapomenout na kouzelnou noc, kterou v Paříži strávil s jednou půvabnou dívkou…
Když se dozví, že ta dívka teď pracuje v tajném londýnském klubu, který on sám vlastní, nemůže uvěřit vlastním očím. A ještě větší šok utrpí, když zjistí, že je těhotná.
Oliver na vlastní kůži zažil, jaké to je být nemanželské dítě, a rozhodne se udělat všechno pro to, aby jeho dítě odsouzení společností nikdy nepoznalo…
Sladký život423 X Michelle Smartová (Smart, Michelle)Únos na karibský ostrovChloe nastoupí do baletní společnosti bratrů Casillasových jako kostymérka. Po letech se opět setkává s Louisem a ke svému překvapení zjišťuje, že ho i po čase odloučení miluje stejně, jako když jí bylo sedmnáct. Užuž to vypadá, že jejich náklonnost je oboustranná, když se provalí skandál, který všechno změní.
Aby si Louis zachránil svou pověst, nezbývá mu nic jiného než Chloe unést na svůj ostrov v Karibiku a přinutit ji, aby se za něj provdala! Chloe zpočátku odmítá, ale nakonec jeho svodům podlehne…
Sladký život424 Y Sharon Kendricková (Kendrick, Sharon)Cena za vášeňHannah vždycky stála nohama pevně na zemi. Jednala rozumně a neriskovala. Pak ji ale šejk Kúlal al Díja požádal, aby ho doprovodila na luxusní večírek, a ona poprvé v životě podlehne pokušení. A přitom nemá tušení, že se tím všechno změní…
Jediný polibek vykřeše jiskru a ta vede k nejkrásnější noci jejího života. Tou by všechno skončilo, kdyby Hannah záhy nezjistila, že je těhotná. S mužem, který ji varoval, ať od něj nečeká žádné city!
Sladký život Duo264 I ACathy Williamsová (Williams, Cathy)Tvrdohlavá AustralankaLeo je rozhodnutý splnit dědečkovo přání ? koupit obchodní dům v Dublinu. Když se rozjede nemovitost obhlédnout, spatří za pultem atraktivní dívku. Slovo dá slovo a oba spolu skončí v hotelovém pokoji.
Později však vyjde najevo, že Maddie, žena, která mu učarovala, je majitelkou obchodu, o který Leo tak stojí. A rázem jsou z nich soupeři!
Sladký život Duo264 I BChantelle Shawová (Shaw, Chantelle)Milenka na jeden večerAby Giannis uzavřel obchod, musí na veřejnosti vyvrátit svou pověst playboye. A k tomu mu nepomůže nikdo jiný než krásná a přitažlivá Ava. Přesvědčit ji, aby předstírala, že je jeho snoubenkou, není žádný problém…
Jenže když zjistí, že po vášnivé noci nosí Ava pod srdce jeho dítě, má jedinou možnost - přesvědčit ji, aby se stala jeho manželkou!
Sladký život Duo265 J AMelanie Milburneová (Milburne, Melanie)Noc v Saint RémyLáska je slabost, které se miliardář Lucien nehodlá poddat. Jenže půvabná Audrey mu to rozhodně neusnadňuje! Její plachá nevinnost je pro cynického Luciena lákavou výzvou. A když je nepříjemné okolnosti opět svedou dohromady, už dál nedokáže svou touhu krotit…
Sladký život Duo265 J BLouise Fullerová (Fuller, Louise)Pevnost na ostrověŽivot naučil miliardáře Luise, že má za vším hledat potíže. Takže když vyjde najevo, že rozkošná dívka, s níž strávil noc, je fotografka, která má pořídit snímky jeho slavných rodičů, rozezvoní se mu v hlavě alarm. Odveze Cristinu na svou pevnost na ostrově a hodlá ji tam držet tak dlouho, dokud nezjistí pravdu!
Desire1188 K Jessica Lemmonová (Lemmon, Jessica)Přítel i milenec?Sabrina a Flynn jsou přáteli od studií na univerzitě. Sabrina stála věrně při Flynnovi za všech okolností, a dokonce začala pracovat i v jeho firmě. Ani jeden z nich nečekal, že by jejich přátelství mohlo přerůst v něco většího. Když se to ale stane, oba si milenecký poměr dokážou vychutnat. Pak však přijde vystřízlivění a Sabrina se rozhodne upřednostnit přátelství před vztahem, který nikam nevede…
Desire Duo1189 O AAndrea Laurenceová (Laurence, Andrea)Na irské svatběKdyž Harper zjistí, že na velkolepé svatbě jedné z jejích nejlepších kamarádek bude i její bývalý přítel se svou snoubenkou, ví, že si musí zachovat tvář a najít si na tu slávu partnera! To, že v poslední chvíli čirou náhodou narazí na společensky neobratného, nicméně po čertech pohledného Sebastiana, musí být jednoduše osud. Dokáže však sympatického workoholika přemluvit, aby s ní jel do Irska?
Desire Duo1189 O BMaureen Childová (Child, Maureen)Pokušení ve VegasCooper Hayes, jediný majitel celosvětového řetězce hotelů, se náhle dozví, že už není jediným majitelem. Jeho zemřelý partner měl dceru, které všechno odkázal, aniž o její existenci komukoli pověděl. Cooper je zoufalý - Co to bude za ženu? Přijede z Utahu do Las Vegas a začne mluvit do věcí, kterým nerozumí? To nepůjde. Musí se jí zbavit. Jenže pak Terri uviděl?
Zlatá kolekce98 U Joanna Maitlandová (Maitland, Joanna)Sňatek s majoremHugo Stratton se vrací z anglo-francouzské války jako naprosto jiný člověk. Namísto veselého mladého muže, s kterým se jako dívka přátelila, nachází Emma Fitzwilliamová zahořklého samotáře, který se straní společnosti. Hugovi neunikne, jaká krasavice se z kdysi rozjívené divošky Emmy stala, ale díky svým zraněním si na ni zakáže myslet. Náhoda však způsobí, že mu nezbývá nic jiného, než ji požádat o ruku…
Special na přání377 G AKimberly Langová (Lang, Kimberly)Týden v rájiMatt měl pocit, že našel dokonalou partnerku. Jenže žila v jiném státě a nosila v srdci odpor proti trvalým vztahům! A Ella si taky nedokázala představit, že by se kvůli Mattovi, byť jí připadal neodolatelný, vzdala svobody a kariéry.
Po týdnu, který spolu strávili v jejím bytě před tím, než se odstěhovala do Alabamy, oba věděli, že chtějí více. Dokážou se s tím vyrovnat?
Special na přání377 G BSusan Crosbyová (Crosby, Susan)Jeho tajemstvíJulianne nemá na výběr - musí se skrýt před svou minulostí i před minulostí své rodiny. Když si jako útočiště najde středověký hrad mladého, samotářského milionáře Zacha Kellera, ještě netuší, že on toho má na skrývání ještě více než ona. Podaří se Julianne přesvědčit Zacha, aby nechal minulost minulostí a hleděl vpřed, kde nejsou jen stíny?
Special na přání378 H AKay Thorpeová (Thorpe, Kay)Portugalcovo přáníVidalovu první nabídku k sňatku Leonie odmítla, protože ho považovala za arogantního sukničkáře. Už tehdy v ní jeho mužná přitažlivost vzbuzovala strach a touhu zároveň. Dnes se portugalský miliardář vrací zpět do jejího života - a tentokrát má všechny trumfy v ruce on. Když se Leonie nestane jeho milenkou, pošle do vězení jejího otce. Vidal však nechce jen milenku. Chce mít manželku! A chce ji mít za každou cenu…
Special na přání378 H BPeggy Morelandová (Moreland, Peggy)Romantická gestaCase Fortune vždycky dostal vše, co si umanul. Poté, co ztroskotala složitá jednání o fúzi s konkurenční firmou, si uvědomil, že mu zbývá jediná možnost, jak se dostat k cíli - musel svést dceru svého konkurenta.
Nasadil pro to všechny své zbraně - přitažlivý zevnějšek, charizmatickou osobnost, romantická gesta - bylo předem jasné, že mu Gina neodolá. Do celého jeho plánu se však vloudila chybička - Case ji začal mít rád víc, než by si přál.

Počet zobrazených záznamů: 17

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 459
Denní počet: 1
Počítáno od: 11.02.2020

Poslední modifikace 09.02.2020, 19:30:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace