Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 6/2018

Zobrazuji informace o produkci 6 / 2018


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Historická romance486 W Eleanor Websterová (Webster, Eleanor)Dokonalá hraběnkaPoznamenaná svým nemanželským původem si Sarah nedělá žádné iluze o manželství s někým z vyšší společnosti. Když ji tedy požádá o ruku hrabě Sebastian Langford, neváhá a jeho nabídku přijme. Může se tak vrátit do Londýna a pokusit se najít svoji sestru.
Sebastian po velkém zklamání z prvního manželství už nestojí o velkou lásku, potřebuje ovšem náhradní matku pro svoji psychicky otřesenou dceru a syna. Toho však musí nejprve vypátrat…
Historická romance487 Z Georgie Lee (Lee, Georgie)Sen o PopelceJoanna Radcliffová vyrostla v internátní škole pro budoucí guvernantky. Nebýt věrných přítelkyň Rachel, Isabel a Grace, připadala by si docela opuštěná. Jako nalezenec, dívka bez minulosti, jíž se zřekli i vlastní rodiče, nečeká od života mnoho, přece však tajně doufá, že si najde milujícího manžela.
V majoru Prestonovi potkává spřízněnou duši, je však přesvědčená, že díky svému postavení je pro ni nedosažitelný. Podaří se Joanně najít vytoužené štěstí?

(1. část minisérie Pohádkové osudy)
Sladký život383 X Kate Hewittová (Hewitt, Kate)Zpěv cikádUž dlouho odmítá Talia opustit bezpečí toho, co zná. Svět venku jí ublížil. Toho světa se bojí… Ale pak ji dědeček požádá, aby pro něj na opačném konci zeměkoule získala něco jako ztracenou vzpomínku!
Už sedm let se Angelos trestá se za to, čeho se dopustil, a aniž by si to uvědomoval, trestá za to i toho, komu bylo ublíženo ještě více než jemu…
A pak se ti dva setkají. Bude jejich setkání jenom tou chvílí, kdy se minou a budou pokračovat dál svou osamělou cestou, nebo získají Talia a Angelos naději na něco nového, dobrého a krásného?

(Šestý svazek osmidílné řady o ztracených vzpomínkách!)
Sladký život384 Y Tara Pammiová (Pammi, Tara)Dva týdny v PařížiBylo to fiasko!
Šejk Zajn má plán, jak získat manželku. Jenže nepočítá s tím, že víc než všechny sofistikované krásky, které mu až do paláce dodala sňatková agentura, ho zaujme protivná holka, která vůbec netuší, jak se chovat k vládci!
Bylo to fiasko!
Amalia nejen že nepomohla svému bratrovi a nedostala ho z vězení, v němž trpí za skutečného zločince, dříve než stihla přednést svou žádost, zjistila, že se líbá s nejúžasnějším a nejnafoukanějším chlapem pod sluncem. S chlapem, který si myslí, že mu patří celý svět. A v něm… i její maličkost!

(Třetí díl minisérie Čtyři miliardáři a láska!)
Sladký život Duo224 I ASharon Kendricková (Kendrick, Sharon)Princezna na útěkuSophie, princezna z ostrovního království Isolaverde, dostala jedinou možnost, jak zjistit, o čem je život. Normální život normálních, neprivilegovaných lidí… A stala se z ní kuchařka na australské dobytčí farmě!
Jenže když se na scéně nečekaně objevil majitel farmy, charismatický anglický miliardář Rafe, rázem všechno "normální" být přestalo.
A stalo se to nádherné.
A stalo se to strašné!
Sladký život Duo224 I BJennie Lucasová (Lucas, Jennie)Odhalení v GranaděSvedl mě snadno. Zničil mou obranu, jako by byla z papíru…
Tak znějí první slova Leniny zpovědi. Její příběh, který začíná setkáním s neodolatelným španělským aristokratem Alejandrem, pokračuje Leniným útěkem - od počátku odsouzeným k neúspěchu - až po konfrontaci s mužem, který ji okouzlil… a zklamal. A který se rozhodl, že Lena je tím, co chce a co bude mít.
A slovo neúspěch Alejandro ve slovníku nemá!
Sladký život Duo225 J ARachael Thomasová (Thomas, Rachael)Ruská nocPro to, aby se ta všetečná novinářka nedozvěděla pravdu, je Nikolaj ochoten udělat všechno! I kdyby to znamenalo, že ji bude muset svést!
Ne že by se musel přemáhat, jiskra mezi nimi přeskočila už ve chvíli, kdy Emma vystoupila na tom zasněženém ruském nádraží z vlaku!
To, že Nikolajovi podlehla, se muselo stát, a Emma nelitovala ani na okamžik. Nikolaj ale přece věděl, že přijela dělat svou práci! Tak proč jí to teď vyčítá?
Sladký život Duo225 J BChantelle Shawová (Shaw, Chantelle)Za polární zářeAksel, vládnoucí kníže ostrovního Storvhalu, ležícího daleko na severu, je stejně chladný jako jeho země… Ne, je stejně prochladlý jako Storvhal za polární noci. Musí takový být! Jen tak napraví pověst svého otce, jen tak se vypořádá s vlastní minulostí, jen tak může být svému lidu dobrým vládcem!
To Mina, shakespearovská herečka, která Aksela v roli Julie okouzlila, má ke své odtažitosti jiný důvod. I ona je ale chladná jako zima na severu…
Jenže pak se ti dva potkají. A po zimě náhle není ani stopy!
Desire1148 K Jillian Burnsová (Burns, Jillian)Zasažen láskouMisí v Paraguayi, při které Clay osvobodil Gabriellu ze zajetí, jeho úkol nekončil. Gabby se ocitla v nebezpečí a Clay se musel ujmout role jejího ochránce a postarat se o její bezpečí alespoň do doby, než bude strůjce nepříjemných událostí, které se Gabby dějí, dopaden. Clay netušil, že těžší než chránit Gabby před nebezpečím pro něj bude ochránit své srdce před city k ní.
Desire Duo1149 O ASilver Jamesová (James, Silver)Ďábelská smlouvaJezdkyně rodea Savannah se nenachází zrovna v nejlepším období. Je bez peněz a její kůň si pohmoždil nohu, takže hrozí, že bude muset vzdát soutěžní sezónu. V Las Vegas se na ni ale usmálo štěstí, potkala muže, který jí nabídl, že ji bude během následujícího roku sponzorovat, když si ho ona na jeden rok vezme. Chase Barron totiž nutně potřebuje manželku!
Desire Duo1149 O BKaren Boothová (Booth, Karen)Deset dní radostiStačil jeden pohled do modrých očí batolete a Aiden věděl, že jeho divoké a svobodné dny skončily. Potřeboval jen přimět Sarah, dočasnou opatrovnici svého syna, aby ho naučila něco o otcovství… Doufal, že tato kráska bude souhlasit a zůstane deset dní v jeho domě. Netušil jen, že bude tak těžké soustředit se na nové povinnosti a nezabývat se Sařinými nepřehlédnutelnými křivkami…
Zlatá kolekce78 U Sylvia Andrewová (Andrew, Sylvia)Divoška a džentlmenDeborah je sirotek bez věna a ke své smůle má velice nezávislou a impulzivní povahu. Může si taková dívka vůbec najít ženicha?
Hugo Perceval je dobře vychovaný mladý šlechtic, který má rád pořádek, a proto se po třicítce rozhodne, že je načase se oženit - chce si najít způsobnou, mírnou, vždy uhlazenou nevěstu - zkrátka pravý opak Debory. Jenže osud má v plánu něco úplně jiného!
Special na přání337 G AAnne Matherová (Mather, Anne)Štěstí čeká v RiuJiskra, která přeskočí mezi brazilským obchodníkem Alejandrem a anglickou novinářkou Isobel, se promění v požár! A spáleniště, které po něm zbylo, ani pro jednoho nikdy nezarostlo novou trávou… Dostanou po třech letech, když se v Riu znovu setkají, příležitost napravit, co pokazili?
Special na přání337 G BLaura Wrightová (Wright, Laura)Roční manželstvíMediální magnát a zapřisáhlý starý mládenec Trent Tanford má problém - jeho otec mu dal týden, aby si našel manželku, jinak přijde o vedení firmy. Trent si všiml nevšedního půvabu své sousedky Carrie i nesporné inteligence, která zářila z jejích okouzlujících očí. I když to vypadalo hodně bláznivě, nabídl jí manželství na rok…
Special na přání338 H ABarbara Dunlopová (Dunlop, Barbara)Opravdové štěstíSexy manžel, milionář, luxusní střešní nástavba na Park Avenue, neomezené bankovní konto… to všechno Elizabeth má. Chybí jí jen dítě. Jenže její manžel Reed se oženil se svou firmou a ona je celé večery sama. Když Elizabeth zjistí, že je konečně těhotná, bojí se, jestli už na záchranu jejich manželství není pozdě!
Special na přání338 H BKate Hewittová (Hewitt, Kate)Noci pod AkropolíAténský stavitel jachet Demos ví, co potřebuje. Manželku. A ví, jaká má být - krásná, zábavná, nekomplikovaná, připravena si život s ním užívat! Zdá se, že přesně taková je Althea, lvice nočních klubů, přelétavý motýlek, královna zlaté mládeže. A Demos ví, jak to zařídit, aby se sňatkem souhlasila.

Počet zobrazených záznamů: 16

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 740
Denní počet: 1
Počítáno od: 09.06.2018

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace