Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 2/1997

Zobrazuji informace o produkci 2 / 1997


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance209 A Kay Gregoryová (Gregory, Kay)Žluté růžeKdyž se Georgina poprvé setká s Claytem, netuší, že jí tenhle arogantní, sebejistý náfuka obrátí život vzhůru nohama. Díky němu se stane ředitelkou hotelu, díky němu málem přijde o rozum – a díky němu zažije, co ještě nezažila!
Romance210 B Valerie Parvová (Parv, Valerie)Nástrahy bušeJill rozhodně nechtěla rozhořčený článek, který o Bryanovi napsala, uveřejnit. Ale když onemocněla, článek omylem vyšel. A pak se před Jill objevil rozzlobený Bryan a Jill musela splnit vše, co po ní žádal…
Romance211 C Helen Bianchinová (Bianchin, Helen)Manžel neznámýElise si po automobilové nehodě nic nepamatuje - ani muže, který za ní každý den chodí do nemocnice a o němž říkají, že je její manžel. Alejandro je milý, pozorný, něžný ... tak proč Elise cítí neblahou předtuchu, když si ji Alejandro odváží domů?
Romance212 D Laura MacDonaldová (MacDonald, Laura)Nalezená láskaKate se stará o bolavé duše svých pacientů, sama si však nedovede poradit, když do jejího života vstoupí Tom, který vzhledem připomíná jejiho prvního manžela. A ke všemu se do Toma zamiluje její třináctiletá dcera!
Historická romance9 Z AGwyneth Mooreová (Moore, Gwyneth)Tajuplná vdovaDávné lásky 1997Leo netuší, do jakých problémů se dostane, když vezme do svého kočáru malou holčičku Consuelu. Ta čeká u cesty na prince, kterého chce přivést domů mámě. Zhýčkaný a cynický Leo rozhodně není správným adeptem pro tuto roli... ale to Consuela naštěstí neví.
Historická romance9 Z BAnnette Summersová (Summers, Annette)Odvážná ladyDávné lásky 1997Candance Marstonová, dcera anglického lékaře, vyrůstala v chudobných podmínkách v Indii, kam byl její otec poslán pracovně. Není proto vhodnou kandidátkou pro vstup do vyšší společnosti. Lord Rochdale se s ní přesto ožení. Jde o fomální sňatek, který má trvat pouze rok, proto, aby Lord získal své dědictví. Candance se však pro peníze nevdávala.
Superromance45 X Anne Loganová (Logan, Anne)Čarovný svit měsíceMadeline chce zjistit pravdu o svém bratrovi. Setkává se s policistou Alexem Batistou, který jí prozradí, že bratrův případ byl náhle uzavřen. Madeline je ale cílevědomá, mladá a krásná žena, která se jen tak lehce nevzdává. Snad právě proto na ni Alex nemůže přestat myslet. Silně ho totiž přitahuje.
Mira4 Q Candance Campová (Camp, Candance)Ve jménu lásky a ctiKdyž Priscilla otevřela dveře, stál za nimi nahý muž! Podíval se na ni a pak se jí zvolna složil k nohám. "Kdo to je, Priscillo?" chtěl vědět její otec, ale ona mu neuměla odpovědět...
Kdo byl ten neznámý cizinec? Proč se ho někdo snažil zabít? A co se stalo s jeho pamětí?
Desire209 K Joan Elliott Pickartová (Pickart, Joan Elliott)Neobvyklý úkolJillian se již jednou v lásce zklamala. Nyní se jako spisovatelka romantických příběhů schovává před realitou ve svém vysněném světě. Přesvědčí ji Forrest, že žít je třeba doopravdy?
Desire210 L Kristin Jamesová (James, Kristin)Magický polibekBryce přispěchal Angele na pomoc jako neohrožený rytíř. Problém je však v tom, že ho o to požádala její matka a tak Angela nemá zájem. Anebo že by Bryce nebyl tak nudný chlapík, jak vypadá?
Desire211 M Naomi Hortonová (Horton, Naomi)Od čeho jsou kamarádky?Connor nemá lepší a spolehlivější kamarádku než je Andie. Vytáhla ho z každého průšvihu, pomáhala mu léčit jeho splíny. Jenže teď si Connor konečně uvědomil, že jeho kamarádka je především velice přitažlivá žena. Všimne si také, že ho Andie již dlouhá léta miluje?
Desire212 N Rebecca Brandewyneová (Brandewyne, Rebecca)Riskantní podnikMorgan je drsný kovboj z Kansasu, Cat je elegantní rusovláska z New Yorku. Zdálo by se, že ti dva nemohou mít v životě nic společného. Ale Cat nečekaně zemřel její milovaný otec a ona si musí poradit s řízením firmy, kterou po sobě zanechal. Má to háček – druhou polovinu firmy vlastní Morgan. Jak se ti dva vůbec snesou?
Polibky16 E Lilian Peakeová (Peake, Lilian)Lásku ti neslíbímKdyž Abigail přijala pozvání na výlet do Švýcarska, netušila, že potká nejpřitažlivějšího muže pod sluncem - a že ten nejpřitažlivější muž bude řídit auto, které ji srazí k zemi!
Temptation143 R Carrie Alexanderová (Alexander, Carrie)Celá se chvěješ...Kate je vědkyně každým coulem a nic nenechá náhodě! Půjde na lásku vědecky: napíše počítačový program, který jí vybere nejvhodnějšího manžela. Vychází to skvěle – až na to, že když se jí dotkne Jamie Flynn, který je podle počítače pro manželství naprosto nevhodný, celá se rozechvěje touhou....
Temptation144 S Leandra Loganová (Logan, Leandra)Nejmilejší manželMít každý den v týdnu jiného manžela, to je pěkná dřina – ale Madeline dokáže všechno stihnout. Ovšem jenom do chvíle, než jí manžel číslo pět začne dělat potíže. Nejdřív ji zkusí svést, pak jí dá výpověď – a nakonec po ní chce, aby předstírala, že je jeho ženou doopravdy!
Pokušení lásky20 W ACaroline Crossová (Cross, Caroline)Raffertyho andělPokušení lásky 1997Maggie má všechny důvody Chase Raffertyho nenávidět – a přesto ho zachránila tím, že u soudu svědčila v jeho prospěch. Nyní se setkávají znovu. A jak se zdá, i tentokrát Maggie Chase zachrání. Kdo však ochrání ji před Chaseovou přitažlivostí?
Pokušení lásky20 W BRita Clay Estrada (Estrada, Rita Clay)Hurikán láskyPokušení lásky 1997Hurricane Mitchell vpadl do Bernadettina života jako smršť, ale podle všeho stejně rychle zase zmizí. Je to vlk samotář, který se žene z jednoho nebezpečí do druhého. Je v silách jedné slabé a osamělé ženy změnit ho natolik, aby dal před dobrodružstvím přednost rodinnému krbu?

Počet zobrazených záznamů: 17

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3287
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace