Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 12/1996

Zobrazuji informace o produkci 12 / 1996


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance201 A Rebecca Wintersová (Winters, Rebecca)Princ z pohádkyAnna má ráda pohádku o Louskáčkovi. Když ji maminka vezme na balet napsaný podle ní, je Anna jako u vytržení. A ještě víc ji překvapí, když ji o přestávce osloví muž, který se princi Louskáčkovi nápadně podobá. To ještě netuší, že je to její otec!
Romance202 B Stephanie Howardová (Howard, Stephanie)Falešná láskaJosh je tím posledním mužem, kterého by chtěla Sally potkat! Když jí navíc nařídí, aby zavřela svůj obchod, rozhodne se, že si to s ním jednou provždy vyřídí!
Romance203 C Elizabeth Oldfieldová (Oldfield, Elizabeth)TajemstvíKdyž se Sofie ujala syna své mladé nájemnice, netušila, do jakého dobrodružství se pouští. Při hledání jeho otce se potká s mužem svých snů, ten jí však odmítá uvěřit jediné slovo!
Romance204 D Marion Lennoxová (Lennox, Marion)Poslední rájKdyž pošlou Elii do Antarktidy, aby udělala interview s doktorem Connorem, zalapá po dychu. Tento známý vědec je jediným mužem na světě, který ji upřimně nenávidí – a má pro to svoje důvody!
Superromance43 X Janice Carterová (Carter, Janice)Vánoční překvapenío malého městečka Bennetts Hill přijíždí mladá historička umění Nora. Nejenže chce uniknout vánočnímu shonu velkoměsta, ale především chce pracovat na životopise místní malířky, která před lety záhadně zmizela. Ještě netuší, že její plán naruší šokující objev, ale i velmi pohledný místní šerif Dan.
Desire201 K Suzannah Davisová (Davis, Suzannah)Vánoční hvězdaReportér Mac pátrá po herečce, která je zapletena do skandálu s prodejem dětí. Podaří se mu sice ji i jejího adoptivního syna najít, ale je pro něj velice těžké zůstat objektivním novinářem. Marisa je totiž jeho bývalá láska.
Desire202 L Doreen Owens Maleková (Malek, Doreen Owens)Volba srdceCarol se připravuje v domku u moře na zkoušku. Těší se na klid na pláži, ale k jejímu zděšení se hned druhý den objeví stavební parta Taye Kirklanda, která má podle smlouvy s jejím nedávno zemřelým otcem domek renovovat. Ke všemu je Tay tak přitažlivý muž…
Desire203 M B. J. Jamesová (James, B.J.)Se srdcem lovceKdysi byli nerozluční přátelé Jeb, Tony a jeho sestra Nicole. Z Tonyho se stal masový vrah a z Jebá policista, který po něm pátrá. A Nicole, která nic netuší, je Jebova jediná stopa.
Desire204 N Ann Majorová (Major, Ann)Vánoční kovbojLeader a Heddy se narodili ve stejný den pod vánoční hvězdou. Jejich cesty byly dlouho společné, nyní se však rozdělily a zdá se, že není návratu. Ale na Vánoce se někdy mohou stávat zázraky…
Polibky14 E Kate Proctorová (Proctor, Kate)Strážkyně tajemstvíKdyž se Ginny rozhodne pomoci své přítelkyni Libby, netuší, že jí osud postaví do cesty nebezpečnou překážku. Michael Grant je rozhodnutý použít veškerý svůj šarm na to, aby se dozvěděl, jaké tajemství před ním Ginny skrývá!
Temptation139 R Gina Wilkinsová (Wilkins, Gina)Čas splněných přáníCo si počít, když si vás dvě opuštěné děti vyberou za nové rodiče? Ryan se to líbí: dávno toužila po velké rodině. Max je však jiný případ. Ten svoji svobodu a nezávislost rozhodně neprodá lacino!
Temptation140 S Vicki Lewis Thompsonová (Thompson, Vicki Lewis)Tajemná ženaLeigh je žena mnoha tváří a mnoha tajemství. Jak poznat, na které straně stojí? Klidně to může být ona, kdo má prsty v drobných sabotážích na ranči. Joe se zmítá mezi důvěrou a podezřením. Jako bývalý policista je zvyklý nevěřit nikomu. Jenže když jde o Leigh, je těžké zůstat nestranný…
Pokušení lásky18 W ADebra Carrollová (Carroll, Debra)Muž pod jmelímPokušení lásky 1996Když se stane nějaký průšvih, Sabrina u toho nemůže chybět. Nešťastné náhody doslova přitahuje. Obvinit z krádeže šperků nového šéfa, to už je skutečně velká smůla. A zamilovat se do něj na první pohled? To se může stát jen Sabrině!
Pokušení lásky18 W BGlenda Sandersová (Sanders, Glenda)Ve vlčím rouchuPokušení lásky 1996Může být láska silnější než smrt? Silnější než zapomnění? Při automobilové nehodě Craig ztratil paměť. Ocitl se v neznámém městě a na nic si nevzpomíná. Ze všech lidí mu jedině Holly připadá povědomá. Je to jen shoda náhod, nebo ho k ní přivedla věčná a nepomíjející láska...?

Počet zobrazených záznamů: 14

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3161
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace