Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 3/2024

Zobrazuji informace o produkci 3 / 2024


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Historická romance624 W Lara Templeová (Temple, Lara)Svatba vzpurného hraběteKomplikovanými vztahy v rodině Carringtonových proplouvá Genny se zručností zkušeného lodivoda. Nejdůležitější pro ni je chránit svou ovdovělou sestru a kvůli tomu neváhá využít, stejně jako její dědeček generál, jakoukoli strategii. Mohlo by se jí to podařit, jen kdyby spolupracoval i hezký nový vévoda Christopher Westford a nepřitahoval ji tak moc, až se na úkol téměř nemůže soustředit. O Christopherovi, jenž většinu života strávil na moři, mezi smetánkou kolují nejrůznější báchorky. Ale Genny důvěřuje svým instinktům, které jí napovídají, že takového muže už jen tak nepotká…
Historická romance625 Z Ann Lethbridgeová (Lethbridge, Ann)Těžká volba lady MargueriteOvdovělá lady Marguerite skrývá nepříjemné tajemství. Zoufale potřebuje peníze, a tak kývne na nabídku Jacka Vincenta, hraběte Comptona, aby se na přechodnou dobu stala vychovatelkou jeho tří malých dcer, které vyrůstají bez matky. Před svým zaměstnavatelem toho musí hodně skrývat, a navíc svádí každodenní bitvu mezi srdcem a rozumem. Jack Vincent je totiž velice přitažlivý muž a Margueritino rozhodnutí již nikdy se neprovdat se otřásá v základech. Jeho okouzlující dcery navíc touží po mateřské lásce.
Sladký život521 X Dani Collinsová (Collins, Dani)Šťastně zmařená svatbaEden předstírala, že je šťastná. Vzít si Huntera za muže dávalo smysl! Až na to, že ona nechtěla jeho… a on nechtěl ji.
To Remy, Hunterův svědek byl ten pravý. Poznala to už před pěti roky z toho, jak ji sevřel v náručí, jemně i silně zároveň. Byla v tom jasná touha, ale zároveň vzkaz, že je pro něj důležitá a cenná. Remy byl první, kdo se k ní dostal trochu blíž. A od té doby s ním každého muže srovnávala.
Jejich rodiny se nenáviděly… a nenávidět ho měla i ona. Jenže pak, když se z celé svatby stala nepodařená fraška, se spolu ocitli v hotelovém pokoji a Eden už to nemohla neříci:
„Nikdo se nic nedozví!“
Sladký život522 Y Heidi Riceová (Rice, Heidi)Party u milionářeAlex měl jasno! Jediné, o co té dívce – která se navíc určitě nejmenovala Ellie! – šlo, bylo dostat se přes něj k Romanovi, jeho příteli, a vydávat se za jeho dávno ztracenou sestru. A byla pro to ochotná udělat všechno! Doslova všechno!
Ale jak to, že odmítla jeho peníze? Jak to, že od něj utekla? Jak to, že nepokusila svou intriku dotáhnout až do konce? Že by se Alex v Elii tak moc spletl? Že by urazil a ponížil nevinnou dívku, o které od oné společné noci nepřestal snít?
Něčím ho okouzlila, i když si dával pozor, aby ji nezkoumal moc zblízka. Jenže od něj nic, ale opravdu vůbec nic nechtěla! Za to on by toho od ní chtěl stále víc!
Sladký život Duo362 I AEmmy Graysonová (Grayson, Emmy)Neochotná nevěsta„Zasloužíte si někoho lepšího,“ řekla Clara tajemnice korunního prince Alarika svému šéfovi, když zkrachoval po devíti letech zásnub jeho plán na sňatek s bohatou dědičkou.
A Alaric si to myslel taky. Problém byl v tom, že když se řeklo „někdo lepší“, nedokázal si představit nikoho jiného než… Claru. Ženu, která pro něj pracovala, ženu, jejíž společnost si poslední rok užíval mnohem více, než by se slušelo. Ženu, u níž nevěděl, jak se k ní chovat, když ji konečně získal!
Sladký život Duo362 I BSharon Kendricková (Kendrick, Sharon)Prince jsem nechtěla!Xanthos, nevlastní bratr monterosského krále, o své korunované příbuzné moc nestojí, takže nemá důvod mít rád ani svého bratra, ale ani Bianku, sestru své novopečené švagrové. Přesto se uvolí odvézt ji z královské svatby svým letadlem do Londýna. Doba, kterou spolu stráví v pustých horách, kde nouzově přistanou, úplně změní názory, které na sebe ti dva měli. A nejenom názory!


Volné pokračování knihy Na královském turné, která vyšla v září minulého roku.
Sladký život Duo363 J AMelanie Milburneová (Milburne, Melanie)Nikdy na ni nezapomnělByla první, která mu kdy řekla ne, a to zabolelo.
Jenže… jenže Harper byla matka jeho dcery. A proto si Jack umínil, že z ní udělá svou nevěstu. Chtěl své dítě zabezpečit a za nejlepší způsob, jak to provést, považoval manželství. Harper však nestačí jistota a bohatství. Chce mnohem více, než je jí Jack schopen dát!
Sladký život Duo363 J BAnnie Westová (West, Annie)Toskánsko plné vášněMoc ji chtěl, toužil po ní. A přesto svatební noc, o níž Ida snila, Cesare odmítl!
Nikdy si tu ženu nechtěl brát, byl k tomu ale donucen. Přinutili ho vydíráním, a to je něco, co hrdý Ital nesnese!
Její široký úsměv mu připomínal vycházející slunce nad milovaným Toskánskem. Nad Toskánskem, kam ji o čtyři roky později odvezl… aby ji ochránil, aby se jí zbavil… aby zjistil, že všechno bylo jinak!
Desire1286 K Kira Sinclairová (Sinclair, Kira)V zajetí oceánuJameson Neally, známý také jako Joker, je jedním z nejproslulejších hackerů na světě. Zásadně pracuje sám, ale okolnosti ho přinutí, aby z dálky sledoval a dohlížel na sestru svého přítele. Kinley ho fascinuje čím dál tím víc. Je skoro stejně dobrá jako on, stále se snaží jít po krku nejrůznějším grázlům a napravovat jejich zločiny a stále je na útěku. Když se ocitne ve skutečně velkém nebezpečí, Jameson neváhá a v podstatě ji unese na svou jachtu, aby ji ochránil…
Desire Duo1287 O ACynthia St. Aubinová (Aubin, Cynthia St.)Dívka s modrou krvíŽivotní příběh drsného spolumajitele palírny Remyho Renauda by mohl nastartovat kariéru osudem stíhané televizní producentky Cosimy. Zbývá jen jediné, podepsat smlouvu a začít s natáčením. Tak jednoduché to ale nebude. Remy tuší, že mu Cosima něco tají, a Cosima zase ví, že se spolu již setkali, přestože si na ni Remy nepamatuje. Pro ni to však byla noc, která jí navždy změnila život…
Desire Duo1287 O BJules Bennettová (Bennett, Jules)Když neplatí pravidlaPlus size modelka Mila získala smlouvu na focení pro prestižní časopis, zaměřený na představování nových talentů. Mohl by to být start její budoucí hvězdné kariéry. Má to však jeden háček: charismatického majitele časopisu Cruze Westbrooka, v jehož sídle daleko od civilizace se má fotografování konat. Mila dorazí do Cruzova sídla během bouře, která je odřízne od okolního světa. Zůstanou spolu a bojují proti neodolatelné vzájemné přitažlivosti. Je možné mít pracovní a zároveň soukromý vztah?
Zlatá kolekce147 U Annie Burrowsová (Burrows, Annie)Manželské štěstíCo se skrývá za nenadálou žádostí o ruku?
Imogen Hebdenová je v situaci, kdy si nemůže o svém případném nápadníkovi dělat velké iluze. Není nijak krásná, je zbrklá, a navíc pověst jejích rodičů je přímo skandální.
A najednou dostává nabídku k sňatku. Vikomt Mildenhall, syn hraběte z Corfeu, ten nejpyšnější a nejarogantnější floutek v Londýně, ji požádá o ruku v okamžiku, kdy by to Imogen čekala nejméně. Ale není to jen proto, že je přítelem jejího nevlastního bratra?
Special na přání475 G AMichelle Celmerová (Celmer, Michelle)Vévodova aférkaCharles Frederick Mead má ve svých šestatřiceti letech vše, co si může přát ? peníze, moc, šarm na rozdávání a na každém prstu alespoň jednu ženu. Jeho pověst sukničkáře je na ostrově nechvalně známá. Viktorie Houghtonová ale nemá vévodu příliš v lásce, přestože pro něj musí pracovat jako osobní asistentka. Jeho svodům se však těžko odolává a po prvním polibku je Viktoriino srdce zcela ztraceno. Vášeň, která mezi nimi vzplane, již nelze uhasit…
Special na přání475 G BMaureen Childová (Child, Maureen)Dívka v nesnázíchRodina Julie Prenticeové patřila k newyorské šlechtě, lidem s modrou krví, kteří si ze všeho nejvíce zakládají na svém dlouhém rodokmenu. A teď jejich princezna čeká dítě sice s boháčem, ale bez patřičného původu. Takový skandál! Juliina rodina se jí zřekla, otec jejího dítěte, Max Rolland, pochyboval o svém otcovství, a ke všemu Julii začal někdo vydírat. Podaří se jí tuto nelehkou životní situaci vyřešit?
Special na přání476 H AMiranda Lee (Lee, Miranda)Dáma ze SydneyPodle poslední vůle svého přítele se úspěšný australský podnikatel Nick stal opatrovníkem Sarah! Tato mladá dáma ze Sydney, má všechno – mládí, krásu i bohatství. Jediné, co jí chybí, je láska… Nedokáže si totiž představit, že by tento cit sdílela s kýmkoliv jiným než s Nickem. S Nickem, který od ní odhání všechny nápadníky, s Nickem, který se před ní předvádí s desítkami přítelkyň, s Nickem, který, když si myslí, že to nevidí, se na ni dívá s touhou v očích…
Special na přání476 H BJennifer Lewisová (Lewis, Jennifer)Cizí princKorunní princ Sebastian, světák, obchodník a miliardář si ani neuvědomuje, jak moc potřebuje asistentku Tessu Banksovou k udržení chodu své společnosti, kterou Tessa z kanceláře na Manhattanu úspěšně řídí. Postupně se stala nenahraditelnou nejen pro společnost, ale i pro princův soukromý život. Když mu však předloží výpověď z pracovního poměru, rozhodne se Sebastian udělat to nejlepší, co umí: svede ji a připoutá k sobě. Brzy však zjistí, že se jeho plán obrátil proti němu…

Počet zobrazených záznamů: 16

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 59
Denní počet: 1
Počítáno od: 31.03.2024

Poslední modifikace 31.03.2024, 22:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace