Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 9/1997

Zobrazuji informace o produkci 9 / 1997


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance237 A Barbara McMahonová (McMahon, Barbara)Nevěstin bratrAshley přijíždí do starobylé Granady, aby se ujala organizace svatby svého přítele Chada. Postupně si ji získává nejen slunné Španělsko, ale hlavně nevěstin bratr Juan Carlos. A ani ona jemu není tak zcela lhostejná, i když je už zasnouben....
Romance238 B Roz Dennyová (Denny, Roz)Tatínek na dobírkuSarah už na svého osmiletého syna Mikea sama nestačí. Agentura ji posílá jako Mikeova „náhradního tatínka“ Gabea Parkera. Jenže…. Tenhle typ lehkomyslných hejsků už Sarah dobře zná! Právě takový byl i její bývalý manžel!
Romance239 C Karen van der Zee (Zee, Karen van der)Zajetí v rájiObchodní metody Chase Montany nejsou fotografce Sky vůbec sympatické. Když ji však Chase pozve, aby ho doprovázela na odlehlý ostrov, Sky kupodivu souhlasí.
Romance240 D Caroline Andersonová (Anderson, Caroline)Něžný otecJamie přichází na malebný skotský venkov odpočinout si od městského ruchu. A také pomoci doktoru Buchananovi, jenž hledá na inzerát dalšího lékaře do své ordinace. K srdci jí však nepřiroste jen zdejěí krásný kraj... ale i její nový šéf!
Superromance52 X Judith Arnoldová (Arnold, Judith)Zůstaň, lásko!Jane chystá svatbu s úspěšným bankéřem Markem. Během příprav se ale vynoří nečekaná překážka: Jane byla ve svých osmnácti letech krátce provdána za svého spolužáka ze střední školy Codyho. A teď náhle vychází najevo, že její manželství s Codym nebylo právoplatně zrušeno!
Sladká romance7 F Rosemary Hammondová (Hammond, Rosemary)Dokonalý mužSarah se ujala záhadného muže, kterého vlastníma rukama vytáhla z vraku havarovaného auta. Ross oplývá mužným kouzlem, před kterým je Sarah bezradná – nemá totiž s muži prakticky žádné zkušenosti!
Sladká romance8 J Jessica Hartová (Hart, Jessica)Muž z ostrovůDrew Tarrant se to nikdy nesmí dovědět! Ve chvíli, kdy Carey souhlasila, že se bude vydávat za svou sestřenici Camillu, netušila, jak těžké bude strávit čtrnáct dní na tropickém ostrově jen s Drewem a tou strašnou lží. A jak snadno jí to může zlomit srdce ....
Desire237 K Carole Bucková (Buck, Carole)Podivný návrhPam už nechce být panna. Rozhodne se požádat o pomoc Luca, majitele domu, ve kterém bydlí. Luc naoko s nabídkou souhlasí, ale pokouší se Pamelu od jejího bláznivého nápadu odradit. Co má ale dělat, když se do Pam zamiluje?
Desire238 L Audra Adamsová (Adams, Audra)Uskutečněný senByl to jen sen, že Rachel strávila noc s okouzlujícím mužem? Rachel si myslí že ano do chvíle, než zjistí, že je těhotná…
Desire239 M Merline Lovelaceová (Lovelace, Merline)Správný párAbby má nevděčný úkol, oznámit ženichovi své sestry, že se svatba konat nebude. Místo ženicha však přijíždí jeho nejlepší přítel Pete, aby nevěste sdělil, že její ženich byl nečekaně odvelen do akce. Svatební apartmá je však již objednáno….
Desire240 N Barbara Boswellová (Boswell, Barbara)Děti MontanyKara by mohla být pro rančera Maca ideální manželkou a opatrovnicí jeho dětí. Co má ale Mac dělat, když Kara nesouhlasí s manželstvím bez lásky?
Polibky23 E Charlotte Lambová (Lamb, Charlotte)Neboj se lásky!Měl to být nejšťastnější den v Gabriellině životě – den její svatby. Jenže muž, kterého si měla brát, ji děsí k smrti. A tak místo aby vykročila k oltáři, dala se na útěk. Své vlastní touze však nedokáže uniknout…
Temptation157 R Lyn Ellisová (Ellis, Lyn)Nová nadějeŠťastné manželství úspěšného právníka Michaela se zdravotní sestrou Terri se rozpadlo – manželé se nemohli přenést přes smrt svého malého synka. Michael přežije ztroskotání lodi i svou smrt. Získá nový vztah k životu. Vrací se, aby pomohl své ženě, kterou po tragédii opustil. Podaří se Michaelovi dokázat půvabné a smutné Terri že on je tím pravým?
Temptation158 S Kate Hoffmannová (Hoffmann, Kate)PirátKdyž Meredith najde na břehu zpola utopeného Griffina Rourkeho, nemůže uvěřit vlastním očím. Ten pirát je ztělesněním všech jejích dívčích snů a fantazií. Meredith však nepočítá s tím, že její milenec z 18. století prahne po pomstě.
BestSeller1 V APenny Jordanová (Jordan, Penny)Šance pro láskuRomanceKate zažije šok. Muž, kterého kdysi milovala a který ji zradil, se znenadání objeví na svatbě její dcery a prohlásí: "Sophy je mé dítě". Přišel jen kvůli dceři, kterou nevychoval, nebo má jiné důvody?
BestSeller1 V BPenny Jordanová (Jordan, Penny)Nezapomenutelný mužRomanceSetkání ve tmě se záhadným mužem bylo pro Courage osudné. I po letech nemohla zapomenout na jeho vášnivé polibky. Když potká Gideona, váhá - je on tím pravým?

Počet zobrazených záznamů: 16

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3440
Denní počet: 1
Počítáno od: 28.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace