Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 1/1996

Zobrazuji informace o produkci 1 / 1996


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance157 A Leigh Michaelsová (Michaels, Leigh)PozváníHeidi má dost důvodů, aby Dillona Archera nenáviděla: jejího otce připravil o továrnu, má tu drzost ubytovat se po tom všem v penzionu, který Heidi s matkou vedou, a ještě ke všemu se jí líbí!
Romance158 B Anne Matherová (Mather, Anne)Zvláštní intimitaNe každému se podaří, aby ho pravý šlechtic dovezl do nového bydliště jako nějaký taxikář. V malém skotském městečku to vyvolalo značný rozruch a vlnu dohadů.To se nesmí opakovat, přísahá v duchu Isobel, ale co má dělat, když se o ní Rafe pořád zajímá?
Romance159 C Penny Jordanová (Jordan, Penny)Zákon přitažlivosti Charlotte měla velké ambice, ale ukázalo se, že jako právník se dobročinností neuživí. Musela nastoupit do firmy svých kolegů - a to jí hodně vadí. Obzvlášť její šéf, úspěšný právník Daniel Jefferson, se na ni kouká pěkně skrz prsty - a přitom je to takový přitažlivý chlapík!
Romance160 D Joanna Neilová (Neil, Joanna)Léčba láskouPo nástupu do nového místa má doktorka Sarah Prentisová starostí až nad hlavu. A přitom se jí pořád plete do cesty věčně nabroušený doktor Martyn Lancaster. A proč ji přitom tolik přitahuje?
Superromance32 X Ruth Alana Smithová (Smith, Ruth Alana)Na druhý pokusNoah Kincaid se po smrti své tety vrací do svého rodiště, aby tak splnil její poslední přání. To ovšem znamená setkat se s Devon, kterou od svého mládí nepřestal milovat. Netuší, že Devon ovdověla. I ona si po letech uvedomí, že Noah byl a je tím jediným, kterého kdy milovala.
Desire157 K Joan Johnstonová (Johnston, Joan)Tvrdohlavá nevěstaFarmář Sam Longstreet se chce pomstít svému nepříteli tím, že si vezme jeho dceru. Callen se do Sama skutečně zamiluje a on má možnost uskutečnit svůj rafinovaný plán. Brzy však zjistí, že důležitější než pomsta... je láska.
Desire158 L Carole Bucková (Buck, Carole)Nečekaná láskaMatt požádá svou nejlepší přítelkyni Annie, aby mu pomohla najít TU PRAVOU. Doufá, že mu Annie předá své bohaté zkušenosti z milostného života, které jako mladá, úspěšná, nezávislá žena má. Ale tento "výcvikový kurz" se jim začíná vymykat z rukou... Je možné, aby se dlouholeté přátelství změnilo v milostný vztah?
Desire159 M Suzanne Simmsová (Simms, Suzanne)Modelka a dobrodruhSimon Hazard, průvodce turistů po thajské džungli, je chladnokrevný muž. Jeho poslední klient ho však přesto dokáže vyvést z míry. Špičková fotomodelka Sunday je totiž nejen velice krásná, ale má taky nebezpečné nápady.
Desire160 N Modean Moonová (Moon, Modean)Poklady srdceEvan Claymore zná Anninu duši, srdce a nejtajnější sny. Přesto však nikdy nespatřil její obličej. Dokud leží bezmocná na nemocničním lůžku a její svůdné tělo je ukryto pod obvazy, je to pro oba bezpečné. Jednou však přijde chvíle, kdy jí Evan pohlédne do tváře…
Special13 G AMargot Daltonová (Dalton, Margot)Nevinná ležValentinky 1996Molly napovídá o svém životě bohatému Kevinovi mnoho báchorek. Když už je pravda na spadnutí, šokovaná Molly zjišťuje, že Kevin není tím, za koho ho považovala. Kdo tedy je a jak se jmenuje nevinný cizinec?
Special13 G BKaren Youngová (Young, Karen)Zvláštní laskavostValentinky 1996Joe Masterson se pomalu smiřuje se svým osudem. To ale ještě netuší, že brzy obdrží dopis od malého děvčátka, které, jak se ukáže má víc rozumu než on sám i jeho bývalá láska Marlena dohromady.
Special13 G CMarisa Carrollová (Carroll, Marisa)Srdeční záležitostiValentinky 1996Zatímco se finanční poradkyně Lori se na venkově zotavuje po operaci srdce, její srdce je znovu v ohrožení a to vždy, když je nablízku mužný farmář Matt…
Special13 G DMuriel Jensenová (Jensen, Muriel)Sladká majitelkaValentinky 1996Sean Megrath ví o ženách své. Nenávidí celé to zrádné a prolhané plémě. Jediná, které se dá trochu věřit, je Abby. Jenže právě Abby chce více, než byl Sean kdy schopen kterékoli ženě dát: opravdovou lásku na celý život…
Polibky3 E Angela Wellsová (Wells, Angela)Kouzlo VikingůAngličanka Gina se do Dánska vydava hledat svoji sedmnáctiletou sestru Suzii. Místo ní však nachází urostlého sympatického Runeho Christensena. Bude z toho láska na celý život?
Temptation117 R Judith McWilliamsová (McWilliams, Judith)Jeden dobrý skutekProč chodí viceprezidentka známé reklamní agentury po svém rodném městečku a vypráví historky o tom, že viděla ducha? A proč se v penzionu na pobřeží skrývá tajemný cizinec? Každý z nich má své tajemství – a také důvod, proč odolávat neodolatelné přitažlivosti…
Temptation118 S Kate Hoffmannová (Hoffmann, Kate)Šťastně svobodný mužZe tří svobodných přátel v legendami opředeném kalifornském domě zbývá už jen Garrett McCabe. Kdo mohl tušit, že právě jeho, ostříleného svobodného mládence, zaujme plachá a tichá Emily? Objevil v ní citlivou a vášnivou ženu – ženu stvořenou pro lásku.
Pokušení lásky7 W AJoAnn Rossová (Ross, JoAnn)SkandályPokušení lásky 1996Dani milovala Ryana. Ten však tragicky zahynul. Nyní je tu jeho bratr Bren, úplně jiný nežli Ryan, ale přesto přitažlivý. Najde Dani v jeho náruči útěchu?
Pokušení lásky7 W BGina Wilkinsová (Wilkins, Gina)V jiném světlePokušení lásky 1996Když se do domu v chudinské čtvrti přestěhuje těhotná Dallas a její manžel Sam, nikdo netuší, že to jsou policisté v přestrojení, kteří jsou na stopě bandě překupníků dětí. Pro Dallas i Sama je tahle hra na manželství tvrdý oříšek. Příliš se podobá tomu, co by si v hloubi duše přál…

Počet zobrazených záznamů: 18

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3279
Denní počet: 1
Počítáno od: 28.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace