Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 12/1995

Zobrazuji informace o produkci 12 / 1995


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance153 A Heather Allisonová (Allison, Heather)Velké přáníKdyž Amanda hledá vhodné dítě pro televizní pořad o Santa Clausovi, netuší, co ji při natáčení čeká. Virginia roli televizní hvězdy zvládá dobře, ale zato s jejím tátou Kirkem, který se o dceru stará sám, jsou pořád problémy!
Romance154 B Elizabeth Barnesová (Barnes, Elizabeth)Zapomeň a odpusťReid kdysi pro Katy znamenal všechno. Ale ty doby už minuly! Když se spolu setkají, poznává překvapený Reid, že má před sebou jinou ženu - ale že ji má stále ještě rád!
Romance155 C Victoria Gordonová (Gordon, Victoria)Vánoční romanceAnnin pokus o smíření s otcem skončil krachem. Pokus o navázání vztahu se Steelem také. A tak se Anne rozhodne na oba zapomenout. Pár dní před Vánocemi se však u ní nečekaně objevuje Steele se zprávou, že její otec je vážně nemocný. Podaří se mu přimět Anne, aby změnila své rozhodnutí?
Romance156 D Judith Ansellová (Ansell, Judith)Domov srdceDoktorka Gena Lambová je mladá, půvabná, ale také velmi schopná lekářka. A to je důvod, proč opouští Austrálii a odjíždí pracovat do Sudánu. Není lehké čelit nemocem a podnebí této drsné země. Ještě těžší je však odolávat přitažlivosti doktora Richarda Maddisona….
Superromance31 X Margot Daltonová (Dalton, Margot)Obrazy láskyTodd je úspěšný malíř, kterému pro zalíbení v motivech Divokého západu přezdívají kritici Kovboj. Když si od výtvarnice japonského původu Kim pronajme půlku ateliéru, netuší, že z profesního přátelství může vzniknout láska. Proti vztahu dvou lidí odlišných ras se však staví jejich rodiny. Podaří se mladé dvojici překonat přesudky okolí?
Desire153 K Carole Bucková (Buck, Carole)Buď mým světlemPo nehodě přichází bohatý průmyslník o zrak. Slepecká instruktorka Julia pomáhá Roycemu v jeho nejtěžších chvílích. Má k tomu i jeden soukromý důvod. Byl to právě Royce, který jí před léty zachránil život. A tak Julia vrací největší dluh svého života…
Desire154 L Anne Marie Winstonová (Winston, Anne Marie)Najdi svou láskuDane Hamilton by se konečně rád oženil a založil rodinu. Prozatím je však jeho jedinou partnerkou mladá a neposlušná psí slečna Missy. Po jednom z Missyiných bláznivých kousků se Dane rozhodne vzít štěně do psí školy. Půvabná cvičitelka Annie si u Missy snadno sjedná respekt. Dokáže si také poradit se zamilovaným Danem?
Desire155 M Peggy Morelandová (Moreland, Peggy)Dětský lékařCecile má s muži špatné zkušenosti, zvláště pak s těmi, kteří nosí bílý lékařský plášť. V jejím životě se však objeví sympatický dětský lékař Rand Courey. Přesvědčí Cecile, že každý doktor není padouch a sukničkář?
Desire156 N Joan Johnstonová (Johnston, Joan)Kovboj se ženíCarter a Desireé od sebe navzájem cosi chtějí. Carter hledá místo, kde by se mohl usadit, a Desireé zase muže, který by ji ochránil před nenávistí bývalého manžela. Jeden druhému však mohou dát mnohem víc…
Regency6 J Irene Northanová (Northan, Irene)DohazovačiRichard dostal od otce těžký úkol – najít ženicha pro svou trochu výstřední sestru Mirandu. Richard s kamarádem Peterem dělají, co umějí – až je najednou ženichů víc, než je potřeba! Podaří se jim vyřešiť obtížnou situaci?
Polibky2 E Anne Wealeová (Weale, Anne)Turecké milováníNicola se těší na dovolenou v Turecku. Velmi nemile ji proto překvapí, že jedním z členů jejich skupiny je Richard Russell, muž, který před třemi lety zničil její kariéru. Během čtrnáctidenního putování však Nicola zjistí, že je Richard úplně jiný, než si představovala!
Temptation115 R Rita Clay Estrada (Estrada, Rita Clay)Daruj mi láskuPete nenávidí Vánoce. Rozvedený muž, kterému ex-manželka odvedla milované děti, vyhledává pouze povrchní známosti a ženám nikdy nic neslibuje. Nemá důvod slavit svátky lásky a rodinné soudržnosti. Jenže Carly to neodradí. Dala mu ten nejcennější dárek - a nejen na Vánoce…
Temptation116 S Kate Hoffmannová (Hoffmann, Kate)Divoška TarynPrávník Josh Banks, další z obyvatel domu „U svobodných mládenců“, dodal od jedné své klientky neobvyklý úkol: zkrotit její vnučku! Pokud Taryn někdo nezastaví, zakrátko o ní budou psát všechny bulvární plátky ve Státech. A jak se zdá, Josh je na to ten pravý…
Pokušení lásky6 W ACarol Devineová (Devine, Carol)Muž a půdaPokušení lásky 1995Sára je vším, co Zach kdy hledal a co se bál nalézt. Do jeho života vnesla světlo, z jeho rozpadajícího se ranče udělala domov - a také ho donutila pohlédnout do tváře minulosti. Dokáže si Zach přiznat, že ji miluje?
Pokušení lásky6 W BMadeline Harperová (Harper, Madeline)Intimní detailyPokušení lásky 1995Jessika udělala chybu, když přijala pozvání do televizní show. Moderátor Luke si s ní pohrával jako kočka s myší. Jessika chystá pomstu - ale jen do chvíle, než zjistí, že Luke je vřelý, vtipný, laskavý... a jako milenec naprosto bezkonkurenční!

Počet zobrazených záznamů: 15

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3097
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace