Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 9/1996

Zobrazuji informace o produkci 9 / 1996


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance189 A Jennifer Taylorová (Taylor, Jennifer)Učitelka láskyJames je přesvědčený, že jeho dcera Catherine utekla, protože jí učitelka Sarah pobláznila hlavu romantickými nesmysly. Přinutí jí, aby mu pomohla Catherine hledat. Ale i na něj přitom začíná působit nebezpečné kouzlo, které ze Sarah vyzařuje…
Romance190 B Anne Marie Duquetteová (Duquette, Anne Marie)Dinosaurus LadyNoelle je díky populárním televizním pořadům známá jako Dinosaurus Lady – a opravdu se zdá, že ji nic kromě vyhynulých ještěrů nezajímá. Pak se však na scéně objeví Matt – a všechno je náhle jinak.
Romance191 C Penny Jordanová (Jordan, Penny)Škola životaSarah od prvního okamžiku dobře ví, jaký Gray opravdu je - tvrdý, bezcitný a nesnesitelný chlap! Když však pro něho začne pracovat, zjišťuje, že se její city zvolna začínají měnit..... ale Gray se tváří, jako by se nic nedělo!
Romance192 D Judith Ansellová (Ansell, Judith)Věrné srdceBudoucí sestřičku Phoebe mají v nemocnici všichni pacienti rádi - a vypadá to, že ji mají rádi i lékaři! Kterého z nich si Phoebe asi vybere?
Superromance40 X Janice Kay Johnsonová (Johnson, Janice Kay)Stíny nociZa denního světla se Karen chová jako rebel. Nepotřebuje muže, aby ji ochraňoval. Sama je dostatečně silná a nezávislá. Neal s tím ale nějak nechce souhlasit. A to se jí nelíbí! I když v noci všechno vypadá úplně jinak. Nebezpečí, ale i láska.
Mira3 Q Penny Jordanová (Jordan, Penny)V dobrém i zlémRozlehlý, zchátralý vesnický dům je na prodej. O koupi projeví zájem tři zcela odlišné dvojice, které, jak se zdá, se ocitají na životních křižovatkách. Stanou se zdi tohoto domu svědky lásky, žárlivosti, vášně, touhy a smíření?
Desire189 K Pamela Macaluso (Macaluso, Pamela)Druhá šanceTenkrát se Callie musela vzdát své lásky. Nyní se po dlouhé době vrací do svého rodného města. Je Rorke stejným mužem, kterého opustila před deseti lety? A pochopí, že kdo hluboce miluje, musí umět i odpouštět?
Desire190 L Rita Rainvilleová (Rainville, Rita)Kde končí duhaLuke přijíždí na Havaj, aby tady přestavěl staré plantážnické domy na moderní penzióny. Najímá si místní odbornici, krásnou rudovlásku Megan, která dovede domům vdechnout tu pravou atmosféru. To není ovšem to jediné, čím Luka zaujme…
Desire191 M Cathie Linzová (Linz, Cathie)Žena v časeKane a Susan se během večírku v historickém domě přenesou v čase do minulého století, kde mají vyřešit záhadu smrti Elsbeth Whitakerové, přítelkyně Susaniny prababičky. Zpět se nemohou vrátit, dokud nezjistí kdo Elsbeth zabil.
Desire192 N Suzannah Davisová (Davis, Suzannah)Neobvyklé dědictvíCo má rančer Sam dělat, když se ocitne sám s malým dítětem? Samozřejmě zavolat své nejlepší kamarádce. Svobodná žena, jako je Roni, nemá sice zkušenosti s vychováváním dětí, ale aspoň je to žena.
Polibky11 E Charlotte Lambová (Lamb, Charlotte)NenasytnostTen muž je Keiře v patách. Sleduje ji přes půl světa jako dravec svoji kořist: Gerard Findlay, novinář, který větří senzaci. Zdá se, že zná všechny její chyby, všechna tajemství. Nedokázala před ním skrýt ani to nejhorší: nenasytnost.
Temptation133 R Susan Crosbyová (Crosby, Susan)Čas láskyIain a Kani dobře vědí, že jejich bouřlivá prázdninová romance nemá budoucnost. Netuší, že jejich zdánlivě náhodné setkání bylo pečlivě připravné, a tak z dovolené odjíždějí každý sám a se zlomeným srdcem. Jejich společní přátelé, kteří se je snažili dát dohromady, se však hned tak nevzdají!
Temptation134 S Judith Arnoldová (Arnold, Judith)Láska navěkyHistorie se opakuje... a cyklus uzavírá. Dáma ze zrcadla v domě U svobodných mládenců, která celá léta plnila lidem jejich přání, má sama také jednu velkou touhu. Teď se jí přání splnilo. Přízrak snad konečně nalezne klid – a jeho pravnučka životní lásku…
Pokušení lásky15 W ABarbara McCauleyová (McCauley, Barbara)Horké létoPokušení lásky 1996Když se kovboj Jaké Stone vydá hledat svou nevlastní sestřičku, netuší ještě, že kromě dítěte najde i to, o co vůbec nestál ženu, která mu jediným úsměvem může zlomit srdce…
Pokušení lásky15 W BBarbara McCauleyová (McCauley, Barbara)Dáma z TexasuPokušení lásky 1996Jessica Stoneova má svou hrdost. Když se jednou rozhodla bydlet uprostřed divočiny, nenechá si to rozmluvit. Ani muž tak přitažlivý jako Dylan Grant ji nezviklá. Je to právě naopak: Jessica přesvědčila jeho, aby s ní začal sdílet její sny…

Počet zobrazených záznamů: 15

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3349
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace