Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 5/1993

Zobrazuji informace o produkci 5 / 1993


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance29 A Day Leclaireová (Leclaire, Day)Manželství z rozumuVe světě bezohledných podnikatelů je mladá začínající obchodnice ztracená: Andrea by nedokázala udržet svoji firmu nad vodou, kdyby se jí nenaskytla možnost sňatku se zkušeným a rozhodným Thorem Thorsenem. Ale budou k sobě Andrea a Thor patřit opravdu jen naoko?
Romance30 B Catherine Georgeová (George, Catherine)Úhlavní nepřítelLucy žije se synem jako svobodná matka, a to v malém městečku Abbotsbridge není žádný med. Ještě ke všemu se z jedné ze svých toulek po světě vrací Joss, který jí kdysi tolik ublížil, takže ho teď považuje za svého úhlavního nepřítele. Nebo je to trochu jinak?
Romance31 C Leigh Michaelsová (Michaels, Leigh)Stará školaHeather chce zachránit novogotickou budovu bývalé školy, která po sto let vévodila celému kraji a teď jí hrozí zpustnutí. Majitel budovy, Cole Dennison, je muž velice bohatý, zaměstnaný a nepřípustný. Heather si ale umí poradit!
Romance32 D Bethany Campbellová (Campbell, Bethany)Jen takKdo by nechtěl prožít týden v nejkrásnějším apartmá hotelu v Las Vegas a vdát se za krásného muže? I když jen naoko? Nikki a Gil mají zastoupit slavnou hereckou dvojici, která touží uniknout pozornosti novinářů. Ale lákavá nabídka není bez nebezpečí. Hlavně pro Nikki…
Desire29 K Robin Elliottová (Elliott, Robin)Sophiino podkrovíSophie Clarksonová dostane zprávu, že její otec zemřel při výkonu služebních povinností. Brzy na to se dozví, že sama je dalším cílem šíleného vraha. Pomůže jí Tyson MacDonald, který s otcem sloužil v tajné službě?
Desire30 L Ann Majorová (Major, Ann)Provdaná za nepříteleStormy ve svém životě nepoznala příliš mnoho mužů. Pak se objevil jeden, který jí zachránil život a do kterého se vášnivě zamilovala. Je šťastná, že si ho muže vzít za muže. Má ji však také rád? Nebo se ji pokouší připravit o život?
Desire31 M Maura Segerová (Seger, Maura)Past na princeznuLorelei je dcerou kdysi slavného režiséra hororů a zdědila po něm zchátralý dům plný strašidelných rekvizit. Nemá moc peněz na opravu a tak když se přihlásí Lucas, že jí s prací za nevelký obnos pomůže, nezaváhá. To ale netuší, že Lucas přišel s jinými úmysly……
Desire32 N Diana Palmerová (Palmer, Diana)Případ ztracené sekretářkyLogan Deverell si váží Kit Morrisové jako dokonalé sektrářky. Teprve když mu Kit po hádce s jeho nejnovější milenkou dá výpověď, pozná, že v ní ztrácí i milovanou ženu........ Podaří se mu přesvědčit ji, že ji má rád?
Special2 G ACurtiss Ann Matlocková (Matlock, Curtiss Ann)Víc než matkaHarlequinkyMary úspěšně vychovala tři dcery, přestože ovdověla, když byly ještě malé. Teď už ji čeká jen poklidný život mezi přítelkyněmi a dobročinnými spolky… Nebo snad Jim, který náhle vtrhne do jejího živita, všechno změní?
Special2 G BCarole Halsonová (Halson, Carole)Muž od vedleHarlequinkyCatherine touží mít dítě a muže-a vůbec by nebyla proti, kdyby tím mužem byl její soused Graham. Jenže ten vypadá spíš na donchuána než na rodinný typ. Nebo že by snad zdání klamalo?
Special2 G CLinda Shawová (Shaw, Linda)Rodinné tajemstvíHarlequinkyObdivovat předního politika není nic zakázaného, myslí si Jillian. Když však o ni tento přitažlivý muž projeví vážný zájem, neví náhle, co si počít.
Temptation1 R Judith McWilliamsová (McWilliams, Judith)Námluvy narubyNěkteří rodiče mají problémy i s dospělými dětmi – když se nechtějí ženit a vdávat. Bláznivý rodičovský nápad zahrát si na dohazovače však může přinést nečekané výsledky!
Temptation2 S Candace Schulerová (Schuler, Candace)Dítě touhyNikdo se nesmí dozvědět, kdo je otcem dcerky rusovlásky Desi. Kdo by uvěřil, že je jím slavný herec Jake Lancing? A hlavně, uvěřil by tomu on sám? U filmu se přece lásky neberou tak vážně. Ale láska je silnější než předsudky.
Temptation3 T Jayne Ann Krentzová (Krentz, Jayne Ann)Zaříkávání duchůPro ženu není snadné o něco prosit muže, který kdysi slíbil, že se pro ni vrátí, ale svůj slib nesplnil. Anne ale nic jiného nezbývá, protože Julian je opravdu jediný člověk, který jí může pomoci…
Temptation4 U Tiffany Whiteová (White, Tiffany)Přímá výzvaKdyž ženu ovládá vášeň už při kratičkém pohledu na přitažlivého muže, musí se oddat jen svým představám, nebo to zařídit tak, aby v tomto muži vyvolala stejnou touhu. A Amanda ví o způsobu, jak toho dosáhnout.

Počet zobrazených záznamů: 15

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3642
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace