Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 10/1994

Zobrazuji informace o produkci 10 / 1994


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance97 A Patricia Knollová (Knoll, Patricia)Růže z ArizonyJak přesvědčit panovačného otce, aby člověku přestal zasahoovat do života? Janna to vyřešila tím, že utekla z domova a našla si práci na ranči. Získala nezávislost a svobodu... jenže zároveň tváří v tvář mužnému Sethovi Brodymu ztratila srdce.
Romance98 B Lisa Harrisová (Harris, Lisa)Najdu tě!Laura je zoufalá! Její bratr Tim se ztratil v přírodní rezervaci a je již několik dnů nezvěstný. Žádná záchranná výprava ho nedokázala najít. Podaří se to záhadnému cizinci, který se s Laurou vydá po jeho stopách?
Romance99 C Rosalie Ashová (Ash, Rosalie)Společné dědictvíTeta Hermione způsobila svou závětí pěknou šlamastiku! Své letní sídlo odkázala napůl oblíbené neteři Cassandre a svému adoptivnímu synovi Jakeovi Northovi. Ti dva se spolu přece o ničem nemohou dohodnout - anebo ano?
Romance100 D Celia Scottová (Scott, Celia)Pokrevní poutoSelby Maitlandová se vydala na „trestnou výpravu“. Přeje si najít muže, který svedl její babičku a opustil ji, když čekala dítě. Nejdříve však objeví jeho vnuka Dannyho, který ji náramně přitahuje. Brzdí ji však vědomí, že je to její blízký příbuzný. Ke všemu ji Danny pokládá za vyděračku! Podaří se Selby najít nějaké východisko?
Historická romance2 Z ABarbara Neilová (Neil, Barbara)Lucy a ničemaDávné lásky 1994Mladý lord Roderick, hrabě ze Silverthorne, bezstarostně láme srdce žen bez rozdílu věku. Matka je chováním svého syna znepokojena, a proto se uchyluje k léčce. Jakou roli v ní asi sehraje elegantní a záhadná slečna Lucy Bledsová?
Historická romance2 Z BJeanne Carmichaelová (Carmichael, Jeanne)Sňatek z vyšší vůleDávné lásky 1994Každý má svého anděla strážného a Serenin anděl Cuthbert je pěkný intrikán. Všemi možnými prostředky pomáhá krásné Sereně získat srdce lorda Lyntona. Přestože ti dva jsou jeden pro druhého jako stvořeni, není nikterak snadné si lásku vybojovat.
Superromance17 X Karen Youngová (Young, Karen)Nezvratné poutoNekompromisní Ryder Braden je muž se železnými zásadami a vyhraněným názorem na život. Jako špičkový odborník pres robotiku se setkává s majitelkou Holtovy společnosti Lauren. Ryder ještě v této chvíli netuší, že tajemství, které se dozví, otřese jeho zásadami. Bude vůbec schopen se s tím vyrovnat?
Desire97 K Linda Turnerová (Turner, Linda)SvůdceDostihový trenér Jake Knight se dostal do úzkých. Jeden z nejbohatších mužů ve městě ho obvinil z dopování jeho koní. Případu se ujímá Jakeova bývalá láska, soukromá vyšetřovatelka Zoe Murdocková. Dokážou Zoe a Jake překonat vzájemnou nenávist a spolupracovat při vyšetřování?
Desire98 L Kat Adamsová (Adams, Kat)Čtvrteční dítěMarlie s hrůzou zjistila, že adoptivní dítě, o které se tři roky starala, bylo kdysi ukradeno rodičům. Miluje malého Ryana víc než sebe a je ochotna obětovat pro něj cokoliv. Ale bude pro ni v Ryanove životě ještě místo, až ho přivede zpátky jeho otci?
Desire99 M Mary Maxwellová (Maxwell, Mary)Hra s ohněmKdyž si Carly našla práci v opuštěné horské chatě Reecova strýce, netušila, že to bude mít jeden háček. Reec Cameron je totiž uzavřený, mlčenlivý muž, který z tajemných důvodu posílá komusi velké částky peněz, nesmyslně riskuje život při hašení lesních požáru... a který Carly podle všeho nemůže vystát.
Desire100 N Carol Devineová (Devine, Carol)Kráska a netvorKdyž se Amanda nechala přemluvit, aby se šla podívat do arény na profesionální zápas, netušila ještě, jak nudný večer skončí. Zápasník zvaný Krotitel, ten netvor v lidské kůži, ji ponížil tak, že na to do smrti nezapomene. Ale ona si to rozhodně nenechá líbit!
Temptation69 R Jayne Ann Krentzová (Krentz, Jayne Ann)V pravém světleJamie Cadea Santerru nenávidí! Předstíral lásku k ní, aby se vetřel do domu její zaměstnavatelky, a pak poštval na jejího bratra policii. Cade to vidí jinak – Jamii miluje a co udělal, udělal podle svého nejlepšího svědomí. Navíc cítí, že pokud Jamie zůstává u své paní, hrozí jí stále nebezpečí. Podaří se mu o tom Jamii přesvědčit?
Temptation70 S Kelly Streetová (Street, Kelly)Panna a jednorožecNa opušteném zámku Snowu spatřil Mack zjevení z pohádky: princeznu a jednorožce. Jenže tahle princezna je žena z masa a kostí, která se z vážných důvodů snaží ukrýt své exotické zvíře před světem. Muže vůbec důvěřovat cizinci? A zvláště cizinci tak nebezpečně přitažlivému, jako je Mack...?
Temptation71 T Barbara Delinsky (Delinsky, Barbara)Tajemství kameneKrásná a nepřístupná sochařka Paige Matthesonová dokáže svým dílům vtisknout pečeť opravdové vášně. Jesse Dallas je o tom pevně přesvědčen. Vsadí se s kamarádem, že se mu podaří Paige získat. Sázku vyhraje, ale je přitom vtažen do vztahu, který mu přináší stále nová, nečekaná překvapení…
Temptation72 U JoAnn Rossová (Ross, JoAnn)Osudové pokušeníBrooke kdysi svého spolužáka Donovana Kincaida doopravdy milovala, ale teď už dávno není naivní školačkou. Má za sebou úspěšnou kariéru a cítí se dost silná na to, aby dokázala s profesorem Kincaidem jednat chladně a profesionálně. Jenže on má jiný názor. Podruhé ji přece nenechá odejít!

Počet zobrazených záznamů: 15

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3369
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace