Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 7/1993

Zobrazuji informace o produkci 7 / 1993


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance37 A Emma Darcyová (Darcy, Emma)Velké rizikoCarrie se před lety krutě poučila, že si nemá nic začínat s muži z vyšších společenských kruhů. Kouzelné prázdniny, které tehdy strávila s něžným, romantickým Dominikem, nezůstaly bez následků. Teď je osamělou matkou sedmiletého Dannyho a musí se potýkat s tvrdými překážkam. Jen váhavě žádá Dominika o pomoc....
Romance38 B Ruth Jean Daleová (Dale, Ruth Jean)Společnost a PageováO Anni si všichni myslí, že je bohatá, ale ve skutečnosti jí po zemřelém manželovi zbyly jen starosti a spousta společenských zábran. Tak například si myslí, že nesmí přijmout práci v místních novinách. Ale to by jim nesměl šéfovat mužný, inteligentní a umíněný Nick!
Romance39 C Emma Darcyová (Darcy, Emma)Nevítané dědictvíKdyž mladá volnomyšlenkářská Australanka přijde do Británie pátrat po svých předcích , může se jí stát leccos. Například, že potká upjatého anglického gentlemana. Zdálo by se, že nemůžou být dva odlišnější lidé... Jenže láska, jak známo, hory přenáší…
Romance40 D Bethany Campbellová (Campbell, Bethany)Líbánky bez manželaZačínající herečka Mollie má asi smůlu. Těsně před vánocemi přijde o práci i o snoubence. Ale na svatební cestu se rozhodne jet i bez manžela. V letadle ale potká slepého muže a netuší, že toto setkání je začátkem podivuhodného týdne, který jí snad přinese vše, o čem tajně snila.
Superromance2 X Lynn Patricková (Patrick, Lynn)Tvář k tvářiAnita Brooksová a Price Garfield byli slavnými filmovými hvězdami a milenci - manželi se však nikdy nestali. Najednou k sobe Anitina dcera a Priceův syn našli cestu. Podaří se jim vyhnout nebezpečí, které potkalo jejich rodiče?
Desire37 K Lass Smallová (Small, Lass)DominikPomáhat zaměstnanému muži starat se o dítě může být někdy docela vzrušující záležitost - zvlášť je-li to muž tak pohledný jako Dominik! Proč se však Dominik o svého syna tolik bojí?
Desire38 L Jackie Merrittová (Merritt, Jackie)ŠéfováBýt majitelkou velké stavební firmy, vdovou a přitom čekat dítě, to je příliš i na silnou ženu. Theresa se rozhodne přijmout pomocníka. Zach Torelli je pro to ideální – možná až příliš!
Desire39 M Suzanne Simmsová (Simms, Suzanne)Její svatbaDiana letí za svým snoubencem na Filipíny. Od počátku se jí však staví do cesty různé překážky. Ještě štěstí, že při svých napínavých dobrodružstvích našla zdatného pomocníka.
Desire40 N Naomi Hortonová (Horton, Naomi)McConnellova nevěstaChase McConnell má strach, že přijde o svou dcerku: její prarodiče se totiž snaží ji po smrti jeho ženy vysoudit – což se jim při jejich majetku a vlivu může podařit. Pomohlo by, kdyby se znovu oženil a opatřil jí tak novou matku. Jenže kde tak narychlo sehnat nevěstu!
Special3 G ANora Robertsová (Roberts, Nora)Náhlé hnutí mysliLetní lásky 1993Rebeka si s hrůzou uvědomí, že život jí utíká mezi prsty. Vyřeší to rázně a bláznivě: odejde ze zaměstnání. Prodá dům a začne cestovat. Pohádkové léto v Řecku může zpestřit krátký prázdninový flirt, jenže – jak se zdá, setkání s mužným a přitažlivým Stephenem znamená mnohem víc.
Special3 G BParris Afton Bondsová (Bonds, Parris Afton)Obětí násilníkaLetní lásky 1993V Bahia Escondida není mnoho turistů, mnohem snazší je narazit tu na piráty a únosce. Nelli v první chvíli stěží dokáže uvěřit, že byla unesena přímo z hotelového pokoje, a překvapena je podruhé, když se z únosce vyklube ten nejpřitažlivější muž na světě…..
Special3 G CKathleen Korbelová (Korbel, Kathleen)Na cestě k MandalayLetní lásky 1993Kate má před sebou jasný cíl: stát se makléřkou. Věnuje tomu všechen čas i úsilí, obětuje i své záliby. Ale stačí člověku kariéra ke štěstí? Nebýt prázdninové cesty po moři, možná by si Kate nikdy neuvědomila, jak důležitá je láska.
Temptation9 R Barbara Delinsky (Delinsky, Barbara)Něco zvláštníhoKdyž se Leslie její bratr optal, co by chtěla k třicetinám, řekla žertem, že týden u moře s manekýnem, kterého právě obdivovala v jistém časopise. Ale žerty, jak známo, mohou být hravé, ale i dravé. Zvlášť když se promění ve skutečnost…
Temptation10 S Gina Wilkinsová (Wilkins, Gina)Rebel v srdciAdvokát Griff Taylor je dokonalý ve vystupování i v oblékání a jeho právnické úspěchy mu slibují strmý vzestup. Ale psycholožce Melindě Jamesové se víc líbil jako nekonformní divoch a nenapravitelný rebel, jak jej znala v mládí. Nyní jej poznává i jako vášnivého milence. Snad se jí podaří ukázat Griffovi, kým vlastně má být.
Temptation11 T Kristin Jamesová (James, Kristin)Svatební darUž je to tak: Maressa se zamilovala do muže, jehož dcera si má brát jejího vlastního bratra. Nepěkná situace, vlastně by se měla stydět. Jenže Rynn je tolik přitažlivý... a ne zas o tolik starší!
Temptation12 U Sharon Brondosová (Brondos, Sharon)Dokonalé souzněníSeznámení se známým zpěvákem Buddy Sinclairem přišlo k Sofii jako sněhová bouře, před kterou spolu nalezli úkryt v prosté horské chatě. Vydrží však jejich láska během všedních dní, které nastanou?

Počet zobrazených záznamů: 16

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3415
Denní počet: 1
Počítáno od: 26.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace