Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 6/1993

Zobrazuji informace o produkci 6 / 1993


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance33 A Debbie Macomberová (Macomber, Debbie)StefanieV Jabloňovém údolí žijí tři sestry: Stefanie, Valerie a Nora. Jejich otec je přesvědčuje, že se všechny do konce léta provdají. Praví tak tajemná věštba... Stefanie tomu příliš nevěrí, protože Charles Tomaselli, nadaný novinář, do kterého je zamilovaná, o ni přece vůbec nemá zájem... Anebo má?
Romance34 B Bethany Campbellová (Campbell, Bethany)ZaklínačKelly přijíždí do Arkansasu, kde zdědila po svém strýčkovi malý domek. Netuší ale, že strýček jí odkázal něco mnohem, mnohem cennějšího. A nebýt prozíravého Zanea, který ji chrání před nebezpečím, přišla by nejen o toto dědictví, ale možná i o život.
Romance35 C Leigh Michaelsová (Michaels, Leigh)Malý světMít obchod s hračkami, žít uprostřed plyšových medvídků, to byl vždycky Clanceyin sen. A teď, když si obchod pořídila, se najednou ukáže, že majitelem domu je někdo, komu její přítomnost není vhod. Přijde o všechno - nebo naopak všechno získá?
Romance36 D Bethany Campbellová (Campbell, Bethany)Ostrov lasturWhitney by se ani ve snu nenadála, že její rušný život ve světě velkého byznysu se najednou změní v život trosečníka na ostrove. Je to ale skutečnost a je potřeba přežít a postarat se i o přežití ostatních. Kapitán jachty, silný a ochranitelský Gabe, původně Whitney připadal arogantní - ale na ostrove vypadají věci i lidé docela jinak.
Superromance1 X Connie Bennettová (Bennett, Connie)Světlo tvých očíRyanna kdysi měla vážnou nehodu, když se jako reportérka snažila proniknout do chicagského podsvětí. A teď se stíny minulosti znovu vynorují a chtějí ji pohltit. Pomůže jí detektiv Hugh McKenna? Nebo od něj dokonce může čekat daleko víc?
Desire33 K Jennifer Greeneová (Greene, Jennifer)Bláznivé radostiStephanie se vdávala strašně mladá - a taky se brzy rozvedla. Po čtrnácti letech se opět setkává se svým bývalým mužem a zjišťuje, že se oba hodně změnili…
Desire34 L Annette Broadricková (Broadrick, Annette)Námluvy po texaskuJedna z holčiček ve třídě Janine Talbotové očividně trpí nedostatkem otcovské péče. Janine se rozhodne udělat cosi neobvyklého - vyhledat jejího otce a promluvit mu do duše. Kdyby tak věděla, co všechno z toho vzejde!
Desire35 M Sherryl Woodsová (Woods, Sherryl)Jenny, jsi krásnáKdyž je člověk uměleckým řezbářem a při požáru si těžce poraní ruce, jako se to stalo Frankovi, je to důvod k zoufalství. Frank má ale štěstí v neštěstí - v tom, že potká Jenny.
Desire36 N Jennifer Greeneová (Greene, Jennifer)Jako za starých dobrých časůDospívající děti jsou někdy strašně tvrdohlavé – třeba když si umíní, že dají své rozvedené rodiče znovu dohromady. Jon s Julií si vymyslí opravdu rafinovanou léčku, jenže pak se jim celá záležitost vymkne z rukou!
Temptation5 R Vicki Lewis Thompsonová (Thompson, Vicki Lewis)Kouzla láskyKdyž se Roxie seznámila se starým Charliem, tulákem přespávajícím v parku a přesto projevujícím udivující znalosti, netušila, že potkává svatého Valentina, patrona zamilovaných, osobně. Aspoň Charlie to tvrdí… a tvrdí i že dokáže Roxii najít muže na celý život…
Temptation6 S Elise Titleová (Title, Elise)Příliš mnoho manželůCaseyina kariéra závisí na smlouvě s japonskou hotelovou firmou. Její majitel, pan Motoki, je ale velmi konzervativní. Casey se rozhodne zatajit, že je rozvedená, a objednat si herce, aby představoval jejího manžela. Netuší ale, co vše tím způsobí.
Temptation7 T Rita Clay Estrada (Estrada, Rita Clay)Muž míní a žena měníApril je velice úspěšná mladá právnička. Nikdy nevaří ani neuklízí a známý hollywoodský herec Jace, který je do ní zamilovaný, si vůbec nedovede představit, že by se April chtěla vdávat. Ale zdání někdy klame…
Temptation8 U Ruth Jean Daleová (Dale, Ruth Jean)Ještě jedna šanceJuliana Robinsonová je úspěšná obchodnice s nemovitostmi. Neočekávaná nemoc v jejím životě mnoho změní. V nouzi najde dobrého přítele - bude jí to však stačit ke štěstí?

Počet zobrazených záznamů: 13

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3341
Denní počet: 1
Počítáno od: 27.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace