Na obsah stránky Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířené Hlavní stránka Mapa stránek na tomto webu

Katalog knih Harlequin - produkce měsíce 8/1993

Zobrazuji informace o produkci 8 / 1993


 edice   číslo   příjmení   název   svazek   Anotace 
Romance41 A Kate Dentonová (Denton, Kate)Muž v ohroženíManningu Chandlerovi vyhrožují zabitím. Obrátí se na známou detektivní agenturu, která mu po několika osobních strážcích, s nimiž není spokojen, posílá Sheri Lindseyovou. Její úloha je těžká, ale Sheri to zvládne!
Romance42 B Debbie Macomberová (Macomber, Debbie)ValerieBolestnou starost přináší Valerii Bloomfieldové otcův srdeční infarkt. V těch napjatých dnech nejméně ze všeho očekává, že by mohla myslet na jiného muže. Ale doktor Winston, který otce ošetřuje, nenechává její mysl klidnou. A proč se otec tak snaží je dát dohromady? Umožnil mu snad dotek smrti nahlédnout do budoucnosti?
Romance43 C Judy Kayeová (Kaye, Judy)Arianino kouzloArina je postižená dívka, která jako všichni mladí lidé potřebuje také zábavu, pohyb, přátele. Její vychovatelka Lea se snaží jí to všechno poskytnout, ale přitom úplně převrátí naruby také život Arianina staršího bratra Marka.
Romance44 D Ellen Jamesová (James, Ellen)Láska k nepříteliCo je důležitější, stavba nové letecké továrny, která poskytne lidem pracovní příležitosti, nebo zachování původní přírody s kolonií malých sov? Lindy a Nick mají na tuto otázku diametrálně odlišné názory a žádný z nich nemíní ustoupit ani o milimetr.
Superromance3 X Sandra Canfieldová (Canfield, Sandra)MariahMariah se vrací do malého městečka na otcův pohřeb. Místní lidé jí nikdy příliš nerozuměli. Mariah se tu proto nechce příliš dlouho zdržet. Netuší, že v městečku začal působit mladý pastor, Ford Dunning, který dokáže najít cestu k její duši…
Desire41 K Jean Barrettová (Barrett, Jean)Rukojmí a únosceRegan je začínající učitelka - dívka z malého města, která se nikdy neocitla v nepravý čas na nepravém místě. A teď je v zasněžené severské pustině sama s člověkem, který je podezřelý z vraždy a utíká před spravedlností. Touha po svobodě i touha po lásce se prolínají v příběhu neprávem stíhaného muže a neprávem podceňované dívky.
Desire42 L Diana Palmerová (Palmer, Diana)Případ přesvědčeného starého mládenceNick Reed je po čertech dobrý detektiv. Se ženami má však smůlu. Proto je opatrný, když ho požádá o pomoc kamarádka z dětství, Tabitha Harveyová. Tabitha se mu vždycky líbila.....
Desire43 M Donna Carlisleová (Carlisle, Donna)Hra na manželstvíKdyž Stone Harrison potřebuje partnerku na svatbu své bývalé ženy, rozhodne se Allison Carterová, že mu pomůže. To však netuší, co ji se Stonem ještě čeká..
Desire44 N Lass Smallová (Small, Lass)Setkat se znovuNebýt náhodného setkání na letišti, Laura by se s Tannerem nikdy nesešla. Takhle mají šanci strávit spolu nějaký čas - a Laura s překvapením zjišťuje, že při Tannerove způsobu života to muže být i nebezpečné…
Temptation13 R Lass Smallová (Small, Lass)Společné díloLynn má s muži špatné zkušenosti a nehodlá se už nikdy s nikým znovu zaplést. Leda snad úplně nezávazně. Ovšem profesionální spolupráce je něco jiného: Lynn píše milostné romány, Kevin science fiction, a oba společně jistě napíšou úžasné příběhy. Nebo se skutečný život Lynn a Kevina také změní v úžasný příběh?
Temptation14 S JoAnn Rossová (Ross, JoAnn)Ten pravýKdyž začnou slavné filmové herečce Abby Swanové chodit výhružné dopisy, dostane agent FBI Sam Garrett za úkol, aby celou záležitost prověřil. Při svém pátrání brzy zjistí, že Abby je úplně jiná, než jakou jí vlastně znají milióny diváků z televizní obrazovky…
Temptation15 T Jennifer Greeneová (Greene, Jennifer)Ty jedináVášnivý polibek na rozloučenou a navždy sbohem? S tím se Sam Shepherd rozhodně nehodlá smířit. Rusovláska Valentina totiž skrývá nějaké tajemství, kvůli kterému nechce Sama vpustit do svého srdce. Odhalit toto tajemství je pro Sama stejně lákavé jako rty a tělo této neobyčejné dívky.
Temptation16 U JoAnn Rossová (Ross, JoAnn)Život podle plánuQuinn Masterson si život pěkně naplánoval: nejdřív úspěch v práci, potom teprve rodina. Jenže člověk míní... Když potkal Jessicu O´Nealovou, obrátil se jeho život vzhůru nohama.

Počet zobrazených záznamů: 13

Na seznam všech měsíců


Kam dál? Seriál Ošklivka Katka sice už skončil, ale v televizi se vysílají i další romantické seriály, a na DVD vyšly filmy Harlequin.
Počet přístupů: 3309
Denní počet: 1
Počítáno od: 28.12.2007

Poslední modifikace 14.01.2020, 09:00:00

Zásady ochrany osobních údajů
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace